Още мисля за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Още мисля за него
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2180 пъти
Има едно момче... Всъщност и двамата сме на възраст, на която сме вече мъже и жени. Не минава нито един ден без да мисля за него. Нито един. Познаваме се отдавна. Бяхме в един клас и винаги е имало някаква заигравка, която си беше и точно това: заигравка. Не сме били особено близки, просто винаги е имало нещо. Нещо неопределено.

Завършихме гимназията и двамата продължихме образованието си на различни места като се виждахме веднъж в годината - през ваканциите, когато всички от класа се уговаряхме някъде или се засичахме случайно. От моя приятелка, която е прекарвала повече време в неговата компания знам, че той редовно е питал за мен и се е интересувал. Поддържахме някаква връзка по скайп и някак си през тези години и досега всичко е било като в гимназията: флирт, най-вече от негова страна, защото аз не съм приемала нищо, което е правил или казвал насериозно. Това е било и схемата винаги: той - объркващият и аз - обърканата. Мислила съм си за него по по-романтичен начин, но и пред себе си и пред приятелите си не съм си го признавала и гонех тези мисли.

Докато не се видяхме веднъж, вече мина повече от година от тогава. Останахме насаме към края на вечерта и той ми каза, че винаги ме е харесвал и ме целуна. Може да съм прекалено задръстена или с прекалено малко опит, но дотогава не бях изпитвала такова чувство, сякаш времето просто спря. Аз бях като ударена с мокър парцал, промърморих нещо и побързах да си тръгна.

След няколко дни той ми се извини онлайн и след още няколко изясняващи разговора (които по мое мнение нищо не изясниха) се разбрахме да забравим всичко. Междувременно е повече от година по-късно, животът си продължава, но аз още мисля за него. Някои дни се сещам по-рядко, в други - по-често, но винаги се сещам и във всеки мой ден има мисъл за него. Преди три месеца отново се видяхме и всичко беше същото: въпросите му, погледите... Не знам. Всъщност кой знае на колко фронта още действа, няма как да знам, а има голяма вероятност. Ще ми се да не се чувствах по такъв начин спрямо него... Съвет, някой?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: cf87be5cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Май съветите са излишни, мислите за него са те завладяли, а не си сигурна дали въобще си заслужава и дали той въобще се сеща за теб. Може да се сеща, а може и не... може би си права за това, че действа на няколко фронта, но това само той го знае. С объркани мъже не се занимавай, няма смисъл. Ако иска да ти каже нещо или да направи нещо, ще действа. Ако стои и не предприема нищо, значи няма смисъл да го мислиш. Търси споделеност, но при него, а при някой друг. Огледай се наоколо, може би не забелязваш любовта на някой, който наистина си заслужава. Успех!

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 24609d7156
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не всички хубави моменти имат развръзка. Те представляват развръзка.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 86c37bccd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен ти си обръкващата в случая... Щом изпитваш нещо към него действай - отговаряй на флирта му. Какво чакаш? Ако не го направиш цял живот ще се сещаш за него и ще се питаш "Какво ли щеше да бъде ако...? ! " Не си пропилявай шансовете... Какво толкова те е изплашило, че ти е признал, че те харесва - това е хубаво щом и ти го харесваш... И какво ако действа и на други фронтове - щом все още е свободен значи може да е твой! Пожелавам ти късмет и дано нещата потръгнат... Пиши при евентуално развтие! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 622bf6b1a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   обичаш го... покажи му го не си пропилявай възможностите от страх и гордост защото ще съжеляваш

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0742bb1543
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бях в твоята ситуация години наред. Бяхме в една компания в гимназията и ей така като Вас флиртове няколко целувки и нищо. Той завърши, но продължаваше да идва в училище. Пишехме си и един ден мислите за него станаха постоянни. Прибирах се и търсих него в нета. След всички разговори, смси преди 3 години се събрахме и то от една нощ, която всъщност беше най - прекрасната нощ. Седяхме в колата му, говорих ме и се случи така, че на сутринта се събудих в неговият дом.
И днес съм сгодена за този човек.
Моят съвет е да пробваш какво ще се получи, защото никога нищо не се знае!

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7d8e9e9baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ха номер 5, наистина интересно... я кажи като сте си говорили с твоя годеник, какво ви е карало и двамата да изчаквате толкова като очевидно сте се искали? Наистина ми е интересно как двама души, които имат симпатии един към друг стоят и не предприемат нищо с години? ! ... при вас поне се е получило въпреки всичко, а за съжаление има хора които си изпускат шанса по този начин.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: eb30709bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Действай а не мърмори глупости... дела ти трябват...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker