Taзи ревност ме изгаря - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Taзи ревност ме изгаря
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2051 пъти
Здравейте читатели и пишещи в сподели. нет. Пиша за първи път тук. Проблемът, който ме измъчва е ревността ми. Аз съм жена на 27 години с образование. Връзката с моят приятел е от няколко месеца.

Той е страхотен, възхищавам му се на силата - психическа и физическа, влюбена съм и го обичам (това все пак са различни чувства, както знаете). Не съм ги изпитвала накуп от много години, ако въобще някога ги е имало в такава сила. Тъкмо мислех, че любовта е детинска измислица, когато се появи той в живота ми и преобърна всичките ми представи и очаквания за това, което се случва с мен.

Няма да е пресилено ако кажа, че съм готова да зарежа всичко и да тръгна с него. От негова страна нещата са подобни, показва ми любовта си постоянно. Целуваме се и се прегръщаме като тийнейджъри и въпреки че живеем заедно не си омръзваме, постоянно си казваме колко се обичаме. Всичко изглежда прекрасо като изключим ревността, която изпитвам. Той е красив мъж, нормално е жените да се заглеждат по него и аз го осъзнавам. Той самият не ми дава повод да го ревнувам, но аз го правя...

Може би чувствам несигурност заради чувствата си, може би това е някакъв вътрешен страх да не бъда наранена... Но осъзнавам, че ревнувайки го видимо (а при мен не остава скрито, защото не пропускам да помрънкам в тези моменти) той може да почне да чувства, че го задушавам и да се отдръпне, което е съвсем разбираемо - никой не иска да бъде обвиняван за нещо, което не е извършил. Но тази ревност ме изгаря и усещам, че ме кара да губя контрол. Просто исках да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 5d720c51f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За това какво се крие в основата на чувството ревност можеш да прочетеш достатъчно в интернет и те съветвам да го направиш. Не знам дали изпитваш това чувство за пръв път в тази връзка или по принцип си такава. По-вероятно е да си си такава по принцип. Но със сигурност мога да ти кажа, че ще започне да му припищява на твоя приятел от разни сценки поради бръмбарите в твоята глава. И така ще изгубиш със сигурност. Изясни сама за себе си причините за това, което изпитваш и започвай да работиш по въпроса да разкараш чувството. Това, което ще откриеш няма да ти хареса, но и няма кой друг да свърши онова, което трябва да свършиш сама. Ако не започнеш да правиш нещо, ще изгубиш връзката, а и проблемът ще си остане за следващата.

Ели

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3c4d1def5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ревността е породена от страха да не изгубим другия, да не срещне някой по- интересен от нас и да ни замени с него. Първо премахни този страх и щом с действията и държанието си показва, че е избрал теб, значи тревогите ти са напразни. А и кой ни гарантира бъдещето?? Абсолютно нищо не е сигурно... той не е твое притежание, нито пък ти негово. Затова живей тук и сега и се радвай на любовта, която имаш в момента!

Doriana

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker