По дяволите защо го обичам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

По дяволите защо го обичам?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2686 пъти
Момчето което.... ме убижда, бие, гони , използва ме и от което никога не съм чувала... ОБИЧАМ ТЕ... в продължение на 2 години. Защо ми е то? Какво съм спечелила от него? Нищо? Защо продължавам да го искам? Защо го обичам? Защо казвам НЕ на другите? Защо нямам желание, нищо да правя когато не съм при него? Защо когато искам да приключа с него.. той ме търси и ме тласка найвността ми към него с надеждата, че той ще се промени? Сякъш мойта слабост към него, го забавлява? Нищо не ме задържа при него, знам, че не ме заслужава, но ми е много трудно. Не съм грозна, добре изглеждам, доста ухажьори имам, но явно прекалено много съм добра, прекалено много съм му позволила да ми се качи на главата и сега СТРАДАМ страшно много, за нещо което не си заслужава. Ненавиждам го дори! Но нямам сили да си кажа КРАЙ! Трагичен случай съм? Знам го! Но как да се спася? ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 898df53959
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ето това най ме ядосва! Защо едно хубаво и добро момиче (макар че не те познавам) е с човек, който ги прави на 2 стотинки? И най-лошото е че не си само ти! До някъде те разбирам, но любовта не е всичко... важно е и отношението към човека до теб, малките жестове и подаръци, а твоят "човек" кое от тях е правил за теб?

NoBody

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f862c199cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото си играе с тебе и го кефи твойта телешка привързаност! Чеше си егото с теб! Зарежи мислите за него и измислените чувства! Далече от такива позьори!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ffd2ee90a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   всеки се държи така, както му позволиш и единствено от теб зависи да поставиш границата. в твооя случай няма любов, а наранено его: не искаш да признаеш, че си направила грешен избор. всички грешим, непоправима е само смъртта

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 692a3ed8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо го обичаш след това унижение което ти прави ли? Сега ще ти кажа:защото си поредната глупава кифла която заслужава да страда, да бъде унижавана и бита, докато не и дойде акъла! Нищо лично срещу теб душа!!!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 485bc12e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ей... не си съсипвай здравето за глупости :) Защо обичаме някой, ами на този въпрос никой не може да отговори! ... Любовта е чувство! Ама при теб, нещата са извън контрол, не бих могъл да нарека това мeжду теб и него обич, или че има обич. Виж, миличка, навик е, да бъдеш с него и да се връщаш! ... Свикнала си да те тормози, да те наранява и да се надяваш, че ще се промени! Бъди реалистка, колко ще се надяваш, докато съсипе здравето ти, нервите ти, психиката ти ли? Той се възползва от твойта слабост, да, от добротата ти! ... Не заслужаваш такъв грубианин, той няма да ти донесе никакво добро и щастие! Той само ще изсмуква твойта жизненост, докато не те подчини съвсем! Моля те, да помислиш и за щастието си. Е, изживявала си каквото си изживяла и за какво? За този живот ли? Че това живот ли е? Той пречупва волята ти, не му се давай!!! Аз знам че можеш да бъдеш по-силна ;)

Мммм... ако в началото е имало чувства, то сега, той се е превърнал в затвор за теб! Разбираш ли, той иска да доминира изцяло над теб. Самият той е крайно объркан човек, и си играе с теб! Питаш се защо го "обичаш", а как не питаш дали той те обича? ! ... Лично според мен, човек който никога не ти казва, или показва, че те обича, човек който ти е посегнал - не те обича! ... А и как може да се каже че те обича? ! ... Всеки прави грешки, ама айде, да кажем че веднъж, два пъти, те е наранил, и не се е осъзнавал, все ще си вземе поука, ако те обича, ама ето той продължава!!! Та, ето какво мисля, че се възползва, възползва се, но си му удобна, защото за него си даденост, той е сигурен че каквото и да направи пак ще се върнеш при него, и може да те прави на парцал! ... Момиче имай самочувствие :) Тоя е
кретен :)) остави го да си бъде сам! Който и да хванеш, ще е по-добър от него. Преустрой си живота :)

Усещам, че се нуждаеш от подкрепа и малък тласък, подкана за да действаш! ... :) Ще ти кажа какво може да направиш, и ще е добре за теб ;) Първо - погледни се в огледалото, виж до къде си стигнала, заради него. Заради капризите му, и ненормалните му изблици! ... Внимателно се виж, това си ти сега, но можеш да имаш по-добър живот, искаш ли го! Създай го. Започвайки с - зарежи го :) Не му дължиш никакви обяснения, давала си му десетки шансове да се поправи, като си се връщала отново при него. Е, време е да го разкараш от живота си :D Заслужаваш по-добър, някой който да те обича ;) Та, без обяснения, както се казва, излез и повече не се връщай при него. Иии.. без колебания!!! Покъсно може да започне да ти се моли, не му се връзвай, такъв човек, щом досега не се е променил, върнеш ли се при него, пак ще е същото. Такъв ще се промени, едва когато си намери майстора! :)) Имаш ухажори, е какво чакаш, излез с някой от тях, който ти допада. Ха, преди да бъдеш отново с някой, гледай първо да го опознаеш добре, да видиш дали си "струва" като човек. Давай, освободи се, не е лесно, но остави миналото зад гърба си, и напред към щастието :)


~winterfire~

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2157632cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   ОТ АВТОРКАТА : Номер 5 :) Благодаря ти искренно за мнението и усилието което си вложил.. Много си прав, свикнала съм, мазохистка съм станала. Този човек е към всеки така, той е един егоист, комплексар, ревнивец и няма как да се промени... Крайно време е да се взема в ръця :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 0758799730
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбирам, че го обичаш, но се опитаи да кажеш НЕ на него и си обештаи да го забравиш... както ти сама си каза имаш много ухажори избери си един и го збрави...

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6f4a044e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Предлагам да се поразнообразиш с нещо друго и ще го забравиш. примерно защо на пробваш с "Правописен речник на българския език"?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker