Класика- гаджето и най-добрият му приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (97727)
 Избор на редактора (167)
 Любов и изневяра (22999)
 Секс и интимност (11336)
 Тинейджърски (20291)
 Семейство (4903)
 Здраве (7873)
 Спорт и красота (4114)
 На работното място (2201)
 Образование (6010)
 В чужбина (1305)
 Наркотици и алкохол (937)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1510)
 Други (13340)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Класика- гаджето и най-добрият му приятел
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 2752 пъти
Здравейте!

Накратко имах невероятна любов, но детска съответно изпълнена с множество грешки и от двете страни. Разделихме се. Но след известно време(години) се събрахме. Докато бяхме разделени обаче, спах с най-добрият му приятел. Преди пак да се съберем приятелят му в пиянска вечер му казал че една нощ е нощувал у нас, на следващият ден последва въпроса случило ли се е нещо. Цял ден не знаех какво да кажа, докато накрая вечерта му казах, че не се е. Аз съм единственият човек, на когото той вярва. Любовта ни претърпя много, бях на мнение да му кажа за случилото се, поне да се знае дали можем да издържим и това. Но идеята, че не би ми простил много ме изплаши и излъгах. Никога не съм го лъгала, била съм жестока и ужасна, но никога не съм го лъгала. Сега нещата... вторият ни шанс е приказка. Усещам как се влюбвам на ново. Говорим и плануваме бъдещето си заедно... дом, семейство. Страх ме е някога тази история да не излезе наяве, а ако излезе... да не ме остави.

Исках просто да споделя, може би да намеря някой коментар да успокои съзнанието ми, като това все пак сте били разделени, той те е прецаквал, бил е с друга тогава, не е чак толкова лошо. Но все пак не мога сама да си го насадя, а не искам да говоря с друг.

Моля без злобни коментари и нападки!
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7c9d57b0bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Една лъжа води след себе си друга лъжа. Трябвало е да му кажеш, но все пак още не е късно да си признаещ. Ако научи от приятеля си ще стане по зле отколкото ако сама му кажещ.
Маги

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 29f9424adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   По всичко личи, че си непостояна в чувствста. Не стойностна жена си. Още не сте се омъжила и си започнала да вдигаш опашката и с най-добрия му приятел. Като мъж с 11 год брак не бих те поискал за 1 нощ отколкото за съпруга. Как ще живееш цял живот с лъжа? Пишеш, че досега не си го лъгала, това не е вярно. И да го излъжеш с брак ще се разведеш, можем да се обзаложим.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: d09327986f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Лъжите и изневярата са нещо страшно кофти, за една връзка, но най-вече за доверието! Често казано, трудно ми е да определя кое е по-неправилното от двете, защото когато второто се случи, се случва и първото ;)) Виж, защо си спала с приятеля му? Можела си да не допускаш това усложнение... Разбирам, сигурно ти е изневерил, хммм... обаче ако не е, ако нямаш дори доказателства освен едното съмнение! Не виждам защо би преспала с приятеля му. Знаеш ли кое е интересното и същевременно глупавото? ! Че което си направила, го правят и десетки други жени :D To случай с предпах с приятеля му, е най-често срещания! Точно както си го описала е - класика :)) Когато една жена не се чувства добре, или е ядосана на човека до нея, защото той е направил нещо неправилно, тя винаги си отмъщава като спи с друг, и от две от едно, този друг е приятел, или познат на нейния :)) Толкова е тривиално, че чак е за чудене, как той не се е досетил.

Ммм... нали знаеш, рано или късно всичко се разбира? ! ... А тайните глождат и измъчват най-много, защото винаги ще те е страх да не разбере. Знам само, че ако те обича наистина, ще намери сили да ти прости ;) Защо не? Той е направил грешки, ти също? Важното е да не се повтарят!!!
Та... в някой момент, ще се стигне и до истината. Ако ти се разсърди много, бъди искрена :) Кажи му че, не си му казала истината, защото го обичаш, и искаш да си с него, но не знаеш как е щял да реагира, а те е било страх да не го изгубиш :)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 85979571da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Рано или късно всичко се разбира. По-добре да го чуе от твоята уста, отколкото от някоя друга. По би ти простил, ако го чуе от теб.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7f77421f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Защо спах с него имах нужда в тоя момент. Няма смисъл да се оправдавам беше глупаво. Реално бях разделена с приятеля си, не съм мислила някога да се събираме. Не е било отмъщение просто курвалък. Истината е че освен нощ прекарана у нас, за която признах никъде няма доказателство това да се е случило. Знам че е много долно да го мисля, но много пъти в това затворено общество хората биват обвинявани безпричинно. Всеки е правил грешки, една такава грешка обаче пренаписва ли историята ви като човек?

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: d712ecf79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не му казвай никога! Никога! А този неговия приятел не му е никакъв приятел! Личи от далече! Защото: защо е спал с теб като му е най-добър приятел? И алкохола ли е причина да му го каже или по-скоро друго? Махнете го тоя от живота ви и се обичайте!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 68241ec5c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   М.21

С най-добрия му приятел ?!?!?!? Айде стига бе, ако си искала секс за една нощ не можеше ли да е с някой твой познат?

Според мен си е отмъщение и то от най-гадните, но проблема не е само в теб, а и тая шушумига приятеля му ?!?!?!?

Не знам какво да ти кажа, никога не ми се е случвало момичето до мен да ми каже нещо такова, може да се е случило може и да не се е (дано нищо не се е случило) :D

Ти най-добре познаваш приятеля си и знаеш как, ще реагира в различните варианти!

Как аз бих реагирал, ако ми се каже с сега и по начина който си описала в историята си (че е било когато сме разделени и т.н.), ще ми бъде трудно, но бих простил на момичето, а по късно и на приятеля евентуално, но няма да сме най-добри приятели, определено !

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 29f9424adc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Мале, колко си долна. Ти не си, нито жена а още по малко си Човек

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 42ad688acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не си постъпила почтено и сама го осъзнаваш. Всеки тук би те посъветвал да си искрена с него и най-правилното наистина би било сама да си кажеш. Обаче от друга страна това много сериозно би разклатило отношенията ви. Смяташ ли, че някой друг знае за тази история? Въпросния приятел дали се е "похвалил" на някой друг? Аз лично ужасно мразя лъжата, но в някои случаи(като твоя) може би е по-доброто решение. Не му казвай. Изчакай да видиш дали наистина отношенията ви се развиват положително. А ако някога все пак истината се разбере, тогава може да му кажеш, че си излъгала защото не си искала да го нараниш, осъзнала си, че е било грешка и т.н.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 68241ec5c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Аз съм номер 7. Нека ти кажа как аз бих реагирал, ако нещата станат сериозни разбера, че приятелката ми е била с най-добрия ми приятел и изтърси нещо от сорта "Излъгах за да не те нараня", "Знам, че беше грешка" и т.н. (Както те съветва номер 9) Ще си помисля колко още грешки ми е спестила и колко пъти не е искала да ме нарани. И въобще няма да се вслушам в частта, че сме били разделени тогава и т.н.

Ти си решаваш и пак казвам ти го познаваш най-добре !

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 7f77421f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Те са приятели от деца. Имали са много премеждия и т. н. Не е като по някой филм компания тип тийн история и видиш ли сме се изпраскали ей така, а той ще иде да му каже. С приятеля си не мислех да се събера, никой не мислеше дори ние двамата, именно заради нещата които ми причини. Но въпреки всичко въпросната вечер приятеля му дойде с идеята даже да идем на кафе навън, обаче решихме да пием по нещо в нас, окъсняхме и останахме цяла нощ да си говорим и слушахме музика. Нищо не сме правили. През цялото време. Затова и смятам че беше просто момент на слабост и на нужда. Факт е че самата история би донесла много болка от която и страна да си който и човек да си. Но истината е че не е имало никакво значение за нито един от 2та. Сякаш беше просто тоя момент и това е. Край. Винаги сме били приятели дори и сега. Сякаш тая случка е била в паралелна вселена. Доколкото познавам приятеля си, би ни простил с времето. Бихме останали заедно. Но никога не би ме гледал със същите очи, макар че от друга страна не е като да не сме си правили много гадории и болки в миналото, но това не се сравнява с нищо. Не знам. Няколко пъти сме си говорили за нещата които са се случили в предишната ни връзка и докато сме били разделени, разговори от типа, по-добре да не знаем всичко. Включително и вчера. Казали сме си че сме с ново начало и всички мизерии от миналото по-добре да си седят там. Мисля че както аз имам много подозрения, знания за неговите истории и т. н. и той е така, просто той ги пази в себе си.

Извинявам се ако съм звучала доста неориентирано :)

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fab2f4da6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   момиче на 12..
попитай го как би се почуствал ако това му се случи.. или накарай някой негов фр да го направи.. и така ще разбереш дали да му вярваш.. лъжата не води до нищо добро

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker