Изневерява ли ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерява ли ми?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2466 пъти
От няколко месеца ходя с едно момче. Много е красив и много момичета го харесват. Твърди, че е само с мен, че много ме обича и че никога не би ми изневерил или наранил по какъвто и да било начин.

Но преди две седмици той излезе с негови приятелки на кафе ( окей приех го, защото в крайна сметка нормално е да има приятелки и да излиза. Почнем ли да си забраняваме до никаде няма да стигнем ) След няколко дена аз бях на работа и му званя да го чуя как е, а той ми казва че се разхожда с негова приятелка (трета. Понеже ми казва и имената беше различно от предишните с който излизаше) Нищо не му казах пак. Но онзи ден бяхме заедно и съвсем случайно видях че четвърто момиче го е търсила по телефона и реших да го попитам. Той ми каза че е негова позната. Замълчах си отново, но почвам да се съмнявам.. Според вас изневерява ли ми??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: c3d272b282
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен не ти изневерява и излишно се филмираш. Няма нищо лошо в това той да си има приятелки и да излиза с тях, стига да не те пренебрегва. Ти да не би да нямаш приятели от другия пол? :-) А според мен ще ти е още по-спокойно, ако и ти се запознаеш с тях. Седващият път като си прави планове да се вижда с някоя му предложи да излезете всички заедно на по биричка примерно.
И все пак ти си познаваш момчето най-добре..

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 411a4e4553
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хаха! Тази история е като шега...
Аз също имам приятели мъже, само приятели, с които не правя секс. Чуваме се, излизаме заедно...
Не ставай чак толкова мнителна, но може да си провериш. Нека той не знае кога точно си на работа. Изненадай го някой път, появи се там където е казал, че е.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: efd4e635c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Колко общи познати имате? Според мен е рано да се каже но ако така продължава трябва да провериш нещата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 02401ab56c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам дали ти изневерява, но не е нормално да се вижда с толкова други момичета.. И аз имам много приятели момчета, (защото с момичета изобщо не върви).. Но не излизам с тях, спрях да се виждам с тях, защото си имам сериозен приятел и смятам, че макар и нищо да не правя с тях не би му било приятно..

(момиче съм)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fe3edb6998
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ехх... доверието е най-важното за една връзка :) Ако му имаш доверие, не виждам защо се съмняваш в него, и верността му към теб! ... Някога да те е излъкал за нещо? Ако да, тогава се разбира и твойте притеснения ;) Усещам че си го обичаш, и искаш само за себе си! Звучи някак много сладко, когато се жена е загрижена за сигурността на свойто сърце! Защото ти ревнуваш ;D И с право, ама не позволявай ревността да излезе извън нормите. Сама си казала, не можете да ограничите контактите си, познанствата си и приятелствата който сте създали! Да, заедно сте, но и всеки от вас има свой живот :) Знаеш че е така. А живота е добро изпитание за любовта ;) Ха, ако си държи на думите и обещанията, няма да те нарани, а ако не си държи, все ще разбереш! ...

Обаче с това начало, няма как да не отбележа! Ето, поредното доказателство, че вие жените, искате преди всичко, да сте с момче което е намирано за красиво и привлекателено от другите момичета. Това за вас май е мерител, за "стойността" на момчето! :)) Колкото е по-харесван, толкова по го желаете! Един вид, ако сте с него ви се вдига самочувствието! ... Къде е душата тука? Както и да е! ... А за думите дето ти е казал, ами какво друго да ти каже? Те тия неща с "че никога не би ми изневерил или наранил по какъвто и да било начин. " ги казват всички момчета с цел да ви склонят вас момичетата да опитате с тях!!! Аз затова мисля, че думите са важни, но не повече от доверието което се гради с времето. Той може да е казал много неща, но реално едва когато си с него, тоест сега, ще видиш на кое от нещата който е казал държи, а с това и до колко държи на теб ;)

Най-добре поговори с него, бъди откровена, кажи му че ти е неприятно че често е с различни момичета! ... Ама огромни и драстични промени не очаквай!!! Ти си избрала да бъдеш с него, въпреки че знаеш, че има много обожателки, е? Сега това е което ще виждаш често. Стига да се обичате, няма да има какво да ви раздели ;)


~winterfire~

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 31416b0f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Виж сега - по-вероятно е, ако ти изневерява това да е не с няколко наведнъж, а с една. Друг е въпросът, че явно е доста контактен и при тези невинни контакти може и да кривне от пътя. Защото явно го харесват и преследват момичетата и каква е гаранцията, че щом охотно излиза с тях, дава си телефона, няма и да ти изневери в един момент. Мисля, че за сега не го прави, но с тези социални контакти и то все с момичета - незнам за в бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 51587c9648
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   дай му шанс ако държиш на него....
ако го хванеш в изневяра ти си знаеш какво следва =]

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8ffa944a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   ми той е с теб и с другите мадами които са му приятелки,
при положение че сте обвързани, това си е чиста проба изневяра, па макар и да не си го слагат, щот това е последното стъпало до площадката наречена изневяра, мерси

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fdb08efc3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Moже да му е такъв характера, да е по-общителен, но може и да ти изневерява.. няма как да знам, не му познавам характера на твоя човек :). Поговори с него или намери дискретен и хитър начин да разбереш!


Ненн

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker