Той никога няма да бъде него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той никога няма да бъде него
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2448 пъти
Той винаги си остава мъжът, който е на второ място в моето сърце. Винаги съм го пренебрегвала и съм поставяла на пиедестал други видимо по- маловажни неща, само и само да се задържа малко време по-далеч от него, далеч от погледа му, който всеки път ми казва „аз заслужавам повече любов”. Той е прекрасен, но не е същото - лепеното не е като цялото. Той слага света в краката ми, но не може да бъде Него. Мъча се всичко да бъде нормално, да не бие толкова на очи, това, което за сърцето ми е истина. И защо го правя?

Нима той заслужава това отношение, нима той заслужава да плаща за чужди грешки и за чужда любов? Нима той има вина за нещото, което мен ме е наранило или не съм могла да имам - „Не е” и от това най- много ме боли понякога. Боли да гледам в очи, в които не виждам нищо - за мен те са празни, боли да целувам устни, които са толкова горчиви - за да е истинска една целувка, тя трябва да значи нещо за теб, трябва да е с някой, който не ти излиза от ума. Кажете ми какво ще е най правилното което да направя моля ви?? !!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 6f5758088e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробвай нещо ново, нима новото не те привлича-това, че незнаеш какво ти предстой!


Оффф ае прави квото щеш не ме засяга.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dad25c7158
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бъди с този които обичаш, иначе ще нараняваш всички около теб, включително и вас самата.
УСПЕХ!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: caf342cd7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз мисля, че много добре знаеш правилното решение. Няма да чуеш нещо по-различно тук. И това е така, защото това което чувстваш ще бъде причина за неизбежното, а единственото нещо, което правиш е... да го отлагаш. Не е добре за никой в тази ситуация и от това няма да излезе нищо хубаво. Ще има наранени, ще има и виновни. Животът е прекалено кратък, за да го пропиляваме по този начин. Едно нещо ме научиха и винаги ще съм благодарна... - никога не отлагам това което искам!!! Когато обичам някой-боря се, когато не обичам-тръгвам си.... Да си с някой, само защото е добра алтернатива, няма да те направи щастлива. Ще те направи жалка и страхлива.
Момиче 23

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 255830fbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все едно чета за себе си, преди година и половина по абсурден и нелеп начин загубих човека, който съм обичала най-много през живота си. Той пое по своя път защото му писна от моите лигавщини, защото тогава наистина бях непоносима. След като го загубих разбрах наистина какво съм имала и колко много той е значел за мен. Пое по своя път наскоро му се роди и детенце, но аз и до ден днешен немога да спра да мисля за него и за спра да го обичам. Една година след раздялата ни тръгнах с друг човек, до мен е ….. с течение на времето започнах да изпитвам някакви чувства към него. …… ДА НО НЕ Е ТОЙ. Вече не съм човека, който бях, но твърде късно. ТОЙ ще изплува винаги в съзнанието и мислите ми, когато нашепвам обичам те, не лъжа сегашният ми приятел, но голямото ОБИЧАМ ТЕ винаги ще е за НЕГО, този, който ми беше съдба, а аз по най-тъпия възможен начин го пуснах да напусне живота ми.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d1d32d2b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Стой сама, докато не намериш подходящ човек, който ще значи нещо за теб. Мисля, че не заслужаваш този който е до теб в момента и ме е яд за него и на такива като теб. Наранявате хората, а те не го заслужават. Аз като съм сама какво, да не съм умряла? ! Пусни го да търси щастието си при друга, защото с теб ще страда. А на теб успех!

Doriana

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8482a9d42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   А нужно ли е да бъде като него? :) Знам, че другият е дълбоко внедрен в сърцето ти, че мислиш и го обичаш. Но този другия, той заслужава ли тази твоя обич? Ако между вас е имало любов, защо сега си с друг? Ако сте се обичали, и сега щяхте да сте заедно, защото любовта винаги намира начин и прощава! ... Е, къде е проблема? ! . В него ли, не! Той е какъвто е, и както виждам е чудесен за теб. Проблемът е в навика ти! Свикнала си с един, по-един начин, и раздялата ви ще да е била доста кофти! От там и не можеш да го забравиш! Хммм... за да сте разделени, явно те е наранил. Ииии... болката като последно усещане, се е заплела в твойто сърце, притиска го и щом видиш с който си сега, от теб се процежда заедно със спомените и онези минали чувства! ...

Би било лудост, ама ако обичаш другия, върни се при него, защото със сегашния няма да можеш да продължаваш все така! Би го наранила! ... Нали не искаш така да стане. Тааа... или спри да мисли за преди, като живееш сега, или назад към миналото, там пътя си е все същия :)) Ако съм на твое място, ще си дам време, може би ще се отдалеча за малко, колкото да си изясня чувствата! ... Това е добре да направиш и ти.

Напълно съгласен съм с номер 3 :) Обичта с нищо не може да бъде заменена, и ако обичаш, правиш нещо за да има любов! :)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: fef6d4b222
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като взимаш наркотици, гледай да си далече от интернет..

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 96d0833469
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Офф, тук вече отдавна е приключено.
Ако искаш да си щастлива - БЪДИ. Ако се интересуваш как - отиди при Любовта..

Просто, ясно, реално и БЕЗ драми (макар че, като гледам в такива ти се живее).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker