Танцьорките на ергенското му парти! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Танцьорките на ергенското му парти!
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3731 пъти
Омъжена съм от 2 години. Нещата между мен и мъжът ми вървят добре. Но случайно попаднах на едни снимки, които много ме натъжиха. На ергенско парти, за което знаех, че е имало танцьорки. Той ми каза, че били батали, наистина момичетата не бяха нито красиви, нито женствени, но това е друг въпрос. Той ми каза, че цяла вечер е стоял на страна и го дразнели, мразел такива момичета. Видях снимките, случайно, на почти всички снимки той е хванат около тях, гледа ги, вика и се радва, навсякъде ръцете му сочат към задниците им, не знам, може просто да е снимано от такъв ъгъл и да изглежда че посяга към тях, а всъщност да не е така.
Това, което ме обиди беше, че е хванал за главата едната и и говори на ухото или я целува, не го разбрах, но тази близост ме влуди!

Всъщност, няма снимка, на която явно да пипа или закача някоя, но просто ме подразни, че се е навъртал с ехиден поглед и за миг си помислих какво ли му е минавало през главата.

Тъпо ми става, че не мога да сложа по - разголен бански или дреха, а иначе на танцьорките е викал... Партито не е било за него, за негов приятел, обяснява ми се, че е говорил на танцьорката на ухото как да танцува на младоженеца, но какво го бърка него това...

Дано да греша аз, кажете ми че си втълпявам, за да не се самонаранявам като мисля такива неща.
Веднъж бях на дискотека с него, имаше танцьори, но дори не ме интересуват, стоях отстрани и им се смеех, защото наистина изглеждаха нелепо....

Той си мислеше, че и на моминското парти ще имам, но отказах, защото не си падам по такива неща...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 9b1774124b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако само е гледал ОК няма проблем. Разбира се във всички стриптиз барове във които съм бил се предлага и "консумация" срещу допълнително заплащане, но в никакъв случай не твърдя, че случая е такув.
"обяснява ми се, че е говорил на танцьорката на ухото как да танцува на младоженеца, но какво го бърка него това..." Обикновенно приятелите на младоженеца поръчват и плащат допълнителния танц и трябва да се разберът със момичето какво да прави и за колко пари. Пак не твърдя, че е било така, но оправданието звучи достоверно.

Относно "Това, което ме обиди беше, че е хванал за главата едната и и говори на ухото или я целува, не го разбрах, но тази близост ме влуди!" Със сигурност не я целува правилниците на такива заведения забраняват това. Дори и да си платил за секс не можеш да целуваш проститутката. Не мога да повярвам, че трябва да ти обяснявам подобни всеизвестни неща.
Мъж 28

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3ce382141a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен се тормозиш за абсолютни глупости. Една нищо и никаква снимка, на която не е заснето нещо фрапиращо. Стегни се, ако обичаш. Човекът просто се е забавлявал. Трябва да стои на километри от момичета ли или да бяга от тях като дявол от тамян? Недей да си внушаваш и да правиш от мухата слон.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a5bae64517
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се притеснявай от такива неща. Настроение, алкохол, символиката за предстоящата "раздяла със свободата", приятели и т.н. - тези неща променят и размиват ситуацията. Няма нищо общо с чувствата му към теб. На моминското парти на една приятелка ходихме на мъжки стриптийз, там един от танцьорите я хвана и я заразмята... боже, ако някой беше направил снимки на този момент, мъжът й да го е хванало удар. Най-тъпото е, че са правили снимки - за какво, тъпо е.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 71afa3d898
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Наистина си втълпяваш и ревнуваш излишно. Защо е тази неувереност у теб? Какво не ти дава мъжът ти?
Били са мъжка компания, пили са и са се забавлявали. Не е нужно да е имало задни мисли все пак. Има някакво недоверие у теб... помисли над това.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4dd1cebda0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря ви хора!!! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker