Секса проваля любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Секса проваля любовта
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2807 пъти
Не мисля, че е нужно да се впускам в подробности и да пиша 3 листа тема, просто искам да кажа, че някак си любовта се превръща постепенно с времето във чист секс и след като секса вече се промени и някой не е задоволен, слага край на любовта.

Има много такива случки- любов, никога няма да те напускам, това е истинската любов и след време любовта угасва постепенно и се измества от секса и така вече всичко в един момент се превръща просто във секс и след още малко време-смяна, развод, късане и край.
Защо е така?
Ще се радвам ако си намеря момиче, фригидно или пък да е на мнение , че секс трябва да се прави след брак.

Все пак всеки иска да открие онази любов (много малко хора я срещат този тип любов) , която не обръща толкова внимание на секса, искам да си намеря момиче, което е доволно и от най-малкото и така.
Омръзна ми да чета постоянно за някакви раздели, породени естествено и както винаги от некачествен секс.

Искам да разбера колко фригидни момичета има и такива които са на мнение, че секс трябва да се прави след брак?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8c2ac0ecb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да намериш фригидни. Ще намериш видимо раздразнени от разговор. Но само до там ще стигнеш с такива. Няма нужда да търсиш пробни момичета - снобистка, феминистка и т. н.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 213f5f6d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е вярно!! Аз бях такава. Винаги съм искала да имам приятел и в последствие съпруг, който да ми е първия приятел, гадже, мъж и съпруг в живота ми и ето намерих го. Правихме секс преди брака, но вече сме заедно от 4 години в добро и лошо, той ми е първия с когото съм се целунала, абе изобщо първия в живота ми. След 2-рата година сключихме брак и сега сме си супер. Вярно караме се, имаме проблеми, несъгласия и разногласия, но винаги си отстъпваме. Той се гордее с мен, обича ме, както и аз него. Секс може би правим 1 или 2 пъти в седмицата (понякога може и 3-4), но то никога не е било проблем за мене. Желанието ми е да се обичкаме и разбираме и някой ден да имаме стабилно и здраво семейство, а не да съм поредната самотна майка..
Късмет и не губи надежда.. Има ги още такива момичета.. Просто са рядкост..

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f76671f542
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-голяма глупост не съм чувала - вместо да търсиш страстна жена, което не значе невярна и повърхностна, ти - фригидна. И ка по - точно си представяш, че ще ти протече живота? Всъщност не става ясно ти как се като сексуалност. Защото, ако не си особено сексуален това е вече съвсем друг въпрос. Но, ако не е така, то тогава подобен брак рано или късно ще е провал. И кой ти внуше, че любовта се превръщала само в секс? Ами зависи от любовта, зависи от секса и въобще не слагай всички под един знаменател. При мен първо се появи любов, скоро - секс с любов, а сега вече след цели десет години - още повече любов с още повече секс.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4dcfb78ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

5.   Спокойно! Има ги и такива жени, просто трябва да ги отриеш, защото са рядкост. Прав си, че повечето пъти любовта е заместена от секса и след като той стане скучен.. значи и партньора става скучен. Това са пълни глупости.. намери момичето което искаш и успех! : )

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f4fe94d20c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Имаш изключително грешна и наивна представа за нещата. Жената, като цяло приема секса много по-емоционално от мъжа, това й е в природата. Една влюбена жена има нужда от секс с партньора си защото той създава близост. Разбира се, че ако секса куца и във връзката ще има проблем.
От историята си оставам с впечатление, че имаш ниско мнение за сексуалните ти способности, някакви комплекси на тази тема. Имай повече самочувствие. Най-естественото нещо е да дадеш физически израз на любовта си... иначе каква любов ще е.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4fa44d8041
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато и сексът, и любовта са налице - тогава има връзка.
Това че секс без любов не може да просъществува е безспорно, но и любов без секс е пълно незачитане на индивида като такъв, какъвто го е създал Бог - достоен за размножаване ;) Що за любов е това, а?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ce0c6a63d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Секса върви ръка с ръка с любовта. Ако обичаш някой няма как секса, да не е хубав. Ти си изкарал секса като едва ли не причината за половината разводи и раздели - не е така. Ако с някой не си пасвате в леглото, то той не е твоята половинка. Секса може да е прекрасен и е едно от най-хубавите неща на тоя свят не знам откъде идва това твое мнение за него. А това са фригидността е пълна глупост защо ти е фригидно момиче, какво лошо има момичето да е натрупало известен сексуален опит преди сватбата

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f7e4365a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Приятел, сори, че трябва да го кажа, ама абсолютно всичко, което си писал, не е вярно. Напаснал си си нещата така, че да ти се връзват според някаква изкривена логика, ама всъщност нито едно от тях не съответства на действителността.

Първо, не е вярно, че първо идва любовта и после секса. Доста често е обратното, да не кажа, че по мои наблюдения това е обичайния вариант. (Но не споря, не е в това въпроса. )

Второ да, много връзки се прекъсват заради секс, но заради МАЛКО и/или НЕКАЧЕСТВЕН секс, не заради много! Сексът е физиологична нужда за всеки и ако имаш партньор, от когото не получаваш достатъчно и задоволителен секс, е все едно някой да ти забрани да ходиш до тоалетна. Рано или късно ще изперкаш и ще се махнеш.

Трето, ако ти си по-малко сексуален, в това няма нищо лошо, но ще ти трябва и жена, която е като теб. Явно не си попадал на такава до момента. С нормално сексуална жена разбира се, че няма да може да се задържиш, и проблемът не е в нея, както и аз не бих се задържал с асексуална такава, и проблемът не е в мен.

Четвърто, смея да твърдя, че нямаш хабер какво точно представа любовта. Ако любовта като причина за една връзка се измества от секса, значи никога не я е имало. Имало е някакво привличане, емоция, тръпка, но не любов. Вероятно този, който при наличие на тези чувства казва, че изпитва любов и че "никога няма да те напусне", сам не е наясно със себе си и също не знае какво е любов. Когато изпитваш любов към някого, а се налага да го напунеш по сексуални причини, тогава го правиш с неудоволствие, раздвоен си, и си в конфликт със себе си, защото трябва да избереш едно от две неща, като всъщност имаш нужда и от двете. Тогава положението е много драматично и каквото и да избереш - да се разделиш или да останеш във връзката - драмата все си остава. Ако те зарежат с лека ръка, може да си убеден, че любов никога не е имало. Без значение, какви причини ти изтъкват.

Та така, недей да си го изкарваш на другите или да си заравяш главата в пясъка като търсиш фригидни момичета, мислейки, че това ще ти реши проблема. Анализирай грешките си, виж точно какви са били проблемите до момента и работи над тях. Имай предвид, че дори жената да иска по-малко секс, пак ще иска да е качествен, така че работи над сексуалните си умения. Със сигурност няма да ти навреди, а и току-виж си се отворил за повече секс...

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: be4e1d71f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Обичам приятеля ми изключително много, но съм фригидна.
Повярвай ми проблем ще е за теб след време. Ще се стараеш, ще искаш поне веднъж да усетиш приятелката си да се побърква от възбуда, но това няма да се случи никога. И какво ти остава тогава ще имаш жена до себе си, която след време ще откаже дори ръце да прокараш по тялото й. Това ли искаш. Не си пожелавай такива неща.
Ще откриеш момиче, което изключително много ще държи на теб.
Желая ти попътен вятър!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker