Времето лекува - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Времето лекува
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2332 пъти
6 години без никакъв контакт след бурната лятна любов която отмина с отминаващият и топъл август преди толкова време който остави толкова красиви спомени, усещания това лято преобърна разбиранията ми за живота това бяха 72 дни от които изненадващо много дори и маловажни неща все още си спомням много често когато затворя очи всякаш парфюмът и го усещам ако се позамисля всеки допир, целувка дори и начинът по който ме гледаше с тези зелени очи та по същество, че се отнесох малко виждаме се след толкова много време аз уж продължил напред със сериозна връзка виждаме се съвсем случайно гледаме се в продължение на цяла минута никой не казва нищо доближихме се без да говорим явно почувствахме едно и също и се целунахме.

Отминало било глупости разхождахме се безцелно припомняйки си разни неща и двамата осъзнахме, че все още сме глупаво влюбени един в друг тя вече омъжена с дете на 2 годинки аз със сериозна връзка с момиче което много прилича на нея подяволите яко съм прецакан нищо не мога да направя чувствам се много идиотски как така не можа да ми мине през всичките тези години не мислех чак толкова често за нея ще я преодолея ли някога?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5ae8c157e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Времето НЕ лекува.... а колкото повече време отминава толкова повече свикваш да живееш с тази "малка" болка.... Всеки си има човек, който си му остава тръпка за цял живота, но не е с него по едни или други причини. Аз моята така и не я преодолях, но дано ти да го направиш ;)

NoBody

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0ed004ec1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   СТ1: Времето нищо не лекува. Можеш само сам да се излекуваш като усазнаеш че ако една вразка е свършила то тогава е нямало любов защото връзките в които има не свършват точка и.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8751198b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това звучи страшно! Разминал си се със сродната си душа? Не само годините, но и хилядолетията няма да ви излекуват - докато не се научите да живеете сами.
Това, че жена ти много прилича на нея няма да ти помогне - външната прилика не отразява същността - тя не е ТЯ. Това е визуален образ, програмиран в съзнанието ти, за можеш да я разпознаеш. Подобните на нея не са нея.
Вече си я срещнал. Защо се разделихте? Или такава е била уговорката...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e925b8722d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да, май си прав 1, има хора които ти остават тръпка завинаги. Аз моята със сигурност никога няма да я забравя... но в крайна сметка и не искам. Искам да си спомням всичко хубаво, свързано с нея (т. е. него), независимо колко наранена съм в момента и искам да знам, че той е добре и е щастлив. Обичам го и не знам защо... това май е любовта. Бъдете щастливи всички, независимо дали любовта ви е споделена.. и не забравяйте да се радвате на малките неща като една усмивка, един поглед, един мил жест.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: abb49bb384
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Когато скъсаш с някого си казваш, ужас какво стана не мога да живея вече а толкова се обичахме и така нататак, но първата любов се помни цял живот и всяко зло е за добро. Ако е трябвало да се съберете пак е щало да се случи рано или късно повтарям "всяко зло за добро"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker