Да послушам разума или сърцето си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да послушам разума или сърцето си?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2561 пъти
Здравейте на всички! От опит знам, че когато си човек без личност и име е много лесно да се дават съвети! Просто, защото няма кой и как да те критикува! Казвам се П. и съм на почти 20г. Като всички в този сайт и аз търся отговори на своите въпроси и отлично знам, че тук пишат мъдри, изстрадали хора, които се чувстват удовлетворени да помагат на такива като мен - едва сега навлизащи в сферата на сложните човешки взаимоотношения!

Аз съм момиче, което вярва в доброто у хората. Винаги съм готова да помогна, да подам ръка, да дам втори шанс и възможност на някого и точно заради това сърцето ми е било многократно наранявано! През живота си съм обичала единствено едно момче, с което по желание на съдбата след година и половина се разделихме. Преживях трудно тази раздяла, но благодарение на хората, които ме обичат и са около мен се съвзех. След тази случка се надявах да се променя - да стана студено момиче, което отблъсква хората около себе си, за да не позволява да го наранят отново! Опитвала съм хиляди пъти, но никога не съм успявала и винаги съм се връщала към стария си вид - хуманистка!

Преди известно време се запознах с едно момче, с което имахме доста сходни виждания и аз за първи път през живота си позволих на сърцето си да се заблуди. След месец разбрах, че просто не е той... Че сърцето ми продължава да търси половината си и за жалост тя не е в това момче. Разделихме се като аз се чувствах ужасно не за друго, а за това, че неуместно накарах момчето да се влюби в мен и го нараних след това!

В един хубав дъждовен ден се видях с двама мои комшии, с които сме израснали заедно! Започнахме отново да излизаме заедно, да говорим за мечтите, целите и плановете си. Всеки бе споделил на другите какво желае от живота. И така ден след ден ние ставахме по-близки и по-близки, докато в един момент не се хванах, че мисля постоянно за един от двамата. Той се казва Г. и е добро момче. За жалост проблемите в семейството му са повече от колкото трябва, но аз се радвам, че в най-трудните моменти от живота му след първата ни среща можах да бъда до него! Той винаги ми повтаря, че много ми благодари за това, че съм до него и че му помагаме аз и другото момче!

Сега знам, че съм влюбена в него и не събирам смелост да кажа каквото и да е било! Държа на това момче, така както държа на сестрите си и ме е страх да не се уплаши, да не го отдръпна от себе си. Знам, че сега едва ли му е до връзки, защото майка му е в лошо здравословно състояние и единствената му мисъл е как да я изправи на крака, но за Бога, когато сме заедно е толкова хубаво! На няколко пъти си е позволявал да ме прегръща и така да си говорим - прегърнати. Объркана и изплашена съм и незряла за да намеря отговора на дилемата си! Сърцето ми казва да рискувам, а разумът да не го губя! Може да е ТОЙ, но ако не е как ще го погледна, всичко ще се изгуби и аз ще се чувствам виновна!

Надявам се тук да открия отговора! Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: f3ba47df70
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   СТ1: Аз съм за сърцето. Щом го харесваш щом искаш да си с него бъди. Няма да пиша хиляда реда защото нещата са толкова сложни колкото си ги направим ние. Бъди с това момче помагай подкрепяй го и дано и той ти отвръща със същото. Не се притеснява от това че майка му е болна жената ще се зарадва че синът и е добре едно малко нещо може да направи много. Бъди с това момче не се чуди.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 92a628fabd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Времето е най-доброто изпитание. Ако не бързаш, виж как ще се развият нещата.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6f68813b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А защо просто не изчакаш да отминт поне част от проблемите му и тогава да действаш? Сега той най-много има нужда от верен приятел, който в случая си ти. Представи си че нищо не стане? Тогава ще те загуби дори и като приятел и то в един от най-тежките му моменти. Затова просто изчакай..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 32780fc65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз мисля, че трябва да бъдеш до него като приятел, докато майка му не се подобри, ако въобще може. Сега е в тежко положение и може да го отдръпнеш. Той няма да избяга.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f7dfba523f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Рискувай! "Животът без любов и една лула тютюн не струва" - казал го е Елин Пелин.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d5e9e739a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Сърцето, сърцето, ... къде е сърцето в твойте страхове? :) И какво губиш, ако спреш да се страхуваш? ! ... Миличка, погледни "трезво" и реално, ти няма как губиш, та ти дори го нямаш! Вие сте какви винаги сте били! ... Какво би се променило, ако покажеш чувства? ! ... Еххх, тоя страх! ... Нима не виждаш, нима не разбираш, та ти го "губиш" и отдалечаваш от себе си и сърцето си, със всеки изминал ден през който не правиш нищо, за да бъдеш с него. Осъзнай се!!! ;) Питам се как не ти хрумва, че докато ти се притесняваш, може би друго момиче, че му предложи. Какво ще правиш тогава? Ако тругне с друга, какво, ще се успокояваш ли! Търпението е важно качество, за успех... Така си е :)) Обаче в твоя случай, сега е най-подходящия момент, да му покажеш свойте комнежи! Ами ако и той има чувства? Чакай спри! ... Виж го, виж го за секунда, как ти се струва. В труден период е, майка му е не е добре, ами ееее... той се нуждае от подкрепа и малко утеха, от различни емоций и чувства. Чрез теб може да получи всичко това! :) Нали те е грижа за него, нали мислиш за него? ! Не искаш ли да се чувства добре? Да бъде по-щастлив, поне с малко. А и не бъди сигурна какво и как, аз като от мъжки пол, ще ти кажа, че не винаги правим нещо, или изразваме чувства!!! Той може също като теб да се притеснява :))

Хмм... не си разчела правилно съобщението "Сърцето ми казва да рискувам, а разумът да не го губя! "! ;) То е събрано заедно, "Рискувай, за да не го загубиш". "Разумът" е нищо без "сърцето"! ... Разумът винаги ни прави нещастни, защото ни спира да бъдем щастливи и свободни. Който е "роб" на разума си, не е господар на свободата си! ... ( И едно малко отклонение, има една интересна тенденция, когато една жена, се чувства самотна, и не открива правилният за нея, към края се влюбва, в този който е най-често с нея :D Ха, показва, че вие жените се доверявате повече на момчетата около който сте били и знаете как реагират, с една дума познавате ги. ) Та, .... щом го обичаш, давай, "бори" се за него! Спокойно, всичко ще мине добре, дори няма да е "борба", а само да се престрашиш, да му споделиш ;) Предложи му да отидете някъде, само двамата! ... Бъди смело момиче ;) Не предавай сърцето си.


~winterfire~

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker