Искам го, а е с нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам го, а е с нея
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2414 пъти
Чела съм много истории в този сайт и реших и аз да споделя своята. Има едно момче, което ужасно много харесвам, а си има приятелка. Ние сме колеги, поради което доста често се виждаме. Когато започнах работа, той нямаше приятелка. Винаги се е държал с мен прекрасно, обръщал ми е внимание, винаги с мен е бил по-специален. Е, може би това породи и моите чувства към него. Винаги толкова мил, внимателен, на всички останали също им правеше впечатление. Сега обаче той си има приятелка и аз страдам. Не знам защо тръгнаха, даже не знам как стана.

Тя беше инициатор на нещата, може би и аз трябваше да направя нещо, страхувах се обаче от отговора, от това, че сме колеги. Той и сега, въпреки че е с нея, продължава да си се държи по същия начин с мен, освен ако тя не е наоколо, пред мен не говори за нея, но когато ги видя заедно, се чувствам зле. Не знам какво да правя или по-скоро знам или съм решила, дистанцирам се от него, държа се хладно, но невинаги помага, когато ме гушне или ми каже нещо мило, и забравям за всичко. Кажете ми какво да правя, какво мислите вие, какво вие бихте направили!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9cdd78826c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бих си легнала с него ;)

Не страдай! Уплашила си се, по-нерешителна си явно и това те е накарало да си изпуснеш шанса. Да ти е като обица на ухото следващия път..

А колегата... в крайна сметка е свободен човек, нали? А и да не беше - поиска ли да е с теб, ще бъде с теб. Но малко може би трябва да му покажеш, че това е възможно.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 10f927e3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бих му показала чувствата си. Доколкото разбирам май връзката му с въпросното момиче не е много сериозна. Ако му покажеш какво изпитваш към него може би ще избере теб.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c70c7ad63a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Давай момиче, сподели му как се чувстваш. Риск печели, риск губи! Поне за едно съм сигурна, когато наистина искаш нещо трябв ада си смела, дори да не станат нещата, ще знаеш, че си опитала и няма да страдаш за евентуална пропусната възможност. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 885430e2ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имах абсолютно същата история с колега като теб.
Уж голям интерес пък накрая тръгна с друга. Докато не беше с това момиче беше усмихнат, мил и дружелюбен, а като се хвана с нея стана супер мрачен, стоеше на дистанция от мен и спря да ми говори, сякаш гаджето му беше забранила да говори с мен. Та другото момиче е било по-нахално, но пък когато някой ти се навира не си длъжен да тръгваш с него от любезност. Не го разбирам това. Това да не като да си вземеш шампоан от рафта в магазина и после да го замениш с друг. Като си почнал или карай докрай, или по-добре нищо не прави.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e031d87f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами то така, ама честно казано на мен не ми се занимава .. нека си ходи с нея, аз съм настрана и това е .. само че да не идва при мен, защото ще бъда груба и гадна .. Просто не се прави така, като ходи с нея, да ходи .. И без това е супер ужасна, никой не я харесва, нито колегите ни, нито приятелите му .. Негов личен избор си е .. :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f27c299bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И без това е супер ужасна, никой не я харесва, нито колегите ни, нито приятелите му .. Негов личен избор си е .. :)

обаче как ревнуваш и се дразниш, не е истина просто :)))0
Хвани си и ти някой!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e031d87f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е, че ревнувам и се дразня, не отричам, но просто си мисля, че е малко излишно да се занимавам с него, държа се хладно ии за сега ще е така, пък да видим.. :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7989c6693a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не си опоменала никъде години. Но може би няма и значение.. Попринцип на всеки може да се случи да се влюби в който не трябва, но според мен трябва хората да имат някакви граници. Аз така ги разбирам нещата, че когато един човек дали е женен или просто във връзка, ти нямаш място там. Не искам никой да обидя или да смущавам, пита за мнение - казвам го. Аз имам сериозна връзка от 2 години и ако има някоя като теб около него.... хмм. да кажем, че няма да е на добре за нея.. Така че помисли и от тази гледна точка :)))

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 8fb5b6257c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От авторката до коментар 8. Искам да кажа, че първо, когато публикувах историята си те току-що бяха тръгнали. Второ - написала съм, че се дистанцирам и се държа хладно, за да не идва при мен, защото знам, че след като е обвързан аз нямам място там. Е, той сам идваше при мен, но това е минало, аз го забравих, те са заедно и не ми пука. Просто не разбирам защо тръгваш да обвиняваш, изобщо вникна ли в историята ми?? Ясно бях написала, че той идва при мен, не аз при него. Ако има някоя около твоя човек, ама той се върти около нея, кой е виновен ми кажи??? А аз от своя страна си седях мирно и нищо не съм направила.. за неразбралите.. апф..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker