Искам да съм с най-добрия му приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да съм с най-добрия му приятел
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2363 пъти
Здравейте.. от няколко месеца съм пред голяма дилема. Със сегашният ми приятел сме от близо година и половина. За малък период от време се бяхме разделили поради караници за глупости. Проблема ми е че през този период много се сближих с най-добрият му приятел [брат му-както го нарича той]. Всичко започна на майтап писахме си СМС и един ден се видяхме започнахме да излизаме по често това продължи близо месец. Имах страхотни преживявания за това кратко време. Решихме да прекратим всякакви взаимоотношения с това момче. Известно време не се бяхме засичали. Всичко се завъртя и някакси по незнаен начин се сдобрихме с приятелят ми, но адски много се караме за какво ли не всеки ден за различни неща той ме задушава искам малко свободно време за мен и приятелите ми, а той не е много доволен от факта че излизам и с други хора. Излизаме единствено с неговите приятели. И така пак се срещнахме с "брат му" стояхме лице срещу лице, но между нас беше и моето момче. Има някаква искра, както се казва като го видя имам пеперуди в корема много силна тръпка ми е, виждам, че и от негова страна има някакви чувства дори и да си минимални. Наскоро се скарахме с приятелят ми и не знам какво ми стана.. излязох с "брат му" но всичко пак пламна на ново. С него постоянно се търсим ту аз него, ту той мен. Вече не знам как да постъпя кой от двамата да избера и не знам струва ли си да разваля тази връзка за едно увлечение. Най-добрият му приятел попринцип иска всичко да си остане между нас за да не се скарат. но не знам колко още ще издържа така. Дайте ми съвет. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 233742bb59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   СТ1: Аз не виждам какво губиш след като само се карате всеки ден. Ако трябва да съм честен загубена битка и да те ограничават толкова не знам изобщо защо сте се събрали. Брат му ако те харесваше колкото и добри приятели да са щеше да избере теб. Моят съвет зарежи тиранина и брат му увлечението и си намери нов приятел в които да намериш увлечението и всичко друго което търсиш.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5908ef859c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много тъпо.. чесно... Се едно мойта приятелка да занимава приятелите ми... А пък що си мислил че тва момче ще тръгне да се занимава с теб... Той ако му е истински приятел, никога няма да го направи и да позволи да се скарат заради.....

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 416985c806
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако се разбере много ще се скарат а нали знаеш че щастие върху чужда болка не се гради? Може би искаш приятеля на гаджето ти защото е забранен и така ти е по интересно. Потърси проблемите във връзката ти ако мислиш че си заслужава да я продължиш.

Според мен най-правилно е като сядаш на два стола накрая да паднеш на земята. Отдръпни се и не създавай лоши чувства между двама толкова близки приятели. По принцип съм за истината и цялата истина но в този случай като че ли по-добре ще е историята да отшуми от само себе си и да няма наранени. Друг е въпроса че този приятел не би трябвало да ти обръща такова специално внимание... В днешно време много свобода много свободия много проблеми!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 45c7bf204e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виждай се с "брат" му по-често и без него, ако искаш да разбереш, дали има нещо между вас или не. В любовта и войната всичко е позволено!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker