Имам комплекс на тема ''възраст'' - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам комплекс на тема ''възраст''
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3940 пъти
Комплексирана съм на тема ''години''. Имам връзка от години и съм на 25 г. В компаниите, в които излизаме, обаче, има момичета на възраст 18-20г, които постоянно се гледат като к.... приятеля ми и не само него. И понякога в такива ситуации се чувствам ''леко поостаряла'', и си казвам че тази на 18-19 г отсреща ме превъзхождат, и приятелят ми няма никакъв проблем да бъде с нея. И че след 5г когато стана на 30, не се знае какво ще се случи с мен... много голям комплекс са ми по-малките момичета, защото съм си внушила, че рано или късно изместват по-големите от тях, както в случая съм аз. Не зная как да спра да си мисля тези неща, само ми пречат.

Вие на какво мнение сте по темата за възрастта, за моите години и по-малките момичета?
Не мислите ли, че има много мъже, които зарязват половинките си заради 10 г. по-млада жена.. Е, от това ме е страх.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: ac3ea8770d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто спрете да излизате с по - малки момичета, а намерете компания на вашата възраст.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b98c17dd52
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо, жал ми е за теб, макар че съм 2 г. по-„стара“ от теб.

Ако единственото, което си имала да предложиш на един мъже е било тялото и личицето, имаш действително голям проблем. Всяка 18-годишна кифла ще те превъзхожда по горните категории. И това е така, откакто не си на 18. Никога няма да имаш повече детинско личице и телце.

Ако ли пък имаш да предложиш повече, ако си истинска жена с образование, с маниери, имаш какво да кажеш, знаеш, как да се обличаш... - една 18-годишна ще бледнее винаги пред теб, дори да си не на 25, а на 35, 45, 55.

Има жени, които с възрастта дори изглеждат по-добре. Научили са се да поддържат телата си, духа си, имат успех в живота. Вижте една Лили Иванова на 25 и на 45 (е сега е баба, но сравнете я с вашите баби).

Ако приятелят ти в теб е ценил само телцето и личицето, на 30 ще тръгне с 18-годишна, на 40 ще я смени за друга 18-годишна. Но, защо ти е такъв елементарен екземпляр? Какво губиш?

Има доста образовани и неелементарни мъже над 40, които действително после тръгват с някоя 25-годишна ЖЕНА. Клишето е, че човекът си търси „младичко“, но това може да важи само за някоя забежка, не за истинската връзка. Просто на тази възраст (35-40) повечето жени са още омъжени или си имат работа с деца, други проблеми и нито излизат, нито нищо (което е жалко). С каква жена да тръгнат разведените мъже? Има я и кризата на средната възраст, желанието отново да си на 25, но повярвай - НИКОЙ НЕ ИСКА ДА Е ОТНОВО НА 18. Всеки си има някакви мотиви, но да мислиш, че след 10 г. този същия мъж ще зареже 25-годишната за някоя 18 годишна? Това е смешно.

Ти си в ИДЕАЛНАТА си въраст, а си се комплексирала! Само това ли е важно в живота ти - твоят приятел да не вземе да те зареже?

Е, ако и двамта сте толкова повърхностни и елементарни, действително имаш голям проблем...

Ако ли не, то трябва да разбереш, че мъжете на всички възрасти с удоволствие зяпат хубави жени и момичета. Ако утре на масата ти седне някоя 35-годшина засукана мадама, и нея ще зяпа, но това не значи, че иска нещо от нея. Ще се чувстваш ли по-добре, защото мадамата е 35, а не на 18? Има ли разлика за теб?

Ако нямаш доверие на приятеля си, ако смяташ, че е с теб, само защото си (била) млада - значи е време ти сама да прекратиш такава връзка. Няма да станеш по-млада, тук имаш право, но дали ще изглеждаш добре след 5 г. дори по-добре от сега - това зависи само от теб.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: dae280dd1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не ти ли е малко раничко да се замисляш за такива неща? Аз докато не станах на 30 изобщо не съм мислила за това, може би, защото дотогава изглеждах на 20 хехе. Обаче, между другото, моят бивш ме заряза заради друга точно с 10 години по-млада от мен хммм...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 861fad36f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами имаш проблем със собствената си самооценка. Ако продължаваш така в следващите години със сигурност ще се побъркаш, буквално. А ако приятелят ти реши да изневерява, няма как да го спреш. Едва ли ще е само заради възрастта обаче. Освен ако не е някой въздухар. Виж, като стане на 40-50 най-вероятно така ще се случи, защото ще трябва да си доказва, че все още става, т. е пак опираме до самооценката. Но то пък тогава на теб не се знае дали ще ти пука. Така че вярвай повече на това, което си и не си пълни главата с глупости. Никой не знае какво ще му се случи, но негативните мисли разболяват, със сигурност!

Ели

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a8433d5007
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Хо-хо, момиче сладко, я ела при батко. И ще заживееш сладко сладко :-)

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7a1e9f548c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Хахх, понякога и аз мисля така, още повече, че съм на 26, а приятелят ми е по-малък от мен.

Обаче нямаш варианти - освен да изтребиш цялото по-младо от теб население на планетата.

Ама на мен ми се струва, че не възрастта ти е комплекс, а фактът, че днешните 18-20 г. са доста по-разкрепостени и... как да кажа... достъпни.

В тоя случай имаш възможности - бъди разкрепостена и ти (ако не се чувстваш достатъчно такава). В крайна сметка, това, че си на 25, не значи, че трябва да се държиш в заведението/в леглото/ на улицата като 50-годишна лелка от миналия век.

"и си казвам че тази на 18-19 г отсреща ме превъзхождат" - с какво те превъзхождат? С възраст? Едва ли. Не си на 40, та да се чудиш бръчки ли имаш, целулит ли...

" гледат като к.... приятеля ми" - е, там ти е проблемът май. Гледай го така и ти, бъди предизвикателна, секси, освободена, свежа - такава, каквато мислиш, че са те.

Д.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ce38b09340
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато станеш на 29 или 30 ще го преодолееш :) Може да се каже, че това да излезеш от тийнеджърството и да се превърнеш в жена е най-голямата криза на възрастта, после нещо в теб се пречупва и отново се прераждаш. Нищо напред вече не може да те уплаши, даже климактериума не е така шокиращ :).
Но я попитай която и да е 40-50-60 годишна жена - като се обърне назад коя е възрастта, на която се е чувствала най-млада и секси и ще ти отговорят в един глас: 30 или 40 години!
18 годишните в никой случай не са по-привлекателни - само тези, които подражават на 30-40 годишните. И това ги прави по-женствени и уверени от теб, 25 годишната уплашена девойка, която вместо да цъфти - се свива и срамува от себе си...
Струва си да се замислиш. Ако трябва временно смени компанията, ако трябва и приятеля си смени, но не затъвай повече в глупави предразсъдъци, моля те.
Друго нещо, което може да направиш за свое спокойствие е да колекционираш снимки на 30-40 и по-възрастни забележителни жени, пред които всяка една девойка бледнее. Например защо не хвърлиш око на последния клип на 54 годишната Мадона - Give Me All Your Luvin' - и какво като край нея скачат млади момиченца, тя никога не е била по-млада и красива :)
Или 42 годишната Jennifer Lopez - в клипа I'm Into You

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9c537ef6b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Самовнушението за страх и малоценност, хич не е на хубаво! ... Е от това те е страх, ясно!!! Ама какви основания имаш за да се страхуваш? :) Той направил ли е нещо с което да те накара да се страхуваш от това? Че има такива мъже, има, но какво общо имат те с твоя мъж? Хммм... според мен страхът е безпричинeн! :D Да, сигурно си го видяла как общува с по-младите, да са си разменили някоя и друга реплика, как с тях се държи по един малко по-различен начин и донякъде това те кара да си самовнушаваш, че той има желание да бъде с по-млада. Дали е така наистина? ! .. Ако искаше да е с по-млада, не мислиш ли, че е щял да го направи :)) Погледни реално, той е с теб! Нима смяташ, че единственото което го е задържало, е външния ти вид, че ако това ви държи заедно години, значи между вас няма никаква любов! И ако е така, нищо не би му попречило да бъде с която и да е, още от преди! ...

Ммм... предполагам, че когато сте в тези компании, и държанието му е по-разкрестено, като не ти обръща много
вниманание!!! Ако е така, то е типично, за мъж който
търси внимание и самочувствие, намира се в походящата
среда и иска да бъде харесан. Спокойно, може да не го
прави защото харесва другите, а само за личното си либидо. За самочувствие, колкото да види, че все още го харесват какъвто е! ... :)) Ееее, ако прекалява с погледите и любезниченето и вниманието към чуждото, значи се изживява като мачо. Но... един мъж, не би бил с една жена години, ако няма чувства към нея! Та, какво като станеш на 30? От кога, на 30 вече не си желана? Огледай се, ако проблема мислиш, че е красотата ти, ако една жена е красива, ще е красива и напред в годините! Разбираш ли? ! ... А той, ако избере друга, значи не те е обичал! ... Имаш проблем, но не е до самата външност, не си стока, че да си търсиш себе стойност, не би трябвало за теб това да е най-важното. Основният проблем е че му нямаш пълно доверие! ... Съмняваш се в него, и това което би напарвил, от там идва и страха ти.

Мисля си, че правилният въпрос на който да помислиш е, как върви връзката ви? ;) Ако не всичко е ок, гледай да оправиш нещата! Без разговори няма как да стане. И още нещо, не прави от мухата слон, без пряко основание! ;D За да не го отблъснеш от себе си. Обичаш го, ама като че ли не си много сигурна в неговата любов и чувства! ... Знаеш ли кое ще е хубаво? ... Имаш нужда от неговото внимание, защо не намериш начин да прекарвате повече време заедно, само двамата без други ;) Предложи му да отидете някъде, да направи което не сте правили! С една дума - разнообразете! ... Нека усети, какво има с теб и как не би могъл да намери същото другаде :) А онези млади момичета (млади, колко да са млади :D с някакви си 5-6 години по-малки от теб... ), ако са разумни, няма да се месят и да му се слагат, особено когато виждат че ти си с него, че не е сам.

Мъжете които зарязват половинките си за по-млади, са с "не изживяна лудост"! ... :)) Един мъж за да направи това, или има сериозни проблеми с жената с която е, или е много глупав!!! Да, чиста глупост, на место да бъде с жената с която е, жената която ще го обича и ще бъде винаги до него, да избере някакво незряло момиче, което още дори не знае какво иска в живота си! Но такива, гонят само интереса, гледат да не се обвързват трайно, нито се поддават на чувства. За тях живота е поле за игра. Ама и не подценявай младите момичета, не са толкова глупави. Вярно, .. тръгват някои с обвързани и се вкарват в излишни филни и "мексикански драми" :D Ама при условие че си там, едва ли ще му се предлагат.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4fe9a50172
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   стига бе мила, какви са тези''черни''мисли, които освен ниско самочувствие, друго няма да ти причинят... и все пак чисто по женски ще ти споделя моето мнение по темата;няма как да ме притисни жена нито на 20, нито на 30... , но виж от жена на моята възраст бих изпитала леко неудобство... и разбира се, не от всяка... така че радвай се на годините си и ги живей пълноценно... ЗАРА

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bddb53c8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Недей да се комплексираш за глупости, не си престаряла. Глупаво е да се съревноваваш с по-малките от теб. Това, че си на 25 те прави зряла жена, знаеща какво иска от живота, самостоятелна, независима. Предполага се, че си крачка пред малките. Тези на 18 са още момиченца, тийнейджърки, които си мислят, че всичко, което хвърчи, се яде. Покажи, че си пораснала, че си зрял човек. Ясно е, че винаги ще има момичета на 18-19, това е в реда на нещата, не може завинаги да се заличат от лицето на планетата. Проблемът е в главата ти.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b98c17dd52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Д. да сложим фереджета и бурки направо на децата, за да не гледат мъжете ни.

Точно фиксираните в-у някакъв мъж жени като авторката накрая биват зарязвани.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7a1e9f548c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това 11 до мен ли беше? Ако да, то изобщи не разбирам защо.

Д.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d76019c514
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Хах да се включа и аз... :Д аз съм на малко по голяма, малко, малко на 20 години.... да 18/19/20 годишните си падат като почти всяка жена по "батковци", да и аз си падам, но в никакъв случай не бих се хвърлила на врата на мъж, който си има приятелка, още по - малко сериозна. И мен са ме гледали на кръв гаджетата на приятелите ми, но в крайна сметка ако сме искали да сме заедно, сме щели да бъдем до сега нали? Признавам попадала съм в подобна ситуация, за малко щях да проваля една връзка, но не знаех, че въпросният "мачо " си има гадже... когато разбрах се отвратих и прекратих всякакъв контакт, в крайна сметка коя жена иска да е втора цигулка? ! Няма нищо кой знае колко обезпокоително... ти си на 25 години, какво има да се притесняваш? ! Не мога да разбера, млада си, нима 25 годишните жени не са привлекателни колкото 18-20? ! Напротив те са по - зрели, интелигенти и самоуверени.... ако приятеля ти тръгне с някоя по - млада, значи не те заслужава, да не е последния мъж на планетата.... едва ли!!! Давай я по - спокойно и не си внушавай глупости... щом е с теб значи иска да е с теб! Живей си живота и не мисли за годините, те са просто числа... от какво има да се комплексираш, ами като станеш на 40 какво ще си мислиш?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 36904e54e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ако преди време средната продължителност на живота е била 35-40 години, сега далеч не е така. Ти си младо момиче, не бива да се притесняваш за такива неща, не се поставяй в рамки, хората нямат срок на годност, те не са стока на пазара, с течение на времето на която цената й намалява. Нима гаджето ти ще си остане вечно млад, и мъжете остаряват, а това, че след 40 мъжът само се разхубавява са пълни глупости. Стига комплексарщини.
Adora

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 27baa3c863
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Това с възрастта е наистина глупост. Може би идва оттам, че си чувала, че мъжете предпочитат по-млади. Аз да ти кажа като бях на 18-19-20 завиждах на по-големите какички за това, че са по-зрели, самостоятелни и исках да съм като тях. Не се чувствах добре с възрастта си. Сега съм на 28 и да ти кажа, стана обратното сега искам пак да съм на 20 за да изживея нещата по друг начин. Искам да кажа, че всяка възраст си има чар, и трябва да се изживее. Сега ти вместо да си изживяваш младите години - на 25 си млада, ти си тръгнала да мислиш за по-малките. Ако гаджето то иска да е с теб ще е с теб, независимо от годините. Аз лично никога не съм била с някой защото е на еди колко си години, а защото го харесвам. И друго ще ти дам пример - познавах едно момиче на 20 хубаво и никой не и обръщаше внимание и друга жена на 29 имаше поне 10 обожатели. И двете бяха хубави, но 29 годишната имаше самочувствие и излъчване, а 20 годишното момиче беше свито и притеснително. С това искам да кажа че всичко е до човек а не до години.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f1bc5ef8b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Няма от какво да се притесняваш, доказано е, че мъжете от всички възрасти, считат за най-секси жените около 30-те.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f849c20d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Хах, ЗАРА защо ли бях убеден, че ще те намеря тук :-)

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4fe9a50172
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   .... Кубрат. защото ме познаваш... :) и знаеш, че коментарът ми е достоверен... поздрави.... ЗАРА

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1fd2f73671
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От 18-20г. дама не бих се притеснила ни най-малко, защото нито ми е на акъла, нито на образованието. Колкото и красива и разкрепостена да е. На 25г не ти отива да мислиш така.
Маги

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3c1e1b8227
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Маги, е тя може да не ти е на акъла и образованието, ама кой е казал, че това има значение? Никой мъж, който е що-годе реалист, няма да очаква опит и образование от 18 годишно момиче, така че щом е тръгнал да се занимава с нея, значи не търси това. Търси нещо друго. А виж, доколко това трябва да те притеснява, е друг въпрос - и аз мисля, че не трябва, защото щом е задържал вниманието си на теб, значи няма как да го задържи на някоя, която е пълна противоположност.

Ако трябва да се изкажа по темата от мъжка гледна точка: Ако една жена на 25-30 и нагоре се притеснява, че някоя 18-20 годишна може да й е конкуренция, значи си няма грам хабер кое задържа мъжа й при нея. Той може пак да се занимава с малки момиченца, но това не значи, че те могат да я изместят. И ако една жена не прави тази тънка разлика между двете неща, е много вероятно да загуби мъжа си, но определено не заради 18-годишните, а просто защото не знае на каква база се гради собствената й връзка.

Кубрат

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0086cdbb73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Мило момиче, излишно се притесняваш :) Та ти си само на 25 год, прекрасна възраст и все по прекрасни години ти предстоят откъм натрупване на знание, опит и самочувствие. Наистина ако едни мъж обича и уважава жената до себе си, няма да я напусне само заради някое "дете" на 18-19 г. Пиша така защото аз самата съм на 42 год, разведена с дете и мъжът който е с мен сега, и е лудо влюбен в мен, е на 32 год. Вместо аз да умирам от притеснения и ревност, става точно обратното... на това какво му казваш :) Вярно, никой не ми дава годините на които съм, но те все пак са факт и аз ни най-малко не се притеснявам от това. Знам си цената във всяко отношение, знам какво мога да дам в тази връзка, знам какво иска мъжът в секса, разкрепостени сме и двамата и знам че никоя малка девойчица не може да ми стъпи на малкия пръст. Така, че горе главата момиче, обичай момчето си, разговаряй с него на всякакви теми без срам и притеснения. И последно само да добавя, никога не съм се харесвала повече отколкото сега когато съм на тези години, тоест не си давам моите 40 г нито за 20, нито за 30 си години :))) Бъди здрава, усмихната и позитивна!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6ce56c43aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Има за какво да се притесняваш. Аз зарязах моята по-възрастна приятелка. Иамх сериозна връзка с едно лелче на 35г. (не казвам че всички на тази възраст са лелчета). Сега ходя с по-младо гадже.
Аз съм автора на тази тема http://spodeli.net/4/story-31741.html Прочети я, ще ти бъде полезна.
Ако имаш възможност си намери приятел с 10г. по - възрастен от теб, защото рано или късно ще ти бият шута:(((

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5d977937d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Хаха № 22 нали не мислиш че всички в мъже са като теб, и слава богу, на 55 год и с пари, точно затова са с теб по младите гаджета, ти май не знаеш какво е любов а? Или за теб всичко се измерва с парите които имаш??? По добре не се изказвай по теми, където не можеш да дадеш адекватен отговор!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ed3cde9909
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Номер 2 напълно и изчерпателно е описал/а ситуацията! браво! Напулно се присъединявам!
Maverick

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1fa655c6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Аз съм на 29 и излизах с момиче една година по-млада от мен. Зарязах я веднага щом 18-годишна красавица се загледа по мен(не се гордея с това, просто казвам истината). 99% от мъжете ще го направят! След 25 години на жените почва да им личи възрастта. Просто изразявам мнение.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: a8433d5007
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   №25, ако не се шегуваш, значи акъла ти е колкото на 18-годишен, че даже и по-малко. Освен това - не съди по себе си за другите, камо ли пък за "99% от мъжете". Кухите лейки, за които говори и №2, винаги ще се събират с кухи лейки - това е природен закон, а най-кухи са те на 18 години и под...

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 436e937117
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

27.   авторката съм:
чета мненията с интерес.. явно комплексите са ми враг. номер 25 може би казва истината. така или иначе като водя момиче на 18-си личи, че е по-малка.
като бях тийнейджърка бях по-пълна и по-затворена, и докато съученичките ми бяха красавици с къси поли и обожатели, аз стоях свита в ъгъла, понасяйки безброй подигравки. това няма как да не ми е дало отражение..
за момент, когато бях отслабнала, отношението към мен се промени. после пак малко качих.
сега спортувам, 178 съм висока, но 70 килограма. не съм дебела, но съм по-едра. и тази година на морето като видях какви красиви момичета има с какви тела и как всички ги гледат и се отнасят добре с тях, само защото са красиви, се депресирах още повече.
аз далеч нямам тази визия и честно да ви споделя, ми тежи.
всеки иска да е харесван и да му сипят комплименти.
с 2ма души от близкото ни обкръжение скъсах контакти точно по подобни причини.
първо, едно момиче, уж близка, ми заяви, че моят приятел можел да си хване много по-хубава от мен, и после, негов познат ми каза, че 'задникът ми бил голям'', а дни преди това - че приятелят ми не ме обичал, а стоял с мен, защото бил свикнал с мен и нямало какво да чука.. и 2мата ги ''блокирах'' от живота си.
приятелят ми има 18г обожателки, а аз нямам нито 1.
все го ухажват, за мен остават обидите и горчивината.
явно не се вмествам в кръга на красавиците,
и всичко това ми тежи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: e53b831385
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Мило момиче, много ми се ще да те успокоя, защото от първа ръка знам колко убийствено действат комплексите на самата теб, а от скоро усещам как могат много да натежат в една връзка без дори да се усетиш. В такива случаи начинът, по който аз се опитвам да мисля е, че около мен има хора, които ме обичат: дали ще е половинка, семейство, приятели... няма значение. Тези хора не ме обичат заради цвета на косата ми, заради килограмите или формата на носа ми. Човек е нещо много повече от тези характеристики и именно това нещо те прави каквато си и привлича определени хора към теб. С годините външният вид на абсолютно всички хора се променя, много често не към по-добро, но ти си длъжна заради самата себе си да обикнеш първо това, което е под повърхността и ще бъде с теб до края и естествено да положиш максимални усилия да поддържаш обвивката :)
А относно приятеля ти. Ако усещаш, че е човек, който искаш в живота си и връзката ви те прави щастлива, то не позволявай на несигурностите си и на някакви странични хора да ти влияят. Трудна работа е това, ще трябва да поработиш над себе си, но ако човекът и връзката си струват... давай. Ако ли не, това вече е друг случай.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: ce38b09340
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Послушай ме и за миг недей да похабяваш живота си с хора, които ти скапват самочувствието. Това постепено може да те превърне дори в асексуална, а тогава вече е свършено с женския ти чар.
Обзалагам се, че проблемът не е в пиклите, а само и единствено в "почетното място" на което са насадени - не без участието на приятеля ти. И всяко нещо, което те отличава от тях - ти директно го тълкуваш като недостатък.
Искам да ти разкажа, че аз най-стара се чувствах на 27-28 години. Тогава дори баба ми казваше, че няма как да се меря с 18 годишните, а бях стройна и доста хубава, с тази подробност, че видимо не бях абитуриентка, а и имах 2 малки деца. Да, може да съм била угрижена и не особено палава...
После нещо взе да не ми се връзва логически, защото най-красивите жени, които гледах по телевизията бяха по-големички от мен, а цъфтяха просто.
Постепено ми се възвърна самочувствието и на 29 вече излязох от тази дупка - най-красива съм се чувствала (и мъжете се тълпяха на талази) след 29 години, до към 35-36 г, после се отдадох на много работа и отново загубих живеца в себе си. Сега съм на 39, но знам, че още 20 години напред ще се чувствам пак по-женствена, красива и пълноценна, от онова неопределено състояние на 27, когато се сбогувах с младостта си :)
Смени партньора ти и ти обещавам - всичко ще се оправи и ще преоткриеш себе си. Чакам с нетърпение да напишеш за развръзката, защото заслужаваш обич и щастие!
И не забравяй- 43 годишната Дженифър Лопес е е все още много млада и готина, особено сравнена с 23 годишната отдавна съзряла Адел.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 6a6e6c3912
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   авторката:
че аз имам комплекси, имам.. факт.
но и че вниманието, което се обръща на тези момичета, и то ме сваля още по-надолу, май също е факт.
и не знам накъде- объркана съм.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker