Как да го задържа? Обичам този мъж, знам че това е ТОЙ. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го задържа? Обичам този мъж, знам че това е ТОЙ.
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 7679 пъти
Здравейте,
Пиша ви за да поискам съвет... както от по-опитни жена, така и от мъжете, защото само те могат да ми обяснят какво се случва с приятеля ми.

С него сме колеги, така започна връзката ни. Когато се запознахме аз си имах връзка, той също. Между нас прехвърчаха искри още от първия ден. Известно време си хвърляхме похотливи погледи, после ни оставиха сами в един офис само двамата и така започна всичко... Имаше удивително сексуално привличане помежду ни. И двамата го знаехме и въпреки връзките ни, разбрахме се, че ако има нещо, то може да е само секс и нищо друго. Така станахме любовници.

Правехме секс в офиса, излизахме заведно уж по срещи и не спирахме да го правим като луди, всеки божи ден, жадувахме се както никога преди... Това продължи една година. Междувременно аз зарязах приятеля си, уж не заради него, но го оставих. Мина се известно време (през което аз нямах връзка) и той започна да се кара с приятелката си, не му се прибираше там... Един ден просто ми каза - Не мога повече така, не искам да съм с тази жена, не я обичам вече.

Аз си замълчах. Не посмях да кажа нищо.. беше ме страх. Не знаех какво да направя, тъй като никога не съм предполагала, че между нас може да има нещо повече от секс. Оставих го известно време сам да вземе решение за живота си. Напусна я... и започнахме истинска връзка.

Влюбих се в него ужасно силно или по-скоро, чак след като той остана сам дадох воля на чувствата си към него. Преди това не съм смеела да призная пред себе си, че имам чувства към този мъж. Влюбихме се лудо един в друг, прекарвахме по 24 часа в денонощието заедно и не ни стигаше. Правехме невероятен секс, по 2-3 пъти на ден... Но от скоро има някакъв проблем. Сякаш той не ме желае толкова както преди, сякаш за него не съм вече най-красивата жена както беше преди, сякаш минава с поглед покрай мен все едно през перде... Разбирам, че не може да е същото както когато бяхме само любовници, разбирам, че това, че сме по 24 часа заедно (защото вече и живеем заедно) малко омръзва, но аз умирам за този мъж. Още съм влюбена в него... още го желая както първия ден... Грижа се за него, показах му, че не съм само секс играчка, правя всичко за него което трябва да прави една жена.... Домакиня съм, угаждам му, изглеждам много добре, поддържам се, правя всичко... Но омръзвам ли му? Какво става с него? Преди бяхме най-добри приятели - споделяхме си абсолютно всичко, а сега почти не ми говори... Моля ви, дайте ми съвет! Искам да го задържа! Обичам този мъж, знам че това е ТОЙ. Ще направя всичко за него, но вече почва сякаш да личи и болката в мен...

Страхувам се да кажа каквото и да е, страхувам се да не го разочаровам с нещо, страхувам се да не го загубя... Какво става с нас? Той сам избра да е с мен, сам напусна бившата, а сега какво се случва с нас? Боготвореше ме, повтаряше постоянно колко съм красива, колко секс излъчвам, колко много си пасваме във всяко отношение, колко близки сме били... А сега даже май не сме и приятели... Не си говорим много, не се смеем заедно, и секс не правим толкова често... Това края ли е? Всичкото онова което ни се случваше беше само илюзия ли? Не искам да повярвам, че е така...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 8bf99e8541
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм експерт и все пак знам, че всеки се радва, като чува и разбира, че е обичан. Кажи му всичко, което каза на нас, обясни му как се чувстваш по начина, по който обясни на нас... това би трогнало всеки. Може би просто е уморен, или е забравил как да гледа на връзката ви като неутолима жажда, като вечни искри.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e104e70d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1)Дали не е срещнал следващата "колежка", с която си хвърля похотливи погледи? Аз като мъж се сещам за тази вероятност.

2)Ти сигурна ли си, че секса е бил страхотен и за двама ви? Да не е бил такъв само за тебе? Ако не го задоволяваш сексуално, обикновено така се получава след известно време. Изчезва тръпката от "новия човек" и забелязваш, че секса не е чак толкова хубав с него. Аз в момента съм в такъв период.

3)Случайно да си го лъгала, обидила или предала по някакъв начин? Може и това да е.

4)Той има ли някакви лични проблеми? Липса на работа, липса на пари, проблеми в бизнеса, проблеми със семейството си, които не му дават мира?

5)Имало ли е някакво начинание, с което той е искал да се заеме, а ти си го упрекнала или не си го подкрепила? Ограничаваш ли нещо в личните му желания и стремежи? Показваш ли му, че се гордееш с него, когато направи нещо значимо или не ти пука особено?

6)Да не би да го притискаш и препираш за нещо?

7)Да си забелязала някакви сексуални смущения в него? Да не му става, да е започнал да свършва бързо? Това може да го накара да се затвори в себе си, а много често тези проблеми са признак на депресия.

Има много вероятности, но тези са най-честите. Имай предвид, че може да е изпаднал в някакво депресивно състояние. Тогава симптомите са именно такива и е доста неприятно за близките. Мислят, че човека се е променил спрямо тях, но всъщност той се е затворил в себе си и се е променил спрямо целия свят. Защо просто не поговориш с него и не си излееш душата?

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9d90f48bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   минал му е мерака...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 99b70c8c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има лесно обяснение за проблема ти. Когато сте били заедно само за секс и сте били обвързани с други, е имало по-голяма тръпка, защото е било по-вълнуващо и интересно. Не сте могли да бъдете изцяло заедно и това е подържало тръпката жива. Аз като се замисля за себе си най-интересно и вълнуващо ми е било с някой с който има някакви пречки да бъдем заедно. Други дето за били изцяло достъпни са ми били скучни. Гадно е но това е, човек има нужда от вълнение за да се чувства жив. И логичното продължение на всяка такава връзка се случва при теб. Събрали сте се, живеете заедно, сигурни сте си, тръпката е изчезнала поне при него, а теб те държи защото те е страх да не го изгубиш. И сега той вече няма от какво да се вълнува, защото ежедневието е предвидимо и оттам спира да ти обръща внимание. Може би и той самият не може да си го обясни, но всъщност липсата на тази тръпка която ви е държала го кара да вижда нещата от съжителството ви по един скучен начин. Грешката, която правиш е да му угаждаш за всичко. Оттам той вижда че съвсем си му в кърпа вързана и съвсем повече започва да губи интерес към теб. Единственото, което можеш да направиш е да създадеш нова тръпка, която да ви свърже, иначе сивото ежедневие ще погуби и тази връзка.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 24a75fa6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Понякога простите отговори са най-практични и подходящи. Ми бъди такава, каквато всъщност си. Ако остане с теб, ок, ако ли не, живота продължава. С или без него, какво значение има?

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b98bf39727
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж може би изживява нещо вътрешно, което само той си знае и иска да премине през него без да задаваш въпроси и да търсиш причини за това. Позволи му да помълчи, щом му се мълчи. Ако иска да говорите говорете, но ако няма нужда, бъди търпелива. Изчакай да му мине като го подкрепяш само когато има нужда от твоята подкрепа. Тук нещата не опират до това как изглеждаш, просто си има такива периоди. И за да съм още по- полезна ще ти кажа да ровниш в гугъл и да намериш статия със заглавието "Мъжете са като ластик"... много неща пише там и ще ти стане ясно защо е това поведение.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5c06fed8d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Може да си е намерил друга любовница, ако си му омръзнала. Всичко се връща.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d1b65243c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Авторке, тези които се събират първо със секс, започват да проговарят. Но след време пак млъкват и то завинаги. Затова мсичко е свършило между вас. Големи хора сте.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 074b699691
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Офф, ма ти па номер 8, айде стига вече с тва всичко се връща! Аман от такива злобари като теб!
Момиче, не се притеснявай, съветът ми е да бъдеш себе си и наистина спри малко толкова да си идеална и да правиш всичко за него, прави и разни неща за себе си. Ако е ТОЙ, както смяташ то той ще е с теб, ако не е писано, няма, това е!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: c7f542c0db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Вържи го. Ама наистина. Друг начин да го задържиш няма. И пак няма да е твой, защото тялом ще е там, а духом може би другаде.
А сега сериозно : Не се впрягай толкова и не драматизирай. Ти какво очакваш? След като заживеете заедно да сте така както в началото? Наивно мислиш. Просто се успокой и си гледай живота. Ако има проблем от негова страна той ще се прояви рано или късно. Ако няма проблем- честито. Най-после опозна истинското лице на мъжа си и връзката ви.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b52f1384f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж... хората си имат такива периоди. Отдръпват се. Мъжете се затварят в себе си, а ние жените започваме пък сякаш от всяка прашинка във въздуха да страдане, да се отчайваме. Не ти ли се4 е случвало понякога да изпадаш в апатия, да искаш само да си поплачеш, да си се отдадеш на всички човешки слабости? Разликата между нас е, че докато жените в подобни случаи имаме нужда от прегръдка и думички от сорта като "до теб съм" мъжете имат нужда от спокойствие и тишина. Искат да си останат сами със себе си и да си решат вътрешните мисли, както те си знаят. А ние жените какво правим - виждаме, че човека ни нещо се е депресирал и си мислим, че и той иска прегръдка. А за него това е задушаване.. става нервен и т. н.

Най=доброто, което можеш да направиш е да го оставиш малко на спокойствие. Замини някъде с някоя приятелка за няколко дни. Излез вечер. Иди при майка си и татко си и му се обади, че сте се разприказвали и няма да се прибираш. Отиди на пазар, купи си нещо ново, погрижи се малко за себе си, смени си прическата. И спри да мислиш какво му е. Ще видиш как като по чудо той ще се "завърне" при теб и всичко ще си е по старому. Дай му тази свобода, дай му шанс да си изживее своя човешки малък ад, в който всички понякога попадаме, Не му показвай, че страдаш от поведението му, защото това ще е сигнал за него, че не го бива, че не може да те направи щастлива...

Отпусни се. Чувствата не умират за ден, два или за няколко месеца. Излез и се забавлявай. Помогни му! Покажи му, че си щастлива с него, че не е неспособен да те направи щастлива. Не го дразни с това -излязох там и там и този мъж така и така, просто излизай с приятелки, занимай се с нщо, което отдавна планираш. Вечер ако не иска да правите секс, отвори една хубава книга и просто си почети малко, а после се гушни в него и си заспи. Не позволявай неговата депресия да се отрази на теб, защото така само ще влошиш положението.

не се страхувай от нищо - това е най-лошата услуга, която можеш да си направиш. Бъди сигурна в него, и в себе си и се забавлявай и обичай! Какво по-прекрасно от това? А той ще се завърне към теб, когато си реши онова, което го мъчи и дори е много вероятно да ти разкаже... но вече решено, сякаш ти е донесъл победа... Ето тогава е времето да говориш, да му обясниш, че си се уплашила да не го загубиш, но че се гордееп с него, че вече знаеш, че може със всичко да се справи....

Работи за връзката си... не се страхувай, че тя няма да издържи проверката на времето и делника.

И който писа, че тайната тръпка е по-хубава - глупости! По-хубава е до време, после започва ад те мори. Забраненият плод не е по-сладък. Който има шанса да изразява свободно любовта си е много по-привилигирован и държи по-добрите карти.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 32373b503f
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

13.   не си му омръзнала.. просто и с моето гадже бяхме тка.. ходехме тайно докато аз бях с друг а той беше сам.. постоянно повтаряше колко ме обича колко съм красива а откакто зарязах старото ми гадже и сме заедно той не го казва толкова често.. той те обича щом е с теб :)) момиче на 12 години

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b4ec9f9ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Правихме страхотен секс няколко пъти и всичко беше повече от перфектно, но изведнъж, той се отдръпна и сякаш ме отбягва. Не ме пожела повече, рядко ме търси и аз съм объркана. Какво може да се е случило? Дайте ми съвет! Аз не искам да го притеснявам и да се натрапвам, но много ми е гадно.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f52145529c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Съгласна съм с номер 12, но не чакай твърде дълго, ако до месец, два не се оправят нещата, може би проблемът е друг

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f5a76b06bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Номер 12 да ти е минавало през ума, че не всички мъже са еднакви, както и вие жените не сте еднакви?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 60dd00a553
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Темата е стара, но ме провокира да попитам. Забелязала съм, и от собствен опит, че в някои случаи един мъж не престава да желае, търси и уважава жена, която не е имал или не може да има физически. И въпреки това интересът му към нея не стихва. Защо се получава този парадокс? Възможно ли е в продължение на години, въпреки другите жени в живота му, той да продължава да се надява и да се стреми към тази, въпреки че знае, че е невъзможно да се получат нещата?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f5a76b06bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   17 невъзможни неща няма. Ако ме откажеш мже да те изнасили.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 60dd00a553
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Голямо обяснение, 18. Ако искаше, досега да се е опитал. Не това беше питането ми. Как свърза изнасилване с уважение и ненатрапчиво търсене, придружавани с изключително възпитано и добро държание? Питах възможен ли е такъв парадокс и ако да - поради какви причини.
От 17

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker