Едно неизпратено писмо.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Едно неизпратено писмо..
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 4319 пъти
Здравей,меченце!!
Как да започна това..? Знаеш,че обичам простите неща.Именно затова се мъча да разбера защо си задръствам мислите с въпроси и отговори.Да,задръствам е точната дума..сякаш имам запушалка на чувствата , а от другата страна на тапата е затворена една объркана душа.Дали раят е в сърцето? Дали ще те видя някога там? Защо притискам всяка свободно движеща се частица в мен? Дали времето лекува и колко време му отнева това? Не минаха ли достатъчно зимни вечери и задушни нощи в надежди? Година след година всичко се повтаря.Ставам все по-несигурна в себе си,все по-сурова и безлична.Това не съм аз!! Възможно ли е любовта да ме правръща в това..? А дали наистина не е нещо повече от човешко чувство? Питам теб,защото си прозорлив,вникваш в нещата и винаги знаеш отговора. Обичам всички красиви качества в теб. И онази вяра в Бог и в наивното добро , в което вярвам и аз. затова те обичам.ДА!! Обичам те ! Силно,силно,силно!!

Ето, признавам го отново след 5 години..Бях си обещала да не говоря за това,да не го споменавам.Не можех да обещая,че няма да мисля за него,защото бе невъзможно.Мислех , че ще мине , че ще мога да се усмихна,да се пошегувам,но наистина,с чувство,а не зад воала на осъзната престореност.Красиво виновен си ти.Търся теб във всичко и във всеки точно както си казахме,че ще стане преди години.Срещам различни хора,всички достойни за обич и ласка,която давам,но не е истинска,те не са истински,защото не са ти.Те са бледо отражение на спомени в/у избледняла стена.

Знаеш ли за какво се сетих сега? :) Помниш ли онова съобщение,което ми остави,докато бях в Китен онова вълшебно лято?Звучеше толкова сладко притеснен,толкова простичко и истинско ..Сещам се и за онази красива нощ обсипана със звезди,когато телефона ми изписка "имате 1 гласово съобщение" и когато го пуснах,какво да чуя? :) I just call to say i love you..изпя го толкова сладко и романтично.Гласът ти беше нещото,което ме спасява.Никога не съм вярвала,че има такова чувство.Сега ме мислят за студена и безразлична.Но ти знаеш истината,знаеш,че аз бях тази,която вярва във приказките .Помня спокойния следобед,когато държеше ръката ми в онзи малък,обвит в тишина парк ,говорехме си толкова леко,изпълнени със смях,закачки,погледи..Искам отново да съм до теб,Да те изслушвам,да те подкрепям,да се втурвам винаги,когато имаш нужда.

Обичам те,защото си като мен , защото ми даваш покой,чувство,че съм желана,обичана,полезна.Беше толкова нереално,но пък прекрасно.Помня го.Но помня и болката.Не обичам да говоря за теб и дори не го и правя,защото това ми напомня,че си реален и боли по някакъв странно сладък начин.Чудех се какво ще стане ако само ти се обадя след толкова време..направих го и стана както си мислех-сурцето ми полудя,сви се,а след това литна далеч ..:) Бях щастлива за няколко часа,но после поредната мокра нощ. Прости ми думите и миналите действия.Вярвай в Бог и най-вече в себе си,защото аз вярвам и в двамата.
Обичам те , но това едва ли е достатъчно..

Това е писмо,което написах до любовта на живота ми и което не изпратих.Мислите ли , че трябва да го направя.Има много обстоятелства,които ни разделиха,но знам,че се обичаме и това е най-желаното чувство,защото е най-близо до магия.Дали да опитам отново да направя всичко възможно,дали ни е писано да сме заедно..? Или да оставя всичко така както през последните 5 години?
Благодаря на тези,които го дочетоха до край.Бог да ви пази и да ви прави щастливи

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: e2374deef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако вече няма семейство .... действай !
Успех. ВП

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: cd8fbaa098
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо не, нищо не губиш :–)
Успех!
В

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 0fee49c305
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Прати писмото, поне ще знаеш че, си опитала.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 335eb88ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей мила моя. Знаеш ли това което чувстваш е наистина красиво и истинско,усещам го, защото и аз го преживях. Говоря в минало време, макар още да усещам същите чувства и трепети, същата любов, по голяма отвсякога, но вече невъзможна, загубена. Моята любов я няма, убиха го, аз немога дасе примиря с това, вече не живея, сърцето ми го погребаха заедно с него.Болката е огромна......... Неописуема, така че мила изпрати му писмото,кажи му колко го обичаш,какво е той за теб, бъдете заедно докато можете,радвайте се на живота докато ви има, всичко друго е лъжа,всъщност, самия живот е лъжа..........

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 6a16d8d452
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Прати му го!! Опитай! Да не се питаш някой ден: "Ами ако бях изпратила писмото какво щеше да стане?".

След като започнах да чета писмото ти, преди да прочета половината, си го запазих в отледен файл. Може да звучи странно, но аз така правя- нещата, които ме развълнуват, ги пазя и ги след време ги чета отново. И ще го препрочитам пак, и ще ми напомня пак за чувствата, които бушуваха и все още бушават в мен.

Ще се сещам за теб и ще се чудя дали си го пратила, дали си опитала! И ще се надявам, силно ще ми се иска да си опитала, да си го изпратила, той да го е прочел! Най-искрено ти желая да имаш поне по малко от всяко нещо, което би те направило щастлива в различните сфери на живота!

Казвам се Марта. (Въпреки че името ми в случая няма значение, предпочитам да се идентифицирам.)

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: d236ef408c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Просто му се обади и му кажи какво чубстваш. Не е задължително да му пращаш писмото, едно телефонно обаждане , пък и дори да се видите, което смятам е възможно. Не ги разбирам тези работи за първи път пиша коментар ... Любовта не трябва да се прахосва !! Защо изобщо се замисляш и питаш глупави вапроси напално елементарни за интелегентен човек.
Знаеш че, си попаднала на уникална любов с която не всеки може да се похвали. Попитаи сарцето си то ще ти каже какво да направиш то никога няма да ти изневери в преценката.
Набери смелост и деистваи. Аз вярвам в теб и знам че, ще успееш !



пс
Деистваи и не забравяи
любовта на живота е само
ЕДНА !!!

eclipse

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker