"Неблагодарни" ли са жените? :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

"Неблагодарни" ли са жените? :)
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 6146 пъти
Здравейте! Бих искал и аз да напиша своята история в този прекрасен сайт. Както всеки човек, който е в кофти емоционално състояние и аз търся помощ отвсякъде и от всекиго с надеждата за някакъв съвет, за да може да ми олекне от насъбралата се горчилка, която е окупирала сърцето ми. Вярвам че благодарение на вас ще ми стане малко по-добре, за което ви благодаря предварително.

Не е тайна че понякога живота е гаден и ни поднася неприятни "изненади" и трябва да се опитваме да се борим с това. В живота ми смея да твърдя съм срещал два пъти истинската любов. И в двата случая тя дойде по различен начин. Първият път беше както може би всеки е изживявал - онова чувство на летене, което не ти дава мира и те кара, като кон с капаци да гледаш единствено към човека до теб без нищо друго да те интересува.Всичко дойде в самото начало. Тогава с въпросното момиче всичко продължи едва три месеца.

Опитвах да се раздавам докрай, да давам толкова колкото мога за нея. Докато не разбрах че всичко е било фалшиво и че тя ме е използвала през цялото време и ми е слагала рога. Много ме заболя и мина доста време докато изтрия тази болка, защото вярвах или по-точно бях достатъчно сляп, че това с нея беше любов, но уви. Тогава се зарекох, че това е последния път, когато се раздавам за някоя девойка и че няма да допусна онова чувство на болка в сърцето си още веднъж. След няколко месеца всичко се повтори, но този път аз бях от другата страна. Срещнах момиче което беше влюбено в мен и ме обичаше страшно много. За разлика от нея аз не чувствах любов и се стремях да я държа на разстояние от сърцето си, защото не вярвах че това е истина, а и си спомнях много добре разочерованието си от предишната. За мое най-голямо учудване тази връзка продължи цели три години. Имахме много хубави моменти, почти не се карахме и бяхме много щастливи. С течение на времето аз малко по малко започнах да я обиквам.

Започнах да чувствам пак любовта в мен, но все си имах едно наум. До последно успявах да се държа на разстояние като умело прикривах това, но дойде момент в който се предадох и я допуснах до сърцето си, толкова много че тя се превърна в моя смисъл на живот. Обикнах я истински така както винаги съм мечтал. И точно тогава, когато вече бях с "открити карти" и вече правех планове за годеж, се случи неименуемото. Тя започна да се променя, сякаш заприличваше на "първата ми любов", тази за която се раздавах а не получавах. Започна да "изстива към мен"-според нейните думи. Намери си друг и ме заряза по отвратителен начин.

И ето тази болка отново дойде на дневен ред. Тази болка от която се пазех толкова време. Разбира се от всяка връзка човек може да извлече плюсовете и минусите, но специално в моя случай извода е един. И той е че никога не трябва да се предоверяваш на една жена и да и разкриваш че ще си нейн, защото май когато тя разбере това, че те притежава, не й е достатъчно и започва да се оглежда за други и вече не оценява това което можеш да й дадеш, а докато си все още загадка за нея, й даваш стимул да се бори за теб за да те спечели. Има ли нещо вярно в това? Искрено се надявам да не е така. Бих искал да прочета Вашите коментари и да разбера наистина "неблагодарни" ли са жените?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 34e82864dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нямам голям опит, за да твърдя че извода на края е генерално валиден, но моят случаи е идентичен с твоя! След 2 годишна връзка се стигна до предложение за брак и... раздяла.

Тя беше влюбена до уши в мен, аз също много я харесвах, но започнах да и казвам, че я обичам едва в последно време. За да осигуря по-добър живот, аз рискувах и се върнах крачка назад (но все още имам добра перспектива!).

Случи се така, че се разболях и няколко месеца нямах особенно желание за секс. Тя отдавна искаше да се оженим, а аз като и предложих тя изведнъж се отдръпна, вече не беше толкова сигурна, дали пък няма да намери по добра партия за себе си, особенно след двете събития, които описах по-горе тя окончателно взе решение.

Извод: 1) мъжете сме длъжни всичко да осигурим предварително (жените не искат да се мачът да постигнем нещо заедно); 2) нямаме право да се разболяваме и да показваме слабост. Това са нещата които аз научих досега за жените. Отг. на твоя въпрос: категорично ДА

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 0c67a6e3dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Донякъде си прав... и ние сме "кучки", но това не значи че не трябва да вярваш на жените. Просто не си попаднал на подходящата. Успех.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 4bc49b5757
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами не знам дали сме неблагодарни,но сме много глупави :) Проблемът на повечето е, че не знаят какво искат и като го получат го отхвърлят, а после ревът, че точно това искали. Така постъпват хора, които определено не са наясно със себе си. Въпреки че съм момиче, много често се мъча да разбера някой женски постъпки, но не мога. Съжалявам наистина, че са предали сърцето ти, но това, което можеш да направиш е да продължаваш напред без да се отчайваш. Казват, че 3-ят път винаги е успешен :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 3e9ac02c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не се коси. Изобщо е така в човешките взаимоотношения. Мъжете правят същото, когато разберат, че една жена е само тяхна. Бъди егоист и другите ще те уважават.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 9fbd1c8b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Истина е, братко, истина е... за мое най-голямо съжаление. Не знам какво повече да ти кажа, тъй като съм в същото положение. Много боли и се заричам, че няма да допусна същата грешка отново. Но дали...

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 784b0df4c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, приятелю, истина е .... Изглежда повечето сме минали по този път. Колкото повече се раздаваш става по зле. Номер 5 е съвсем прав, ако си егоист и мислиш първо за себе си ще си по добре. Не го мисли, всяко зло за добро - представи се какво можеше да стане след женитбата.
Вдигай глава и продължавай, нищо не си загубил според мен. Просто си вземи поука.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 4bc49b5757
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ако си егоист какво ценностно взимаш от живота, ако мога да попитам :) Човекът е социално животно, не може да живее извън общността без контакти и именно затова се привързва към хората като към начин за оцеляване. И колкото и коравосърдечни, непукистични и тарикати да се правят хората, всеки пред себе си знае, че има едно кътче вътре в него, което свети с друга светлина..

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 9895ed924d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Една голяма част са неблагодарни. Може би защото стандартът на живот, който сме избрали, ни прави материалисти. Но има много изключения, които според мен не потвърждават правилото, а полагат основите на едно ново токова. За всеки влак си има пътници, казват. Желая ти от все сърце да намериш истинската, непорочна и чиста любов!
Х.Г.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 3c6def0281
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Грешиш! Искам да ти кажа, че аз някога заради всеотдаен и любвеобилен човек като теб, познах какво е да обичаш... Странно е как можеш да обикнеш някого само, защото той /тя те обича. За жалост... тази любов в крайна сметка бе поругана (не от мен), но явно в любовта винаги някой страда. В моя случай не беше този, който се раздаваше безмерно...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 05dbccc41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   За съжаление тези постъпки не са запазена марка на жените, много често и мъжете постъпват толкова гадно. Но това са уроци, без които не можем, ако ги няма как ще оценим истинската любов тогава когато я срещнем...
Горе главата хубавото тепърва предстои!

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 53c59995f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Отговорът се съдържа в писмото ти, полът няма значени до човека е. Има мъже който постъпват като последната ти приятелка тогава? Когато човек реши, че се е наиграл, май тогава решава трезво..

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 22e6657300
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Брат, всичко това е вярно на 100% и на мен ми се е случвало.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 4f20ca7660
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Брей колко сте нещастни мъжете. Като чели вие не правите същите грешки и не зарязвате жените, като си намерите нещо по добро. За изневерите да не говорим....

"Свирката не е изневяра.... секса не е изневяра". На нас жените също ни се е случвало да ни лъжат и да ни изоставят. Гади ми се от мъже, които само хленчат и не се питат дали и те не са виновни за случващото се с тях. Да не говорим, че си връщат с такава голяма злоба на първата девойка или жена която им е повярвала. Нима не искате да бъдете горди, вдъхващи увереност мъже!!!!! Само хленчите. Женчовци. Май ДНК на мъжете взе да се променя. Много пък чувствителни станахте - но само за себе си. Нали така!!!!!

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 29c425749c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Такива, ксто № 14.... - да пази господ всички мъже от жени като нея.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: f7fd5b4d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 14 има право. Много повече са жените предадени от мъже, колкото обратното. Няма жена, която да е толкова неблагодарна и жестока, колкото може да бъде мъжът. Ако някой не е съгласен, нека прочете постовете, свързани с изневери, побоища и извращения. Какво е съотношението на пострадали мъже-жени? Който иска, нека да изчисли и после да си говорим пак.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 5050bfe13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   незнам , обаче ще ви кажа едно винаги СТРАДАТ ДОБРИТЕ ХОРА те са каръците на обществото.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 58faeba1b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Много правилно до №17 наистина е така

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 58000f1e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Тя подходящата не съществува, може да е приемлива до едно време, но винаги се стига до момента с "голямата мръсна брадва забита в гърба ти", ако ти не я изпревариш разбира се. Това е от мен, иска ми се да вярвам, но колкото и да се кълнат не им вярвайте.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: d4d295ddc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Според мен времето става такова,че ценности като морал,вярност и моногамие са отишли по дяволите.
Не са неблагодарни жените,не са виновни и мъжете,просто живота е много динамичен,предлага много предизвикателства и свалки на които всеки може да се поддаде.

Това го казвам от личен опит,преди година приключи 4 годишна връзка за мен,бях предаден брутално,просто госпожицата се залюби със свой колега и нямаше смелоста да ми го каже,а трябваше аз да разнищя всичко.

Изживях го доста тежко,можеби още го изживявам като чуя някоя песен,или посетя заведение в което,съм имал спомени.

Няколко месеца след раздялата мислех що за к...а може да постъпи така с мен,да ми причини толкова болка.Сега вече след година съм склонен да я уневиня и от все сърце да и пожелая да е много щастлива с Човека до нея.Гледам снимките ,които побликува,колко е грейнала и щастлива.Може би е срещнала най-голямата си любов-това което беше тя за мен.

Е така е,но горе главата и на наща улица ще грейне слънце,и ще се случи нещо много по- силно от преди.
м26

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: efb1b2de93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Виждам, че има доста момчета като мен. Сигурно е вярно, че има и от двата пола доста неблагодарници, но за съжаление и моята съдба ми поднесе лоша изненада. Мога само да кажа, че преди нея, не познавах по - силен човек от себе си! Все още не мога да разбера, как след толкова много неща, които си направил за някой, бил си единственият човек до него в трудните му моменти, да го видиш как пирува над болката ти и страданието ти не само че не го вълнува, а дори да изпитва някъкво извратено удоволствие от това - точно това се случи и с мен! Аз не бих постъпил никога така, бих направил всичко възможно, човекът до мен да страда възможно най - малко, дори и да нямаме толкова дълго време зад гърба си, както беше при нас! Честно, не разбирам жестокоста на някои хора и не искам никога да съм като тях - някои дори посягат на живота си заради това! Често си мисля над тези неща и все още се чудя какво толкова лошо видя от мен, че ми заби ножа в гърба и ме накара да влезя в този ад, от който още не мога да се съвзема? ! Определено, не бих повярвал повече на никого, още повече че това бе първото момиче в което повярвах така, както на никоя друга!

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 9487ca6756
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Все едно слушам маимуни да спорят а не хора... не се поддаваите на основните животински емоции.... като хора имате способноста да манипулирате сазнанието си във ваша полза.. поинтересуваите се...

И №14 е права... донякъде.. и не се отнася само за връзките а за всичко... какво като стане нещо лошо да хленчим ли... или теглиш една майна или правиш това което трябва...

№17 Ти на коя планета живееш ве мен? !? ! Работи стават постоянно... добри или лоши те стават... не може да очакваш да ти се случват добри неща ако ти си добър... това е твои избор на живот... между другото много пасивни хара се смятат за добри и говорят по този начин... праи си изводи
№18 кои си ти въобще....
№20 почти сам сагласен със теб...
№22 стига си сакарал на хората :Д

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: d0b27994e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Брат, къде иронично ще ти го кажа, къде сериозно, но истината винаги е някъде там по средата. Бил съм свидетел на история като твоята, аз лично съм в твоето положение, и дори вчера научих как тя преди дни е подписала брак, а се разделихме наскоро (не е имало приказната сватба за която тя мечтаеше, но... )

Виждал съм и все още ги виждам двойки, които също от години са заедно и вярвай, изглеждат като едни човек, тоест както казват доста хора тук-като едно цяло, Не им пука колко пари имат, блъскат и двамата напред, и после заедно се радват на резултатите. Затова да ти споделя извода до който стигам аз е че черната овца в стадото не е една.. може би половината са черни, но знай че другата половина са бели, а от друга страна-ясно е че сега едва ли ти е до поговорки, но знай че след време като ти поутихне, ще разбереш че всяко зло за добро.. все пак се замисли-ако тя се беше омъжила за теб... и след това започне номерата?? Повярвай мен ме боли ужасно, но някой приятел горе беше казал-и на нашата улица ще изгрее слънце... така че.. Бъди силен. не се предавай изобщо, и търси нещо по-добро.. Желая ти успех и бъди щастлив!
Брат по неволя!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: cfd691b627
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   за да отговориш на този въпрос трябва да избереш 1000 СЛУЧАЙНИ ЖЕНИ (дебели, тънки, от Варна и Пловдив, на 15 и 85), да ходиш с тях и да правиш всичко едно към едно със всяка, за да докажеш, че жените са ДОКАЗАНО неблагодарни.
Всичко останало като твърдение може да бъде само емоционален изблик, но не и хипотеза или теория, която да бъде доказана. Може 1000 мъже да ти пишат -да, прав си братко, но и това не е доказателство, защото това са субективните преживявания на 1000 мъже, избрали да прочетат това излияние и имали някакви лоши опити с жени.
Същото може да напишеш за мъжете и хиляда жени ще пишат - да, неблагодарни са. Излиза, че ХОРАТА са били неблагодарни.

Едно се питам, авторе - ЗАЩО ТРЯБВА НЯКОЙ ДА ТИ Е БЛАГОДАРЕН, че е имал връзка с теб? Да, може би първото момиче те е наранило, но второто си ИЗГУБИЛ САМ - много са три години, не и е било лесно да обича едностранно. Уморила се е и е срещнала човек, който явно я е обикнал безрезервно. Връзката ви е нямала повече смисъл.
за какво да ти бъде благодарна???
Изобщо, хората се срещат, влюбват се, но се и разделят. Случва се дори с най-влюбените, и който очаква БЛАГОДАРНОСТ от вече скъсалия партъор е за мен глупак.
Който транспортира лошите си опити с жени върху следващата, е ГЛУПАК и само ще я загуби. Ти си си вкарал една програма в главата и това е. Не виждам как ще намериш добро момиче да те обича.
Ти благодарен ли си?

ф.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 99ea3116d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   На времето ме заряза едно момиче. Имало Господ! Бях хлътнал по едно кривокрако и егоистично създание. Доста след като се разделихме, осъзнах това. След това никога не допуснах, да бъда изоставен. Просто имах твърди критерии към жената до себе си. Ако не отговаря дори на един, просто не задълбочавах нещата. Препоръчвам го на всички. И мъже и жени. Хора, гледайте добре, преди да се влюбвате! Имате ли еднакво отношение към секса, допуска ли компромиси в името на връзката ви, има ли чуваемост между вас. Това са част от най-важните неща. После вече идва визията, общите интереси и т. н. Защото, съгласете се с мен, как може например един човек с идеали и богата духовност да живее с партньор който има само материални ценности? !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0819053edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Неблагодарни има мъже, има и жени. Има и много жени, които се чувтват като теб, разкриват се пред мъжа ди себе си и той вече, знаейки че жената е готова на всичко за него, или си тръгва, или почва да си играе с нея. Това с първата "истинска"твоя любов... как за три месеца разбра, че е истинска? /Това не може да се определи за толкова кратък период. Във втория случай съм съгласна. Такъв е живота. Има разочарования, има и радости. Аз съм жена, и аз съм се чувствала по подобен на теб начин. Съветите мисля. че не помагат много. Колкото хора има, толкова свети. Ти трябва да намериш своя си начин да се справиш със ситуацията.

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 80745acce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   В моя случай. Влюбих се в едно момиче. Реших да не и го показвам в началото. Тя си извади погрешни разбирания и всичко замина по дяволите. Подобно на теб обаче не съм съгласен, че вината е в мен дадох го за пример да упровергая ''не трябва да се предоверяваш''. На фона на всичко което стана тогава стигнах до заключението:Тя не знаеше какво иска(видях го с малко помощ от приятели);Не знае как да го получи;Не знае как да реагира;Не знае още на кой свят живее.... и тн. За съжаление така е при повечето.. Поне аз така съм установил на който му е интересно да спори да си задаржи мнението за себе си ;р
Не съжалявай радвай се на хубавото време прекарано с нея.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: dec5b7b710
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Здравей Приятелю, прочетох твоята история и все едно виждам себе си, което ме навежда на мисалта, че извода до който си стигнал дали са неблагодарни жените. Казвам ДА! И аз като теб се раздавах за едно момиче, цели 3 години, Тя беше малка като се запознахме и през времето когато бяхме заедно тя порастна с мен, дойде време когато трябваше да се урентира в живота къде да учи и всичко останало там, и аз и дадох посока, мотивирах е, бях единствения който е подкрепяше, щяхме да заминаваме заедно там кадето е приеха да учи, Продадох си скъпата кола за да имаме пари.

Оставаше 1 месец да заминем и тя каза че искала сама да се сблъска с живота, не искала да бъдела зависима от някой и ме остави. 3 години е чаках да завърши, правих какво ли не, за да и е удобно с мен, замених мечтите си и ги оставих на заден план за да изпълня неините и тя ме заряза на финала. Какво им има на тях? Ние ли сме глупавите? Как може да обичаш някой и същевременно да го даржиш на страна и да не даваш нищо от себе си. Незнам, знам само, че колелото се върти и каквото са ни причинили на нас, един ден ще им се върне 100%. това универсален принцип, закон ако щеш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker