Сайт за запознанства vs. Навън - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сайт за запознанства vs. Навън
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 4628 пъти
Чудя се има ли разлика. Не съм загоравял момиче ей така навън щото не ми стиска. Ама в сайт за запознанства го правя, но ако заговоря 20, максимум 1 да ми обърне внимание и то за кратко. И като кажа "здр" например. Ясно е че не искат да се запознават в такива сайтове момичетата. Но тогава защо имат рег там? Една даже като се заговорих с нея питах я за име, тя ми каза, после питах я къде учи и тя спря да пише.. и като я питах защо спря смис какво има, тя ми каза "наситила съм се на запознанства, и тия въпроси съм ги чувала милион пъти" ИИ единствената причина да не ми стиска да заговоря момиче навън е че може да отвърне по същия начин.
Вие какво мислите..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5a4cc82e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ясно е че не искат да се запознават С ТАКИВА КАТО ТЕБ в такива сайтове момичетата. Какво правиш грешно в реалния и във виртуалния живот? Ти това сам си знаеш...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 917c7e6f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момичетата са твърде странни същества приятелю! Като ги намериш в сайт за запознанства или някакъв онлайн чат примерно, започват да се държат някак странно и те игнорират. Демек "недостъпни" са! Обаче иди ги виж в реалният живот какви са. Всеки идиот, мачо, играч и т. н. който реши да им се лепне, и хоп веднага му откликват. А да не говорим че само с такива изроди се занимават и на такива дават шансове. Е как да ги разбереш? Лично аз съм се отказал. Аз също имам проблем с реалните контакти и заговарянето на момиче, и повече чрез нета общувам с тях. По лесно ми е така, защото по този начин се опознаваме и после на живо ще е много по гладко може би, ще минат нещата! Обаче много от момичетата се държат кофти и ме игнорират. А те дори не подозират какво изпускат, щото за себе си твърдя че съм мъж който много цени момичетата, макар и да не ги разбирам. Но винаги съм казвал че уважение към тях трябва да има всеки мъж!! И това ме дразни че те игнорират такива момчета като мен, а в реалността никак не са толкова бдителни, и всеки който им каже две сладки приказки и те дори си лягат с него. После се оплакват че били използвани и разочаровани... Ем да, то си е така но тук вината е единствено тяхна. Те сами си го правят! Кой е виновен? !


AEGUPS

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 30fc8df83e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Самият факт, че си задаваш този въпрос говори, че си в сайта с цел намирането на гадже от там, докато много хора с регистрации, са там, за да се наслаждават на вниманието на хора като теб. Аз самата съм имала регистрация в такъв сайт, ползвах го, за да убивам време и да се радвам на внимание, но никога с по-сериозна цел, защото това ме отвращава от самата мен. Ако ти самият имаш самочувствие, това ще се усети от жената срещу теб в обстановка извън интернет. Бъди убеден в себе си и ще имаш успех.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0465347e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо са се регистрирали там ли? Защото си просят коментари! Искат да чуват колко са готини... колко са секси... как ще им скъсат... от е***е. Аз също не отговарям на писма, съдържащи едно "здр", но зависи много и от момчето. Ако е симпатично, ще му се отговори... ако не, заета съм. Та... всички момичета сме така. Вие мъжете пък и на първата готова сте й навити хехе.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3c7387200b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз като стара чатърка ще те посъветвам да не започваш разговора с "здр, как си? " и нататък с всепознатите въпроси "откъде си", "ква музика слушаш" -това ни питат по 20 пъти на ден най-малко и писва до такава степен, че в един момент започва да ти се повръща като видиш още едно съобщение с такова съдържание. По-добре е да напишеш някаква шега или виц отколкото тия затормозяващи и досадни въпроси. Лично аз преди бях активна по такива сайтове, не влизах с нагласата, че непременно трябва да си хвана гадже, а с нагласата да се разнообразя, да контактувам с хора различни от обкръжението ми, да се разтуша от ежедневието и ако попадна на човек, който е добра компания защо да не опитаме и нещо повече от писане. Е казвам ти, много рядко се случваше да намеря с някого тема на разговор различна от "здравей, как си сладурче" и аз да отговоря "добре, благодаря" (понеже съм възпитана) и да се започне терора с досадните въпроси, на които не отговарях:)Та така щом си решил да си търсиш половинка в сайтовете прояви оригиналност и бъди разтуха на мадамата, която си избрал. а колкото до запознанствата на живо-не, не биха те отрязали така. На живо е различно, някак вълнението е силно, когато едно момиче вижда, че едно момче проявява интерес към нея, тя кокетничи с него. Макар разговора да върви в същата тази досадна и дразнеща насока, момичето отговаря механично, с искрена усмивка дори... различно е

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cc96efec67
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не е в теб проблемът, тук просто манталитета е такъв.
Преди две години бях в Гърция, ами там един грък на улицата ме поздрави, а аз го гледам все едно е луд.
Имаше едно предаване, в което необвързани хора им намираха половинки точно по този начин -имаше един консултант, който ги караше да заговарят момчета или момичета в магазините или на улицата. Питаха ги как са? Дали искат да излязат на среща с тях и така.
Ако тук го направиш ще те сметнат за болен и естествено ще търсиш вина във себе си, а тя всъщност е извън теб. :)

Ajna

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d1afbe6444
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво мисля ли? :) Че нета е нет, реалността е реаност! Как може да не ти стиска? Че какво ще стане, момичетата все още не ядат момчета :D може да те "унищожи" с поглед, да те запали, или да те свали като аварийно приземяващ се самолет :)) Ама по-добре, поне ще си опитал, от да, ги виждаш, и да не правиш нищо. Гледай сега, нета е велико място, ама нета не може да ти реши проблемите с общуването! ... Не я ли знаеш онази поговорка, "мечка страх, мен не страх"! ... :D Ок, ще започнеш нещо в нета, ама не гарантира, чак когато на живо се видиш с някой, е определящо какво ще стане по-напред. Честно, наистина ли се изненадваш че тя, ти е отговарила, че милион пъти е чувала същото :)) Радвай се, че поне е била искрена с теб, и се учи от грешките си ;)

Хмм.. как щеше да ти се струва на теб, все пък, да чуваш едни и същи думи от всяко момиче което да кажем те заговори? Няма ли да ти стане накрая скучно, еднообразно, и странно! ... :D Отначало, когато едно момиче реши че е време да бъде с някой, тя си създава профили, слага свoйте снимки, защото и харесва са бъде харесвана!!! ;) Малко покъсно, ако продължава да няма приятел, се оглежда за подходящо момче, дори и от непознатите - стига да и е приятен ( май повече на вид, ама това е характерно за момичетата които са в началото на изграждането на своя опит ;) След време, тя ще е чула и видяла, десетки реплики, и намеци. Ииии... поросто за нея няма да е същото, ще търси момче което да бъде с нещо по-различно. Вече външността, ще е на малко по-заден план :)) Ще я вълнува характера, както и интересите на момчето, за да бъде по-сигурна дали и се иска да бъде с него! ... Ще иска да го опознае, преди да се хвърли в приключението ;) Еee, ако си го харесва, би прескочила някой моменти, само и само да се ближат. На теб хрумва ли ти, че момичетата дето заговаряш може и да си имат приятел, или да си харесват някой :) Не, не съм привърженик на, ... че трябва да се правиш на клоун за да те хареса. Бъди себе си, ама покажи себе си, така както сам ти ще се харесаш ;) Направиш ли го, ще сполучиш! ...

Ммм... как да поиска една жена, да бъде теб? Ако не те познава, ако поне веднъж, не те е виждала реално, в живота какъвто е! ... Разбери, жените са предпазливи, не се доверяват лесно. А и могат ли? Когато има всякакви типове, дето са крайно съмнителни. Да, знам че ти не си такъв, но това те трябва да го разберат, а как ако не им се покажеш? ! А ти стойш само в чатовете! ... Човек, излез и навън :) Те може би ти изглеждат изключително "саможиви", и страшно много самоуверени! Ама по-природа са много мили същества, крехки с тяхната чувствителност и плахост. Опитвай да не бъдеш досаден за тях, и бъди искрен колко можеш.

Разгледай тези темички :)

Запознанство на улицата
http://spodeli. net/story. php? ID=24437

Малоумна игра?
http://spodeli. net/story. php? ID=24268

Мъжете - ужасни същества!
http://spodeli. net/story. php? ID=24057


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e27d7ec171
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 5 ако ти кажа колко неща съм пробвал няма да ти се повярва. Давам ти няколко примера
1. Hi :)
2. охо как е :Р
Като видях че така просто не става (или ставаше много рядко пробвах с колмпилемти).
3. Какво прави толкова хубаво момиче като теб в сайт за запознанства? (5-6 пъти го пробвах ама преди де, те даже не поглеждат кой е писал а директно трият)
4. оо хубавице кво си правиш
ОКей и комплименти не действат - отново сменяме тактикта мислех да се правя на дебил, от което следва:
5. Оо какиче ;)
6. ЕЕ най-сетне намерих някой по-красив от мен в тоя сайт :Д
Абе много съм писал и то в различни свери даже изкоментирвах по някоя снимка в съобщение де и викам "тази втората снимка не ти отива", или съм ги питал нещо да ми дадът мнение по някав вапрос "Според теб кой изневерява повече мъжете или жените" (това също беше начално съобщение).
И да сумирам.. смейте ми се ама аз съм изписал сигурно 200 съобщения за 1 месец. И въм пробвал всичко което изписах (дори повече). Отговаряли са ми от тези 200 (това е реално число бту) та от тези 200 максимум 7-8 момичета да са ми отговорили и съм се видял на живо с 2 от тях.
Смисъл знам че не може със всяка ама то това е безобразие - не може да е толкова сложно бе хора. Те просто трият съобщението без дори да поглеждат кой им пише в полови ната случай, а в другата половина четат, поглеждат и не отговарят. + това аз не съм с грозна визия даже тренирам и съм здрав и с приятна външност. Но нЕ.. не пишат. А съобщение първи никога не съм получавал.
За това пуснах темата, исках да ви питам това нормално ли е и дали на живо ще е по-различно. Разбирасе че на живо че отговорят механично на всичко "как си кво пр" и т. н ама на живо те не могат толкова лесно да се скрият нали? Какво си мислят ми е въпроса. "Кво ме заговаря пък тоя сега" "айде ще му отговоря, ще се усмихвам и ще си дам номера и после няма да му вдигам че ми е досаден"

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d4614a2d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   явно жените се мислят за по-специални от мъжете за да получават нещо по-изобретателно и различно от "здравей как е настроението днес"

хмм, по тази причина мъжът започва да интерпретира и отдалечава от себе си в знак да бъде различен, съответно предпочетен и като се върне обратно в кожата си, се получават разочорования,
нима жената фльорца истински търси дружба или търси нещо извън земно?
като гледам, жените се трупат на камари в сайтове за запознанства, продължават да се вайкат и да търсят "истинския"различен от нормален мъж, мерси

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d864fd33f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Давай директно, не се занимавай с Здр, как си, к'во правиш, а кажи направо, че искаш нещо от нея, но не по грубия начин(бъди директо-галнтен)... покани я веднага на среща, кажи, че искаш да ти бъде приятелка, съпруга, любовница...
Опитай и ни сподели новите си впечатления.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d274b9a0ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Само като ти прочетох цитатите на изреченийцата, с които си започвал, и добих някаква представа.... подобни малоумни коментари и закачки не могат да предизвикат у мен нищо друго, освен досада! Освен външност трябва да имаш и нещичко на горния етаж, също и сърце! Извинявай, ако съм те засегнала, аз не те познавам, но такова впечатление добих!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0c39b21bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   номер5 съм-авторе, номер 11 е напълно права.. ужасно е. А защо не ти пишат първи ли? Снимките случайно да не са ти в поза гол до кръста, увиснал ланец на врата, прическа на герест петел и демонстриране на изваяните мускули в резултат от редовно ходене на фитнес? Трудно е да се каже какво е най-подходящо да се напише като за начало, всяка жена е с различни изисквания, но въпроси от типа на "Според теб кой изневерява повече мъжете или жените" и "охо как е :Р" ги остави за по-късен етап от опознаването. Мъжете, с които писах в подобни сайтове ме разсмяха първоначално и "приказката" тръгна в шеговит стил, после минахме на по-сериозни теми.. Бях си сложила снимка на коте и човека ми беше писал нещо от рода на че съм много красива булка и чудесно ще му подхождам за жена и кога да дойде да ме вземе, че да тръгне няколко часа по-рано, че да не ме вземе друг преди да е дошъл. Цъкнах на профила - магаренце на среща. Как да не му отговориш :) И така шеги, писане на простотии и после разговори на сериозни теми, естествено повдигнати от моя страна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1ab44004ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз се опитвам в сайт за запознанства. Но да кажа няколко думи за себе си, че съм изключително мнoго срамежлив с непознати, още повече с момичета. Именно за това нямам и много приятели и не знам как ще я карам. Хубаво време и не искам да съм сам, самотата като цяло е гадно нещо. От толкова самота, дори съм по нервен напоследък. Но от това, което гледам е, че повечето се регистрират така за да губят време. А и аз не съм от София, а от малък град и тук е още по трудно. Изолиран съм нямам приятели и не знам какво да правя. Не е така и сам да отидеш на заведения, там отиват компании вече познаващи се хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker