Ужасна ревност (продължение) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ужасна ревност (продължение)
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2498 пъти
Обичам приятеля си до болка. Той е моята половинка и всичко онова за което копнееше сърцето ми дълги години. появи се в моя живот когато бях на ръба на депресията, а именно дъщеричката ми беше на 1, 6 мес. и аз серазделих с баща и. Независимо от това че е по-малък от мен с 8 години, ме избави от състоянието в което се намирах и успя да ме накара да се влюбя в него, и да го обикна. предложи ми да живеем заедно в София и да си търсим квартира, защото ние и двамата сме от по-малък град от където се познаваме всъщност.

Така и стана живяхме 1 година, като майка ми гледаше моето дете в провинцията, защото ние работехме и двамата и нямаше как да се грижим за нея в София. На мен ми беше много голяма мъка за детето, но от друга страна разбрах че това е човека с който искам да остана до края на живота си, който обичам и съм готова на всичко. той също приема моето дете като негово и иска да продължи живота си с нас. Решихме да се приберем в родния си град за да си купим собствено жилище и за да имаме наше дете.

Голямата трудност е, че нямахме работа и живеем все още при майка ми и баща ми. Аз работя от една седмица вече и се оказа че и бившата му приятелка работи в същата сграда. чувствам се ужасно! от негов приятел разбрах за нея и ми стана много обидно. градът ни е малък, а аз съм прекалено горделива и ми е много трудно да живея с това. чувствам се ужасно при мисълта че някой път дори сигурно съм била в компания с някоя от бившите му приятелки. тази мисъл не ми дава покой, ужасно го ревнувам и като чуя че е излязъл на кафе с приятели направо полудявам. не искам да го ограничавам но не мога да се примиря с факта че има може би доста жени които искат да са на моето място. все пак аз изглеждам доста добре, но имам дете и съм 8год. по-голяма от него.

А той е много харесван мъж, поне така се говори. много ми е трудно в София нямах такъв проблем и бях много спокойна и щастлива. Тук постоянно съм под напрежение, той е много добър но е и доста потаен. Факта че не ми каза за това момче все пак е живял с нея 3 години. притеснява ме факта че е приятел със всички и не си затваря "вратичките". аз съм готова на всичко за него, но се страхувам ако тази ограничена среда му повлияе по някакъв начин и ако се опитат да ни разделят. Много ме е страх, много го обичам не бих допуснала никой до себе си, искам само него, искам да е щастлив, но начина по който се чувствам ми пречи да съм напълно щастлива.

Дайте ми съвет, моля ви какво да направя как да преодолея положението в което съм. много се измъчвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 4d4b5bc047
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не го приемай лично, но не ставаш нито за майка

„Така и стана живяхме 1 година, като майка ми гледаше моето дете в провинцията“ (къде са социалните в тази държава? )

нито ставаш за съпруга, за дългосрочна връзка с мъж.

Нямаш самочувствие, а пустата ти гордост те кара да правиш глупости. Помосли малко - кое те накара да скъсаш с бащата на детето ти?

Само не забременявай, защото и тази връзка е обречена. Поне да не страда още едно детенце.

И още - ако твоят те зареже, няма да е заради друга жена, а заради налудничевата ти натура. И аз да бях, нямаше да ти кажа за бивши, защото ти не държиш на истината

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d9662d7ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До номер 1: Много силни думи. Не мисля, че авторката заслужава да чуе... "нито ставаш за майка, нито за дългосрочна връзка с мъж". Не знам, мъж съм, но това е може би най-голямата обида/неприятно нещо, което една жена може да чуе за себе си и не е редно да говорим така за нея, просто защото - не я познаваме, не знаем нищо за връзката й, не знаем дали не е имало и повод за ревност. А колкото до детето, какво да ти кажа, по тази логика доста хора следва да са лоши родители, живеем в страна, където това явление е доста разпространено, не са малко тези, оставящи децата си при баби и дядовци, за да могат да изкарват пари.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a919f11c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   по-скоро се опитвам да се преборя с ограниченото мслене и среда в малкия град. правя всичко възможно да имам щастливо и самостоятелно семейство, такова каквото се опитвах 10години да изградя с бащата на детето ми, но той не пожела. затова се разделих с него вижданията за живота ни бяха различни. не искам да допускам втори път такова разочарование. сега съм по-внимателна и предпазлива защото вече се опарих! мисля че съм силен човек, но най-трудната борба е тази със самия себе си! въпроса е доколко той би се повлиял от средата и от обкръжението, защото на мен малко или много ми влияе негативно! именно миналото му от което не мога да избягам и е пред очите ми всеки ден и навсякъде около мен! това ме задушава и тормози!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker