Заедно, но не пред хората? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заедно, но не пред хората?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 4117 пъти
Идеален приятел - мил е и е грижовен, винаги е насреща, точен е и е забавен, работи се лесно с него, супер интелигентен и много кадърен. Идеални отношения - винаги съм била в изгодната позиция на добра приятелка с една искра в погледа, която стои незапалена.
Весела компания, танци и почерпки и превърнахме ситуацията в ужасен гаф - изч**ме се през дрехите, буквално. След заведението се прибрахме у нас да "поспим малко" и докато оправях чаршафите се оказах между тях в прегръдките му. Не се съблякохме, но няколко часа се натискахме, целувахме като ученици. Свърших както скоро не бях. И двамата сме пили по едно малко в началото на вечерта.. не мога да обвиня алкохола този път.

Имали сме няколко целувки, но уж невинни и уж на майтап и не на място, по объркване.

Сега, просто отлагам среща с него и опитвам да взема решение. Чувствам се идеално с него, но знам, че не е човек, когото мога да представя пред обществото. Това е основен фактор за мен, престижът ми е изключително ценен, той е всичко, което имам.. жалка съм.
Би било грубо и егоистично да му предложа интимни отношения "под прикритие", но го обмислях и този вариант. Този човек ми носи огромен комфорт и спокойствие и знам, че вече няма да имаме същата лекота на отношенията - не биваше да си позволявам волности и интимности.

Мислите ли, че ако помоля да забрави за случката, бихме могли да продължим да се правим, че сме добри приятели? Да му предложа ли да се виждаме, но тайно? Той е ценен за мен - не искам да го карам да ме мрази, не искам и да губя достойнството си, само за да си угодя. Не знам какво да правя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4bc7e99662
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти май хвърчиш в облаците... жалко за момчето, ако е свястно, не те заслужава...

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 38b8d67259
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На мястото на момчето въобще не бих се занимавал с теб честно. Какво означава "не е човек, когото мога да представя пред обществото" и "не искам и да губя достойнството си, само за да си угодя"? От написаното оставам впечатление, че или си женена и сега не искаш да се разчуе гафа или пък си твърде надута, а момчето е бедно и сега не искаш да станеш за присмех на приятелките си. Което и от двете да е не говори добре за теб. Остави го да си намери момиче, което ще го обича и ще се гордее с него, а няма да се крие като мишка както ти го правиш.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fd84ae195c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз неразбрах защо да него представиш пред обществото живей си както искаш прави каквото искаш майната им на хората

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1dfc18d04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Какво си поставила от другата страна на везните? Какво ще се промени, ако "хората" знаят за връзката ви?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6c4e0c1499
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изобщо не мисли за другите! Щом толкова ти допада, какъв е проблемът? Явно и той има нещо към теб. Отдай се на емоциите си, защото после може да съжалиш. Определено няма да можете да се правите, че нищо не се е случило! Сега съм точно в същото положение с "най-добрия" ми приятел. Изключително близки сме, но когато сме сами, не пред хората. Може да пробваш и ти, но знай, че когато си толкова близък с някого дълго време, няма как да не дойде любовта. Сама прецени дали си готова да поемеш такава отговорност... Успех ти желая и дано да разбереш какво искаш, и какво да правиш :))
П.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: af3037f18e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Какво му е толкова на това момче/мъж, че да не можеш да го представиш пред обществото?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0d9b29ccc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Явно си от жените, който използват мъжете заради финансовата им красота, явно си свикнала да ти "подаряват" скъпи коли и бижута. Не можеш да бъдеш с просто момче от народа...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 951e744a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Името ми! Това, което съм градила цял живот. Контактите ми са и моя професия, нямам никакви умения или постижения извън социалните връзки, които имам. Една такава връзка, ще срине живота ми във всеки аспект.

Пред мен стои изборът - животът ми, като такъв какъвто го познавам или любовта и близостта с човек, когото обичам. Какъвто и избор да направя, цял живот ще се съмнявам, дали е бил правилният.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d912b3d551
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторке, обичаш да показваш чувствата си и това е прекрасно. Жалко обаче, че приятелят явно не е от този тип хора. Той е по-дискретен или е по-срамежлив... не знам, нямам коментар за тези хора, защото и аз като теб обичам да показвам чувствата си и за мен е необяснимо, когато някой не умее да го прави. Може би той си такъв.... може би трудно казва Обичам те, но делата са по-важни наистина. Освен да поговориш с него, друго не ми идва на ум... кажи му, че оценяваш това, което прави за теб, но ти се иска мааалко повече да ти показва колко те обича, дори и пред хората. Не казвам да се чукате пред тях, а да сте заедно... да не се държите сякаш сте непознати. Та.. говорете на тази тема!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a0dd6f61fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм 6 и не мога да разбера с какво това момче ще застраши името ти, като се има предвид качествата, с които го описваш. :) Другото нещо, което не мога да проумея е - що за идиоти трябва да са сегашните ти познати, за да те е страх да узнаят за любовта ти. :) Надявам се това да не е така и да е плод само на твоя паразитна зависимост от предполагаемото чуждо мнение.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 80d3c0a942
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   И таз добра ;) Правиш нещо, а после не си сигурна? ! И да отлагаш, случилото се е което и двамата сте искали! ... :) Какво би променило, че сте спали! Какво би променило, ако бъдеш с него? Май те е страх, от промените в живота! Всеки ден правиш едно и също, и си сигурна в живота, защото го познаваш и имаш контрол над него. Абе свикнала си. А сега, тази "непредвидена" уж наслада, те прави поддатлива, на самовнушения! Че какво ще стане? Името ти, репутацията ти, достойнството ти, какво общо имат с него? Изреди, не знам колко положително неща за него, достатъчно е за да си проличи че го обичаш. Еее, след суматите думи за него, той не е ли достоен да бъде с теб!!! Или ти искаш специален тип мъже? ... Хммм... изглежда, че градиш живота си на мението на другите за теб! ... Кофти, така си зависима от всички :D Според мен, голяма част от контактите ти са мъже, и ти ги привличаш с твоя чар, и малко намигания, някой намеци и флиртове. Така водиш живота, и успяваш. А ако тръгнеш с него, другите ще разберат, и за тях вече ще си заета! И интереса им към теб ще намелее, което да, ще повлиае на контактите ти ;)

Ок, ... слушай, кое е по-важно за теб? :) Да живееш винаги по-един и същи начин, или да изжиееш и любов? ... Да знаеш, ако се откажеш от нещо, няма гаранция, че покъсно ще имаш същото! ... Ясно? ! За теб имиджа ти, сякаш епо-важен от всичко друго. Но какъв е този мъж, че да разуши имиджа ти? ! Ииии, ... още по интересно, какво им пука на другите с кой какво правиш? Не ми се струва да им държиш сметка на тях, че те на теб :D Мисля, че си жена която предпочита кратките и повече сексуални авантури, пред чувствата, защото за теб са като усложнение в живота! ... Ммм... рано или късно, е добре да се спреш на някой в живота с който живота ти да стане малко по-красив. Ха, ама и той не е някой незнайник, имаш чувства към него. ама дали ще си ги признаеш, това от теб си зависи! ;)

Да, предложи му да се виждате! ;) Защо не? Ама бъди откровена с него, има право да знае какво те притеснява. Тааа... ако се съгласи, ще е добре за теб. Важно е и каква си за него, дали за него е било само секс и натискане! Или има чувства? Говори с него. Както и да се виждате, ако продължите, все някога ще трябва да излезете на светло :)) А не само да сте си тайните "любовници"!


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fdb05ee549
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   За името ти разбрахме, за репутацията ти разбрахме, за това, че не искаш да пострада кариерата ти разбрахме. Не разбрахме само какво му има на момчето. Клошар ли е? Престъпник ли е? От друг етнос ли е? Малоумен ли е? Какво му е?
Ако ти си директор, а той фаянсаджия, не виждам нищо лошо в това, даже напротив. Човек винаги има нужда от някой, който да го "презимява" от време на време и да го връща към истинския живот.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 951e744a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не го заслужавам! Ужасно е, че дори мисля над въпроса.. съгласна съм, половинките ни трябва да са най! в очите ни.
Наистина цялото ми съществуване се крепи на един огромен балон.. чар, усмивки, сладки приказки.. търгувам с усещания и думи. За тази цел трябва ревностно да пазя образа, който съм изградила. Официално не съм имала половинка до себе си и това трябва да остане така. А той изповядва различна от християнската религия, чужденец е, доста консервативен и догматичен е в някои отношения. Освен, че ще изиска да заявя ясно и открито отношенията ни, те ще са началото на семейния ни живот, в неговите очи.
Готова съм да прекарам живота си с него, знам го.. но не и в този момент. Трябва да съм сигурна, че ще съм подсигурила бъдещето си и съм финансово независима. Колелото се върти, не винаги ще съм на това положение, а той не би могъл да ме подкрепи в евентуална трудност - няма капацитета. Дори за мен да не е проблем.. виждам, че му пречи и работи двойно и тройно, за да си кореспондираме финансово. Но отново.. не би могъл да печели по-добре от мен и лошото е, че му тежи. Средите ни, обкръжението ни.. нямат нищо общо. Извън приятелството ни, нямаме общи интереси. Не знам на какво се крепи дългогодишното ни приятелство - коренно различни сме. Знам, че поведение и етикет се усвояват.. но нямам право да изисквам подобни промени от него.. с кое право, наистина..
Толкова много неща ме притесняват и ни разделят, а толкова силно го обичам и не спирам да търся компанията му. Не искам да прекратяваме всякакви отношения, а усещам, че ще ме намрази, ако не съм точна и последователна в решението си. Дори не мога да взема решение.. не знам какво да правя..

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fdb05ee549
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Или ни гъбаркаш или... противоречиш си през цялото време. Явно ти е хубаво само, когато топите чушката, иначе нямате общи интереси, ти не можеш да приемеш еди кво си, ала-бала с две думи. Я си намери някой друг, поне тези въпроси да не си задаваш. Пък и както го описваш, може и фередже да ти се наложи да носиш, пък туй най-много те притеснява от всичко.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3a51e597b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Пази боже мъж и жена да имат общи интереси! :D

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bcb20b6c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Мила Авторке, това което чета ме навява на мисълта че имаш връзка с можеби арабски мъж. Моето мнение е да си намериш друг. Да кажем-човек с твоето положение, защото по думите ти разбрах че имаш добро място в обществото. Не наранявай този човек като се срещаш с него тайно. Можеби един ден той ще поиска да обявите отношенията си пред всички и тогава какво ще му кажеш? Помисли добре.... гледай си живота и просто поговори с този мъж. Това че той печели малко също ще ви създава проблеми. Нали ги знаеш мъжете-понякога се обиждат че една жена може да има по-високи доходи. И ако той е арабин значи трудно ще се запазиш независимостта защото те обичат до подчиняват жените по всякакъв начин. Разликите в културата се проявяват един ден и тогава идват раздорите. Истината се крие някъде у теб и ти трябва да я намериш. Вземи правилното решение и дано съм ти помогнала някак :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker