Любов от пръв поглед... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов от пръв поглед...
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2319 пъти
Аз тъкмо овдовях (бяха изминали само три месеца от смъртта на моя съпруг), когато срещнах П. Беше лято, аз бях още стресирана от това, че съм много сама, не знаех какво да правя със свободното си време, нямах все още никакви намерения за каквито и да било връзки с мъже, но... Срещнахме се. При тази първа за нас среща, въздухът около нас сякаш затрептя, погледите и на двама ни бяха някак магнетични, невероятна енергия струеше наоколо.

Запознахме се и от този ден насетне, преминахме през много хубави и не чак толкоз дни и нощи, през много романтика, секс, забавления, удивително бедни и малко повече замогнали се и... се изминаха девет години (междувременно се разделяхме два пъти, но отново нещо ни теглеше един към друг и ни събираше).

Всичко това и още много, много, много неща и събития се случиха с нас, първоначалната притегателна сила дори се засилваше и с всеки изминал ден, ние сякаш си ставахме все по-близки и по-близки, но... Появи се госпожа А., рехабилитатор от санаториум и, въпреки, че знаеше за моето съществуване, при все, че както се разбра, тя е трайно все още омъжена, така замая съзнанието и главата на моя П., че аз счетох за безсмислено да стоя повече до него и реших да си тръгна - ЗА ВИНАГИ.

В началото (след края), аз ходех като пребито куче, не можех месеци наред да спя, но се успокоих някак, защото си казах: "Ако искаш наистина да е щастлив, НЕКА БЪДЕ С ТАЗИ ЖЕНА! " Да, обаче той започна да ми звъни и все още продължава, с което прави невъзможно да изпепели съществуващите още силни чувства към него, въпреки причинената ми болка. Доколкото зная госпожата си е пак при своя съпруг, а ние двамата макар и живеещи в един и същи град, сме самотни повече от всякога.

Аз лично нямам интерес към нито един мъж, за него не зная, но съм информирана, че е сам и самотува... Не зная защо пиша това писмо, може би просто за да споделя болката си, която не стихва, въпреки, че съм простила. Най-важното - имам усещането, че съдбата ще ни срещне отново, пък и той продължава да се обажда, а аз нямам сили да не вдигна и тогава - НЕ ЗНАЯ КАКВО БИ БИЛО ЛОГИЧНО ДА НАПРАВЯ, не зная дори нелогичното... нищо не зная. Моля, пишете ми за мнение. С уважение. Патриция.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0232bb667d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скъпа Пати, обади ми се на МЕН! Много бързо ще забравиш и П. и А. Остави всеки да си сърба попарата. Преживяла си много болка и е време отново да си щастлива!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 08b300ca4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре си направила, че си сложила край. Не се обръщай назад, ако не искаш да си причиниш още болка... Щом онази жена го е замаяла, значи не е изпитвал към теб онази изпепеляваща любов, която описваш от твоя страна. Имай търпение и ще намериш мъж, който наистина да те оценява! Успех :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0fe2ea0583
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря! А " КОЙ СТЕ ВИЕ, ДОКТОР ЗОРГЕ? " - помня, че това е някакво заглавие на филм. Аз искам да бъда щастлива и ЩЕ БЪДА - ОБЕЩАВАМ. Ще забравя всички ненужни букви, на хора които не ме заслужават. Много здраве и хубав ден от мен. Патриция.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8ccb080caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато някой ти е на сърце, други не те интересуват. Ако все още имаш привличане, ако го искаш, и ти липсва, обади му се, вижте се, и каквото стане. Мое мнение след подобна случка, на вашата, самоче аз не я потърсих, и съжалявам. Всеки ще ви каже неговата гледна точка, ако искате да сте щастлива послушайте сърцето си. Един мъдър човек ми каза "По добре да опиташ, макар и да не стане, отколкото цял живот да живееш с мисълта, че не си опитал"Дано съм ви бил полезен.


Анонимен

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker