Моята история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята история
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2527 пъти
Здравейте, бих искал да ви разкажа за своя живот дотук. В момента съм на 18 години и съм обратен. Винаги съм харесвал момчета, просто не знам защо но е така.
Още когато бях в предучилищна имах един приятел, много си играехме с него, та когато играехме на родители аз исках да играя майката.... Тогава някои ми се подиграваха но мен не ме интересуваше. Харесваше ми да си играя с това момче, може би е било първата любов, знам ли. Бях гледал по филмите как хората се целуват с уста и на мен ми хрумна странната идея и аз да го направя. Веднъж го бях поканил да си играем у нас и тогава реших да го направя. Както си играехме с количките аз се доближих до него и го целунах, без език, просто ей така. Той се стресна и видимо се изненада. Видях че се смути и се разсмях. Той също се разсмя и сякаш нищо не се е случило, може би прие всичко като детска шега, продължихме с игрите. След края на годината той се премести в друг град и повече не го видях...
Мина се време и аз пораснах малко, вече бях 5 клас. Бях започнал да гледам т. нар. ''филми за възрастни'' и имах някаква бегла представа как стоят нещата. Имаше едно момче, беше с 2 години по голям от мен, което ме привличаше. Беше висок и добре сложен и беше доста харесван и от момичетата. Исках да бъде мой и затова рискувах, като направих нещо което сега мисля за доста рисковано.
Знаех че той разбира от компютри и може да поправи моя, който се беше развалил. Сутринта по враме на училище отидох до неговата класна стая и го помолих ако може да дойде и набързо да го оправи. Той учтиво се съгласи и така следобед той дойде с негови дискове и седна да поправя. Тогава аз излязох от моята стая и отидох в стаята на сестра ми, а нея я нямаше. Вече бях разучил къде си слага бельото и т. н. и се приготвих. Сложих си една нейна блузка, къса дънкена пола, чорапогащник и обух едни чизми, които въпреки високия ми ръст тогава(около 1. 71) бяха над коляното. Не мога да ви опиша с какво притеснение пристъпвах към моята стая. Щях да припадна. Влязох вътре, без той да забележи, и внимателно го доближих. В този момент той си извърна главата и... онемя. Около 2-3 секунди стояхме така и аз реших да предприема нещо. Седнах в скута му и прегръщайки го с ръце го целунах нежно. За огромна моя радост всичко това май му хареса и той впи устни в моите. Поцелувахме се малко и му казах да легне на моето легло. Бях решил да му потанцувам събличайки се т. е. стриптийз. Бях тренирал спортни танци и ми се получи много добре. Адски много му хареса. Останах само по чорапогащник и ботуши и клекнах, за да събуя неговите дънки, и няколко минути му правих френска любов. Той свърши на лицето ми и после пак се поцелувахме.
И двамата бяхме девствени и решихме да не бързаме. Прекарвахме си страхотно заедно. Страх ме беше да ме чука а и той не ме караше насила, за да не привлечем съмнения, той си хвана едно момиче, като за параван. Прави и секс с нея, но аз не се възпротивих, той все пак бе вече на 17 и беше мъж, но знаех че ме обича.
След 7-ми клас аз кандидатствах в неговото училище и ме приеха. То не беше от най-елитните и всички роднини се чудеха защо точно там, но само аз си знаех ;)...
Един ден, по време на час, той ми кликна по телефона, че иска да се видим. Казах на учителката че отивам до тоалетна и излязох. Чакаше ме в тоалетните и аз разбрах на къде отиват нещата. Той държеше в ръцете си една торба и с нея двамата влязохме в една от кабинките. Когато той я разтвори се побърках от кеф:беше ми купил секси униформа на прислужница и жартиери. Исках да бъда негова, неговата кучка която той ще изчука. Беше невероятно. Чувствах се като мръсница. Когато излязох от тоалетната, едвам ходех нормално.
Влязох в стаята и добре че мястото ми бе точно до вратата, иначе всички щяха да видят как едвам ходя. Седнах си на мястото и се чувствах прекрасно.
След тази случка сексът беше невероятен. Правехме го навсякъде. Още помня как сме го правили у нас, когато всички бяха вкъщи. Лъжехме че той ще ми помага за училище и отивахме в моята стая. И семейството ми вечеряше без да знят, че техният син е в другата стая само по боди и високи токчета и е опъван на бюрото си... Сега като го пиша ми звучи ужасно спрямо тях, защото ги обичам ужасно много.
По-миналата година приятелят ми завърши и замина за Щатите да учи. Тогава плаках много, беше ми ужасно мъчно за него и преживях раздялата трудно.
Миналато лято се запознах с един мъж в сайт за запознанства. Той е вдовец, на 40 години и е с две прекрасни дечица-близнаци. Благодарение на него се влюбих отново. Изключително нежен е с мен ме обича и цени много, както и аз него. Почти цялото си време прекарваме заедно. Той е богат човек, бизнесмен, и когато е на работа аз му помагам като гледам децата, сготвя, изчистя и т. н. като една майка, каквато винаги съм искал да бъда. Тази година на 14 февруари той ми подари пръстен и ме покани да живея с него в София, където се мести от есента. Аз се съгласих да бъда с него и след края на абитиурентския ми бал тази година, защото искам да бъда с него и да бъда неговата половинка и майка на децата му.
Това накратко е интересното в моя живот дотук. Призовавам за повече толерантност на всички към по-различните и хора, обичайте се!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 019114291c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малко е тъжно че няма коментари за четири години :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker