Продължение на историята - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Продължение на историята
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2421 пъти
Беше събота около 3 часа, мислех, че моята любов е забравила за мен и няма да ми се обади, тъкмо си мислех какъв глупак съм бил да призная чувствата си към нея и телефонът ми звънна. Вдигнах. Беше тя. Гласът и стопли душата ми. Каза ми, че е излъгала мъжа си, че има среща на випуска си към Университета и трябва да остане да спи в бивша колежка защото не било удачно да пътува през нощта, нашият даже не предявил желание да я закара до там, просто я пуснал и с отвратителен тон и казал да внимава. Каза ми, че ще отиде до ЖП гарата, за да си купи билет, да може да му докаже, че е ходила до Ш. Попита ме къде можем да се срещнем по най-бързия начин.

Казах и, че ще отида да я взема от гарата. Тя ми затвори и след около 20 минути ми звънна да ми каже, че е там. Отидох взех я и минахме през един магазин да напазарувам за довечера. Купих хубаво вино и поръчах храна. Качихме се у нас и тя се разплака, започна да ми споделя за нещастията в брака си и как изрода я е пребивал защото нямал какво да прави и защото завиждал, че тя била по-интелигентна от него.

Единственото нещо, което я е спирало да зареже всичко и да замине било дъщеричката им, която била първи клас. Разказваше ми в пълни подробности как е била малтретирана. Около 7 часа тя му звънна да му каже, че уж е пристигнала и сега правила косата на приятелката си. Пожела да говори с дъщеря си. По-мили думи от майка не съм чувал. По едно време ми се насълзиха очите. Не можех да повярвам, че тя на всяка дума и казваше обичам те, ще ми липсваш и т. н. Затвори телефона и ми каза, че това ангелско създание е смисъла на живота и. Храната ни пристигна и ние седнахме да се навечеряме.

Отворихме виното и си говорихме за много неща. По едно време тя ми каза, че тази вечер е наша и не смята да говорим повече за този боклук мъжа и. Може би от алкохола в съзнанието ми изникнаха куп илюзии и фантазии. Тя ме попита от кога съм разбрал, че имам чувства към нея и защо точно към нея, не ми ли пречело възрастта и, и семейното и положение. Отговорих и, че ни най-малко не ме тревожат тези неща. Тя ми каза, че съм сигурно от тези, които я искат само в леглото си и до там. Отговорих и, че искам много повече неща с нея, а леглото е най-дребното нещо, което искам от нея. Прегърнах я и започнах да я целувам, тя отвръщаше и правеше целувките ми още по-сладки не отлепихме устните си доста време, а аз бях на седмото небе. Тя легна на дивана, а аз отгоре и. Не спрях да я целувам на всякъде.

Спря ме звъненето на телефона ми... Оф беше бившата, обади ми се да ми каже, че е пред нас и иска да и отворя да поговорим. Обясних и, че не съм в къщи, а и дори да бях нямаше да я оставя да говорим. Затворих и и си изключих телефона. Нямаше кой да ме търси освен нашите, които бяха в чужбина, но те не звъняха по това време. Легнах до нея и я прегърнах, пуснах телевизора и даваха някаква романтична боза, но за пред нея трябваше да кажа, че ми харесва, за да мога в романтичните сцени да прилагам романтика и на живо.

Не успях да изгледам филма обаче. Заспал съм към финалната част и тя също. Сутринта се събудих, а тя беше сгушена до мен. Станах направих кафе и почаках да се събуди. След около 5 минути и тя отвори очи, получи целувка за добро утро. легнах пак при нея и започнахме да се боричкаме. Постепенно това боричкане стана натискане и опипване, но така и до секс не се стигна. Не исках да настоявам, а и тя не показа, че го иска. Облякохме се и седнахме да си изпием кафето и да изпушим по една цигара.

Беше вече към 12 на обяд и тя ми каза, че си тръгва защото оня след малко щял да звънне. На вратата ми каза, че другата седмица мъжа и заминавал при баба си на село за няколко дни и ще продължим започнатото. Целунахме се. Казах и, че я обичам и, че е всичко за мен. Тя ми каза да не избързвам и се усмихна. Благодари ми за приятно изкараната вечер и ми каза, че си е починала добре, а аз и казах, че съм най-щастливият човек на света и ще има още толкова хубави уикенди. С нетърпение чакам да дойде утре, за да я видя и целуна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 70b700b956
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, в мое лице вече имаш най-големият си фен :)
С нетърпение очаквам всяко следващо продължение ;)
Излиза, че сбърках като казах, че в история 3 вече ще сте го направили... ще го направите в 4 ;)
Значи не харесваш романтични филми ;) тогава по-добре и го кажи, не е пък задължително да харесвате едни и същи филми, нали, но не послъгвай, нали :)
И да... децата са важен фактор, бъди сигурен, че ако тя нямаше дете/деца ;), щеше да се разведе и да бъде с теб...
А на всички тук четящи само мога да пожелая любов като вашата... (и като нашата).... защото в живота се среща само веднъж толкова силна :)!

Love. net

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1dffe10363
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   е, и? трябва да ни осведомяваш за всяка среща? какво очакваш - похвали, оплювки? щом те кефи, живей си живота както си решил.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ad29230310
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   и какъв съвет очакваш? Тя си лекува с теб самотата и мислиш ли че ще го зареже и ще нарани детето си заради теб?? Сам се нараняваш

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fafd97afe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И ако това е продължението на "продължението на
историята "Влюбен съм в нея""! :D Мога да кажа само, че
имаш талант в писането! ... ;) Ако пишаш както изживяваш
и изживяваш както пишеш, ще пожънеш успехи и голяма
любов. Доста бързо се развиват нещата при теб! Ами щом
си щастлив с нея, и тя така, то ще се задоволите и с малкото! ... Едно е сигурно, ще имате хубави спомени, а и ще натрупаш повече опит.

Хах, тя изглежда като жена знаеща какво прави! Хрумва ли ти, че може би не си и първия кадидат за "любовник":)) Че да е имало и други, ама с тях е било по-сложно, а с теб и се предоставя по-лесната и голяма възможност. Защото и се вижда неангажиращо, нали си по-млад. Е... щом говори открито за проблемите си, значи ти има доверие, или иска да ти кажа, "можеш да ми се довериш"! ... ;) Бъди спокоен, тя няма да се откаже от теб, че кога друг път, ще има такъв късмет! За нея си, като един десерт, и тя би те "изпапкала" още на мига, ама не иска да я помислиш за лесна ;) Та, запазва благоприличие :D

Хмм... добре правиш, че не прибързваш. Май ще постигнете и душевно, не само емоционално сближаване! Ще сте като интимни приятелчета... ;) Имам усещането, че вие двамата, че се привържете един към друг, повече от нормално му, за такива условия!!! Ти си знаеш, стига да внимавате всичко ще е наред, поне ще имаш гарантирано изживяване :)) Обаче, такава връзка, не може да продължава дълго и постоянно, без никакви промени или последици! ...


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 55036bfb52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   На мен ми е интересно. Продължавай да пишеш.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b86de8649e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Автора: Не искам съвети, укор или т.н. просто има хора, които се интересуват от развръзката на историята ми.

konstantinkostov

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ed6a5f541e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, кой ти е дал е диспансера комп?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d8416faff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   До автора: Моля те продължи... искам тази история да има щастлив край или по-скоро... да няма край... Може би защото съм в същата ситуация - в която има много любов, но и точно затова много болка от невъзможността....

Love. net

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 902c024517
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Надявам се всичко да продължи,харесва ми историята ти личи си, че пишеш от сърце:)
А има ли продължение не мога да го намеря?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 15 дни
hash: ed6a5f541e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, явно си влезнал не във филм а си в сериял а от сериял излизане няма. ;-)))

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 25e4291499
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Косьо, къде изчезна? какво стана с историята ти? Вече заедно ли сте с твоята любов? Пиши...

Love.net

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker