Страст или любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страст или любов
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 7427 пъти
Здравейте искам да напиша и моят проблем състои се в това че много желая един мъж и мисля че това не е нормално при положение че съм омъжена имам съпруг който ми дава всичко което искам държи се с мен повече от добре. Но разбирате ли че аз направо полудявам по този човек имам връзка с него от няколко месеца. Искам да го оставя защото той не ме заслужава но не мога.

Наскоро ме нарани и въпреки всичко не можах да устоя на чувствата си и правих отново секс с него когато съм със съпруга си си представям че съм с него и така изпитвам удоволствието какво е това което изпитвам към него не знам може би любов страст увлечение или не знам какво е ако някой е изпитвал нещо подобно моля ви пишете ми ще ви бъда благодарна. мисля че не е нормално това а вие как мислите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: 37fb814030
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!!!
Не си виновна... Никой не е господар на чувствата и сърцето си. Просто си много време със съпруга си и затова си погледнала встрани. Ти си романтичка, ти си страстна жена... Познавам такива жени като теб... Такава има и в мен! На мен също ми се случи, само където не съм женена, но понеже веднъж бях наранявала мъж така си таях всичко вътре в мен и чаках да отмине...

...и отмина, но не напълно! Понякога в живота ни искаме да сме щастливи и сме готови да се самозалъжем за да е така, и когато след тези лъжи дойде нео истинско стават такива неща! Но главата горе, моите думи може да не са сто процента вярни - ти знаеш най - дъбре как е просто си объркана и искаш да споделиш и някой да ти каже, че това, което си направила е човешко!!! Ако нямате дете няма да ти е трудно да отидеш при другия, но щом казваш, че той е лош това не е хубаво... Може би те привлича неговата мъжественост или и аз незнам. Във всеки случай успех!!! Ще наблюдавам темата и ще напътствам, ако мога!
Ж19

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: d0a7a2b2ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравейте, явно имате силни чувства към този човек, понякога има такива "кармични-съдбовни" връзки в живота на човек-срещаш някого и нямаш обяснение защо изпитваш към него всички тези силни чувства и емоции, независимо дали този човек е достоен и дали заслужава това, т.е дори противоречи на всяка логика. Съвет никой не може да ви даде, защото само вие си знаете какво, защо и как ви свързва с този човек. Според мен си изживейте тази връзка, не си рушете брака, тя може да отмине след месеци, години , а може и да си остане за цял живот. Има хора, които никога не изпитва любовта или страстта, или още по-рядко и двете заедно, защото много хора забързани в своето ежедневие, дори не виждат другото. Вие сте опитали вече тази хапка, ако се опитате да прекъснете, само ще се измъчвате, затова моя съвет е изживейте си тази връзка , ако това разбира се ви прави щастлива. Говоря от собствен опит, имам такава връзка опитвах се на пук на себи си да я прекъсна, не виждах този човек по 2-3 месеца и напразно, в момента в който го видех всичко отиваше на..майната си. Все едно не бях аз. Разтрепервам се цялата и до ден днешен като съм с него, затова оставих нещата на съдбата, много хора ме осъждат, други ме разбират и т.н...но само аз си знам какво ми е. На Вас успех каквото и да решите.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 5b9984a6d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей!
Аз съм била от другата страна на ситуацията, която описваш, т.е. в ролята на 3-тия човек. С разликата, че никога не съм се държала гадно с женения мъж.

Ще ти кажа, че ако мъжът ти започне да подозира, че му изневеряваш и да те тормози с въпроси и сценки... и ако недай си боже те заплашва с взимане на по-сериозни мерки, ще видиш как изведнъж това може да те промени и може да започнеш да си налягаш парцалите... в следствие ще нараниш 3-тия човек, който си обсипвала с внимание, л'бов и т.н. (ако той е свестен де), и той ще се чувства излъган...

Не знам какво да те посъветвам. Да, може би това не е просто страст, може да е любов, но внимавай - ако човека си заслужава - действай, но ако не - не се занимавай. А й помисли за последствията, ще можеш ли да се справиш с тях...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 5a3ac5f67c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Това, което изпитваш към този мъж, предполагам, че е страст. Може и трудно да отмине, но гаранция че все някога ще си отиде. Не се спичай, наслаждавай се докрай и сама ще усетиш кога всичко е свършило. Имаме само един живот все пак. Усмивки!

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 38870bc498
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   На тебе ти трябва лош съпруг, ти тогава ще оцениш това, което имаш, за което ЩЕ СЪЖЕЛЯВАШ.

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 05e29217ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо вместо да гледаш чуждите мъже, не положиш старание да поработиш върху брака си?

Тук чета за толкова бракове и изневери. Масовостта ме шокира. В една странична връзка е твърде лесно да изпитваш страст и да си мислиш, че това е силно чувство на любов. Казвам, че е лесно, защото в тази връзка няма отговорности. Това обърква хората, струва ми се.
Който си мисли, че една връзка е перфектна от само себе си, греши. Тя изисква работа, за да се постигна стабилна "перфектност". Когато си срещнал правилния човек, тази "работа" се върши с удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 8fc44c6c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До номер 6. А на теб ти трябва буквар. Писна ми да чета неграмотни постове.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 3d693f8859
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Луда страст и привличане!!! това е, и аз бях така преди време само че не съм омъжена

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 5f2c6eae6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8, не разбрах, кое е неграмотното в написаното от №6 ? Може би не ти оттърва? До номер 6: Скъпа, само ако знаеш, ето тук, колко си права!!! Ж46

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 36c4a1c5e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Любовта е от Бог. Силни чувства и емоции, които събират всичко любов, страст, лудост, мечти, безсънни нощи, копнежи, желание и прочие...
Страстта е само външно привличане и да искаш този човек чисто физически и дотам. При страстта го няма духовното, сърцето не е намесено.
Любовта е велико нещо.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 47f78e642a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11, не съм съгласна с теб. Според мен вътрешното привличане е свързано със страстта, не външният вид на човека, а неговото излъчване и дори характер. Аз съм била влюбена във мъж който външно изобщо не ми харесваше, привличаше ме но не знам защо.. не външно а като човек и излъчване. След това пък се влюбих в някой който не беше мой тип.. а и не само това, случвало ми се е със мъж който много да ми допада външно да не се получи химия и да нямам желание. Влюбването може винаги да прерасне във любов, така че недей да казваш че нямат връзка двете неща, понякога имат, но не при всеки се случва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker