Продължение на историята "Влюбен съм в нея" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Продължение на историята "Влюбен съм в нея"
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 4022 пъти
За тези, които не знаят каква е била предната ми история ще ви разкажа на кратко 12 клас съм от голям град и уча в една от многото гимназии в града ни. Влюбен съм в учителка си, която е омъжена и с дете и не знаех какво да правя.

2 част

В четвъртък имах последен час с нея.. идеалният начин да я заговоря след часовете. Както след всеки час така и след този тя попита дали някой има въпроси. Аз вдигнах ръка и тя каза да остана след часа да поговорим. Казах и, че нямам въпроси по учебния предмет, а въпроса ми е кога е свободна за едно кафе. Тя се усмихна и каза, че в петък към 3 след обяд. На часа аз бях на мястото където щяхме да се срещнем, тя дойде и каза, че има час и половина на разположение, така че трябваше да потърся бързо кафе където да седнем и никой да не ни познава.

До училище не ставаше, защото барманките знаеха кой съм, освен това там сядаха и други учителки. Напрегнах си мозъка и се сетих къде да отидем. Бяхме с колата ми за по-бързо. Седнахме и си поръчахме. От начало тя недоумяваше защо съм я поканил на кафе. Аз и изтърсих, че не я каня като ученик, а като мъж. Тя се стъписа и ме пита дали знам, че е омъжена.

Отговорих и, че знам, но това не ми пречи да съм влюбен в нея. Тя се усмихна и ми каза, че "любовта ми" щяла да трае няколко месеца и накрая ще я забравя. Казах и, че от както я видях за пръв път сън не ме лови от любов и, че не ме интересува дали е омъжена или не. Тя се приближи по-близо до мен и ми каза, че мъжът и е ченге и ако разбере и двамата ще ни съсипе.

Казах и, че не ме интересува, след като няма да е моя по-добре да не съм жив. Преди това явно си мислеше, че си правя майтап, но след това признание тя се стресна и ми каза, че иска да си ходим и, че няма да излезе нищо добро от тази работа. Мълчахме 5 минути и се гледахме. Накрая тя ми каза, че също има симпатии към мен и знае, че аз я преследвам и ме е забелязвала много пъти да обикалям около дома и.

Каза ми също, че от това връзка няма да излезе, понеже аз съм малък, а и не искала да наранява никого. Предложи ми да забравим за случката и да се държим като учител и ученик. Казах и, че това никога няма да стане и аз ще съм влюбен в нея ако ще и ограничителна заповед да си изкара. Тя ме погледна тъжно и ми сподели, че мъжа и я тормози системно, както физически, така и психически.

Каза ми, че ако надуши за нас ще ме убие или най-доброто ще ме остави без крака и ръце. Изведнъж от някъде придобих такава смелост, че се доближих до нея и я целунах, но тя не ме отблъсна, а отвърна на целувката ми. Беше най-сладката целувка в живота ми. После се върнахме в училище все едно нищо не е ставало. Тя ми каза, че тази целувка било най-хубавото нещо за нея от месеци наред и ми каза, че за уикенда ще измисли нещо за пред мъжа си, за да се видим. Оставих и телефона си тя да ме търси, защото не искам да има никакви подозрения за пред мъжа и, а и не исках да я безпокоя. Целунахме се отново и аз си тръгнах. Това беше най-хубавият ми петък от години наред!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 52fbff5318
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз съм номер 2 и 5 от първата ти история, там ти отговорих...
Радвам се, че мечтите ти една по една добиват реалност... Докога, обаче, и докъде ще стигнеш? Тази смелост, с която си я целунал, ще я имаш ли още и доколко? Сигурна съм, че скоро ще... го направите с нея... а после?
Знам какво следва в част 3 : Направихме го, беше невероятно...
Ами в част 4, помисли за 4 :)
Казах ли ти, че и тя те харесва... ;)

Love. net

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 81987f6c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Мога само да те поздаравя и нека всеки като теб да си преследва мечтите... :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 593792b787
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Мдааа, любовта има много лица и форми ;)) Хаммм.. прочитайки историята ти, имаш усещането, че чета сценарий на някой романтичен филм! ... ;) Та или си сценарист :D или думите ти са пропити с много любов и си един влюбеник!!! Знам я първата история. Каквото и да направите, това ще си е вашето хммм... любовно приключение! Като любовна афера :) Че тя ти е дала очаквания, и както виждам ще има и продължение! Е естествено! Тя е жена, ти си мъж, може да сте на различни възрасти, но ако за теб тя е въплъщението за любовта, че да си така смел! За нея си една шанс, да бъде с по-млад, да конпенсира липсата на любов, чрез теб ;)

До къде мислиш, че може да стигнете? До кревата, да! До там най-лесно :) Малко, ще се почака, и когато е в лошо настроение, и изпита голямо желание, и до там ще стигнете. Но после, какво? :)) Едва ли ще изостави съпруга си, за едно момче като теб! Защото с него е свикнала, а и какъвто и да е и гарантира някаква сигурност. Та, помежду ви, би имало, само сладката и тайна любов ;) Хах, а опасностата, и страха че може нещата да се усложнят, само ще подсилва, вашите страсти! За нея, то ще бъде добър изход и разтоварване. А може би и мечта, да изпита любов отново, и да се почувства по-жизнена и жива.

От мен имаш едно голямо браво за смелостта, но сам знаеш, че колкото и да ти се иска, е и неправилно! ... :) Ама какво може да се каже? ! ... Ще разбереш сам, като изживееш каквото ти се полага да изживееш :) Хммм... все пак е верно ли няма поне едно момиче около твойте години! Че чувствата ти са избрали само учителката :) Може би си падаш по развитите и изградили характер, и знаещи какво искат жени. Ама колко и да си влюбен, не забравяй да внимаваш, не си прави големи очаквания и илюзий. Каквото стане стане! ... :D Нищо не се знае, може по-натам да срещнеш и момче с което да изпиташ нещо по-истинско и силно :)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5e70a355cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много филми си гледал, момче :))))

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: aa00e1de67
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Еми щом мъжът и я тормози, да се разведат тогава, всеки ще е щастлив, освен може би мъжът и, защото няма да има кого да тормози ;) Но иначе вие ще сте щастливи, тя има чувства към теб, ти към нея, а мъжът и да си намери друга жена да тормози! Изчакай 1 година за да се разведе и си прекарвайте време заедно за да свикне с теб, води я на ресторанти, на кино, на театър, на пазар (мол), на други романтични места и докато сте на ресторант и предложи брак. Ще ти падне в ръцете все някога. Охх отидох много далеч в бъдеще :D Засега я дръж близо до теб и далеч от звяра и вкъщи, накарай я да разбере, че ти си по-добрия избор за нея и бъди мил и добър, останалото (развода със съпруга и) ще го свърши тя когато е напълно готова и убедена че ти си правилният избор, водещ към по-добър живот.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a019614954
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Всеки има право да бъде щастлив.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 26 дни
hash: f5e86ea073
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм по зле братле и аз съм влюбен в учителката си по математика на 16 съм тя на 30 не е женена няма си и приятелобаче не ми дава шанс а аз съм от най добрите волейболисти на България предлагат ми още по големи отбори обаче не отивам само за да мога да я виждам каза че ще излезем само веднъж но при условие че се оперирам защото имам малки проблеми със сърцето.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker