Влудява ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влудява ме
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2213 пъти
Здравейте,
свива ми се сърцето, когато приятелят ми отбелязва друга жена. Той ми е споделял какъв е неговият тип жена, а аз съм малко по-различна. Той си пада по по-високи жени, аз не съм ниска, но определено не спадам към високите. Никога преди не съм се замисляла за ръстта си, но откакто той ми каза, взех да не се харесвам... на новата ми работа колежката ми е точно този тип момичета, освен, че е висока е голяма хубавица.

Не исках приятеля ми да я вижда-знам, че е много глупаво, но не исках да го гледам как се захласва по нея. И така и стана, когато говореше с нея гласът му затрептя и в очите му видях същия блясък, както когато се запознахме. Не се усеща, че ме наранява. Когато една позната ме попита за работата ми, той още преди мен разпалено заяви, че колежката ми била прекрасна. Приятелката ми ме изгледа странно, но аз се престорих, че нищо не е казал.

Той е говорел пред мен и за други жени-уж невинно. Но така се чувствам подценена, какво ме интересува, че еди коя си го привлича! Напълно нормално е да му харесват и др. жени, но не искам да ми го споделя. А щом е толкова въодушевен от някой друг, че дори не се усеща какво говори-нормално ли е? Обича ли ме както преди или просто е свикнал с мен, а мечтае за други? Като сега мисля за думите му се изпълвам с гняв... и съмнения

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: d29289eb60
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   СТ1: Приятелят ти е много хитро и мазно момченце. Прави с теб каквото прави и гаджето на една моя приятелка. Той ти е влезнал под кожата вече и чувствата ти те заслепяват. Той те кара да се съмняваш в себе си и в качествата които притежаваш ти което е много подло. Казал ти е какъв тим момичета харесва и в теб се пораждат комплекси и се чувстваш на заден план в неговите очи. Това може да е налудничаво но си е факт. Целта е ти да придобиеш представата че той е нещо невероятно трябва да се пази от другите щото всяка ще го иска а в себе си да виждаш нещата които нямаш които той ти е вкарал в главата. Не знам дали те обича нито пак някои друг в този сайт но ми е ясно какво прави.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d879b13261
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ооо миличка напълно те разбирам, защото и моят случай е подобен, само че не става въпрос за 1 колежка, а за това, че на всяко едно излизане навън, на дискотека, до магазина, на разходка нито една грозна или хубава жена не остава незабелязана за приятеля ми.. то са погледи, понякога усмивки... всеки знае, че това им е в природата на мъжете, ама как да не те влудява! избий си комплексите, ако той не те харесва друг ще те хареса, мъже под път и над път! и ако той не те е харесвал е нямало да тръгне с теб освен ако няма изгода от теб. върни му го като излизате заглеждай се, пофлиртувай с някой и да видим каква ще му е реакцията ако те харесва много ще се усети и може би ще престане с тези неща. опитай се да не се тормозиш, излишно е само да се ядосваш за глупости... аз все още се опитвам! успех

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f7a7087d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Леле мила... съчувствам ти. Наистина е кофти. Знам как се чувстваш... бих реагирала по същият начин както ти.
Имаш право да го ревнуваш. Сега другите ще кажат, че какво лошо има се заглежда по други жени, като са хубави... да ама от толкова гледане, забравя за единствената. Ох, не знам какво да те посъветвам миличка... за сега не разговаряй с него на тази тема. Със сигурност ще те помисли за комплексарка.... но поне, ако се обича - няма да те наранява така. А ако не те обича наистина - ще продължи да го прави. Според мен, прави се че не ти пука за сега... дръж се безразлично, леко хладно... абее дръж си се нормално ама без много целувки и гукания помежду ви... започни да се контиш повече... ама като казвам контене- секси грим, хубава прическа и готини дрешки. Прави някакви промени със себе си... нека те забелязва!
Пожелавам ти успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6ea2a5d25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами може да те обича, ама това поведение е съвсем нормално за мъжете, май наистина не се усещат. Радвай се, че е с теб и ако ти показва, че ти си специалната за него жена, значи няма проблем. А ако нещо в поведението му те дразни, му го кажи. Не премълчавай, защото ще се измъчваш така. Кажи му най- спокойно кое те дразни и ако може да не го прави и така.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7c0bb780be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Е, това за теб не е добре. Една жена трябва да показва и малко ревност, пред партньора си. По този начин той ще се осъзнава от време на време.

Не може така като имаш приятел трябва да си щастлива, доволна, уверена, а ти страдаш по-този начин. На твое място бих провела сериозен разговор с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker