Изостави ме бременна в 4 месец и тръгна да се жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изостави ме бременна в 4 месец и тръгна да се жени
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 4497 пъти
Здравейте!
Много мислих преди да споделя тази история, но наистина вече не издържам-искам да излея душата си, защото съм много наранена и се чувствам като в една дупка, от която като чели няма излизане... Та ето и какво се случи:

На 25 години съм и имам дъщеричка на 1г. и 4месеца...

Аз бях едва на 16 години, когато започна нашата връзка-живеем близко един до друг и се познавахме отдавна. Всичко между нас продължи 7 години. Обичахме се и бяхме много щастливи, той замина в казармата и аз го изчаках-беше истинско щастие когато сме заедно, докато не отидох да живея при него през2008г. Нашите никога не са одобрявали тази връзка, но за мен той беше всичко и мразех всеки който ми говори против него.

Техните също бяха против, но и той не се съобразяваше с мнението им... Уви когато се събрахме да живеем заедно не се получи и се разделихме скоро за 10 месеца. Аз вече имах друг приятел, но той като разбра и започна пак да ме търси, а аз нали си го обичам-върнах се и така след 3 месеца забременях. Техните като разбраха че ще имаме дете и се чудеха как да ни разделят-не ме искаха, защото исках да го отделя от тях-исках да сме самостоятелни и сами да вземаме решенията си(Той няма майка-баба му го е отгледала и затова си мислеше, че е нейна собственост)

Та така започнаха проблемите-аз си мислех, че той е с мен, но точно когато трябваше да получа подкрепа от него той ме изостави-един ден с баща му се скарахме много жестоко, защото не му даваше да ходи на работа, че трябвало да му се сменят подовите настилки и имал нужда от него! Аз се намесих и просто казах, че това може да стане и между работата и от там-скандал... Той мълчеше през цялото време и баща му ме изгони... той пак нищо не каза и аз си събрах багажа и си тръгнах. Бях бременна в 4месец... След 1 месец разбрах че си има друга и ще се жени... обадих му се много пъти и го молих да се върне при мен за да се роди детето ни в нормално семейство, но той беше категорично решен да е с нея!

На 25. 12. 2010 се роди дъщеричката ми! Потърсих го за да я припознае и да впишат името му в акта и за раждане, но той пак ми отказа-записаха си я на мое име, но аз държах тя да е с бащината си фамилия, все пак съм била с тоя човек 7 години! Една година по-късно се явихме на дело и той призна детето, но пак не се интересува от нея-не и плаща издръжката не я търси, даже ми се похвали, че чака бебе от другата...


Много ми е трудно в това положение... Не очаквам някой да ми помогне-просто трябваше да го споделя с някого. Ако съм ви отегчила с моята история-извинявайте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: c6a229cb9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох, миличката! Не се притеснявай. След всяко лошо нещо в живота идва нещо добро. Ще се обърнат нещата някой ден и ще разбереш, че може би така е било по-добре. За какво му е на детенцето ти такъв човек за баща? Ще си намериш друг 100 пъти по-добър ;) УСПЕХ!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8a1d1c70a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 25 години си! Имаш прекрасна дъщеричка! Я, хвани живота си в ръце и изобщо не го търси! Каквото си е надробил да си го сърба! Аз бих се радвала, че съм се оттървала от такива роднини негови, че и от него - щом му е толкова акълът! Аз също съм самотна майка, не е лесно, но пък Животът е пред теб! Ще се влюбиш отново, и дай Боже да срещенш човек, който истински ще те обича и ще те цени!

Птичето

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7c20fc8623
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не разбрах само как така изведнъж се е отчуждил от теб и веднага си е намерил друга, че и веднага тръгнал да се жени. Нещо няма логика, струва ми се, че си изпуснала част от историята?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0d0f2dc28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   О, миличка не се предавай! Как може да има такива нещастници! Разбирам детето да е неочаквано и да не сте били заедно, но вие 7 ГОДИНИ СТЕ БИЛИ ЗАЕДНО ПРЕДИ ТОВА. Как може такова нещо направо незнам. Но мъжката природа е такава - повърхностна. Ти нямаш вина за нищо, разбира се, но не му ли пролича по нещо, че е такъв безхарактерен, та техните да му определят за кой да се ожени, защото според мен те са го оженили за това момиче. Гледай си детенцето да ти е живо и здраво и продължи напред - рано или късно всичко се връща в този живот!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 340934b05c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Да ти е живо и здраво детето. На него не му пука, няма и да започне да му пука. Гледай си детето, живота и не мисли за него.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6adbd71972
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, забрави този мъж.

№6, а аз знам за много жени как напускат мъжете си и жените да не искат детето им да знае кой им е таткото, камоли един такъв татко да се радва на развитието на детето си от време на време.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fa9c85c2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нямам думи!! Потресаваща история! Но нали знаеш поговорката- КОЕТО НЕ НИ УБИВА НИ ПРАВИ ПО-СИЛНИ. Трудно е разбирам, но щеше да ти бъде още по-зле с него и неговото семейство. Въпреки че е голям човек той още се ръководи от мнението на тати и баба. Отървала си се от голям товар, мила. Започни нов живот. Никога незнаеш от къде ще се появи правилният човек. Един ден това ще стане, и ти ще си благодарна че онзи вече не е в живота ти. Знам че си наранена но заради детето трябва да си силна!! Успех!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0b5ac317b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да ти е жива и здрава дъщеричката.

Спокойно, ще намериш друг който си ще те цени! А за постъпката на "твоята приятелка" не знам какво да кажа, просто според мен те е взел за даденост, но като е разбрал сериозността на отношенията ви се е уплашил. Само това, с другата жена не го схващам??!?!?!? Тоя е някакъв ... знам ли какъв ??!?!?!?!

Ще перефразирам финалната фраза от "Досиетата X": Той е някъде там :)

М21

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 12c810ed51
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей мила. искам само да ти кажа че преди година се запознах с един такав изрод като твоя бивш... отначало ми каза че имал дъщтеря, после каза че не било негово дете... та хора всякакви, но най-важното е детето ти да е живо и здраво и майната му на всичко останало

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4c5e8e3138
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Прегръщам те и казвам, че всичко ще се нареди. Аз вярвам, че за всеки е отреден някакъв план и просто човек трябва да се въоражи с търпение.

А ти си само на 25 години и животът е пред теб. Имаш прекрасно дете, което да изпълва дните ти с радост. Не се занемарявай, поддържай външния си вид, бъди винаги добре облечена, излъчвай увереност и радост. Подържай духа и ума си будни - намери си хобита, чети, излизай и се срещай с хора, учи нещо - нов език, например.

Ще видиш как не след дълго ще се появи подходящият човек, който ще държи на теб. А мухльото, който е постъпил по такъв долен начин с теб - изобщо не го отразявай. На твое място, дори не бих казала на дъщеря си кой е баща й и не бих разрешила да го вижда. Той не е стойностен човек и не виждам защо трябва да присъства в живота на детето ти.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9e7e1cc6c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря на всички за куража и милите думи-имах нужда!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e53bbef9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз бях в същото положение преди много години. Бях в края на 3-ти месец. Когато нещата потръгнаха надолу и той ме заряза, изплаках душата си, но взех решение, че няма да имам дете от такъв баща. Сега след близо 15 години, аз срещнах мъжа, който не ме оставя и сега съм бременна. Макар и на почти на 40 год, но най-накрая намерих мъжа, който иска дете от мен. Такива мъже не заслужават нищо. Ще дойде ден, когато ще намериш мъжа, който ще те приеме и с детето ти и ще се грижи и за теб и за него като за свое, а онзи другия ще има тежка съдба, защото живота връща тъпкано за такива постъпки. Живей и дишай спокойно и обичай детето си, защото то е най-важното нещо за теб. След време тази история дори ще ти се струва смешна. Времето лекува!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker