Как да постъпя с бившата си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя с бившата си?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2349 пъти
Здравейте, ще бъда кратък и ясен... Миналата година започнах връзка. До 4тия месец беше като приказка, няма толкова красиво нещо. На 4тия месец тя ми изневери, разбрах, и простих, защото обичах прекалено силно. Да знам грешно е, предателство е, но всички бъркаме, хора сме затова трябва да си прощава ме. До 8мия месец стана х много ревнив, но още се държах ме, и януари се разделихме, по общи съгласия... след една седмица се събрахме. И след 2 седмици се разделихме окончателно. И до сега вече 2 месеца.

Не спирам да я обичам, въпреки и да се чувствам предаден. Тя също ме обича каза ми го... и каза че ще ме обича занапред, иска всичко да е яко както преди, знае че можем да пробваме... но не иска, защото не трябвало.

След раздялата я търсех постоянно, и само ме режеше... правеше ми предложения за секс, на които аз отказвах, само веднъж спахме. Игнорирах я за 10 дни, и тя ми пишеше през 3 4 дни... аз не обръщах внимание, и отговарях само с мхм и ок.

След 10тия ден я попитах да се съберем, тя мисли мисли, и каза че не иска не трябвало... и сега пак близо 10 дни никой не търси другия, само се гледаме в ФБ...
Бихте ли ми дали съвет, който да ме насочи как да постъпа към нея... за да си отвори очите ;) отново ? Моля ако ще пишете поредния коментар, зарежи я, не ти трябва, по добре не пишете ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7badc2e8eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момче от трабантче колкото и да го поправяш бмв не става. Каквото и да направиш тя ще си е такава. Затова или трябва да се научиш да я траеш или да я смениш.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f6966ab8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Забрави я. Върви напред.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a2ffbcd1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами сам си видял какво трябва да правиш... не й обръщай внимание и ще търчи след теб, като започнеш да омекваш, тя те реже. Ако ти харесва така, продължете си я тази игра, ако не- наистина я сменяй. Не вярвам да ти е приятно всичко това, рано или късно ще трябва да се откажеш от нея, я тя нека си чеше егото с някой друг глупак. Извинявай за обидата, но за мен нормален мъж няма да се унижава така, ако вижда че го правят за смях.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5a79a8fc22
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С някои хора просто не се получава. Разбирам, че ти е болно и ти липсва. Преди да направиш каквото и да е било помисли хубаво какви проблеми имате и какво е довело до раздяла. Изневярата й ли или различните характери. Една връзка е компромиси. Но след като все пак се е стигнало до край и тя самата не предприема инициатива да се съберете, значи нещо се е разрушило между вас. След време ще си вземеш поуките, но за сега и аз бих те посъветвала да продължиш напред. Всеки човек заслужава да е щастлив и да бъде уважаван от човека до него.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 745468dac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Да знам, че най добрия начин е да я забравя... но найстина не го искам, искам пак да бъда с нея, колкото и глупаво да звучи.. и се чудя по какъв начин да я накарам да ме забележи 9:

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker