Към мъжете: Разумът или сърцето? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Към мъжете: Разумът или сърцето?
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2572 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 22 години. Имам въпрос най-вече към мъжката аудитория, но бих се радвала и на някое компетентно женско мнение. По същество – ако виждате и усещате най-вече, че някоя жена проявява интерес към вас и е готова на всичко за да бъдете заедно, бихте ли били с нея, защото ще ви даде онази сигурност, че сте ценени, уважавани и обичани, към която сигурност в любовта, се стреми всяко човешко същество? Ще се опитам да поясня... Да речем, че сте били наранявани в любовта и сте загубили доверието си в жените, докато в един момент не се появи някой, който търси вниманието ви, уважава ви, пази вашите тайни, изслушва ви, прави ви мили жестове и всячески показва привързаност и желание вие да сте добре и щастливи?

Тук говоря за любов посока жена-мъж, а от ваша страна, една евентулна връзка, да е плод на разума, а не на сърцето, поне в началото на отношенията ви? За да стане по-ясна тази объркана история, ще добавя, че с въпросната жена сте добри приятели и има определена доза физическо привличане между вас.
Благодаря предварително за отделеното внимание и коментари!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 6d0239398d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   СЪРЦЕТО!!!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e6dcd5fbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се занимавай. Даже и да послуша разума, някой ден и сърцето ще се обади. Всъщност ти трябва да постъпиш разумно и ако не го привличаш наистина да не се захващаш.

Ale

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c2ad454d6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   всичко е да привличане.. тази жена може да е най-хубавата или пък най-добрата на света и пак да нямам тръпка към нея.. сърцето диктува правилата.. ако твоя човек няма нищо към теб и да се влачиш нищо не можеш да направиш..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6dd45e1f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мъжете им харесва да им е интересно, да погонят жената, а не да им се предлага на тепсия... те не разсъждават "ооо, виж тази колкое добра мила, отзивчива.. " Те търсят предизвикателството и тогава се влюбват без да го искат и без да се усетят. Някой казват не ни се играят игрички, но за да спечелиш трябва да се научиш... и по-добре сега отколкото след няколко неуспешни опита... Успех.
Жена съм, препатила и стигнала до горезаключението.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6d3a11924d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Определено съм съгласна с номер 3 и номер 4. Ако те обича ще е с теб няма да се чуди разума или сърцето. Що за въпрос много ясно, че сърцето диктува пък какво може да му казва разума, че ти не си за него ли а защо ли..? Ако един мъж не желае и не обича една жена к'вото и да направиш не можеш да го задържиш. Щом се колебае значи е ясно колебае се не между разума а между това дали те обича дали си заслужава да е с теб все пак това не е игра. Така, че не се успокоявай с празни думи а с действия които той ти ги е показал с този въпрос от твоя страна нищо лично това е моето мнение..


ISTINSKA

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c68e5783f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да, аз бих :) Защо любовта се е превърнала в една "огромна" рядкост, и ако видя обич в нейните очи, това определно ще ме привлече към нея!... Тъй като ще е нещо различно, като усещане. Ще знам, че тя ме желае, и няма както обикновенно между двама да е несигурно. Донякъде, ще ме привлича, необяснимото обстоятелство, защо тя ме обича? Какво е обикнала в мен? И това ще ме кара да се стремя да и затвърдя и докажа, че заслужавам обичта, която ми отдава :) Защо ли? Ами вижте, просто типично е, мъжа пръв да показва привързаност, но е някак два пъти по-мило и красиво, когато една жена го направи!... Защото е неочаквано!... А и много сладко ;D

Хммм... доста се съмнявам да има нормален мъж, който ще откаже на една такова жена, дето ще го обича. Трябва или не е с всичкия си, или да се мисли за голямата работа!... :)) Защото по-голяма глупост от да отхвъляш чашата с вода, която ти се дава, ако водa около теб няма, е да отбиваш ръката която ти се протяга, носеща обич със себе си. Е, то ще е като да му зададеш въпроса, "какво ще направиш, ако протегна ръка към теб, ще приемеш или ще избягаш?" :D Който е с отворена душа към света, и сърце, определно ще приеме. И отговорът за него ще бъде само един - сърцето!... Не знаеш ли, хората се влюбват и в тези които ги обичат! ;) Защото другите... с тях опитват, ама като са безразлични, нищо не става.

Ето една подобна,... още топла и туптяща темичка ;)

Да послушам разума или сърцето си?
http://spodeli.net/story.php?ID=24551


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 05f1371ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   СТ1: Ами разумът от начало защото няма как да пламне тази любов в сърцето ми към човек когото не познавам но веднъж видя ли че си струва да съм с това момиче друга не мерси. След като разбера че това момиче слушам само сърцето си. Макар и за сега да съм сам но съм решил че усилено трябва да започна да си търся нова приятелка.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3faa547232
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен въпросът е до голяма степен безсмислен, да не кажа напълно. Безсмислено е да се отправят такива обобщени въпроси, всеки би постъпил по свой собствен начин и това какво ще ти отговорят хората тук не се съотнася по никакъв начин към човека, от когото се интересуваш, нали си наясно с това. :) Иначе смятам, че правилно са ти отговорили хората, че независимо колко те обича и колко добре се държи другия, ако не те привлича чисто инстинктивно, първично и необяснимо, всякакви усилия за напразни. Това важи и за двата пола. :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 98c2507bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това, че е бил наранен не значи, че все още не я обича, че не се надява да си я върне някой ден (самозалъгвайки се), а ти не се вписваш в неговите планове, за да си я върне обратно.
Откажи се и се запитай сама, кое те тласка теб към него, РАЗУМЪТ ИЛИ СЪРЦЕТО...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: cb76668bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Към № 3, 4, 5 : Не се успокоявам с празни думи, а се опитвам да гледам трезво на нещата, въпреки, че се улавям, че не мога. Търся мнения, не критики, но ви благодаря искрено за коментарите! Аз самата също съм напълно съгласна с вас, че ако няма любов е невъзможно да си с някого просто ей така (изключваме случаите, в които единият има ползи и облаги от другия - в нашия не е така. )
Към № 6 : Твоят коментар също донякъде е отражение на моето мислене... Не казвам, че е правилно или, че се успокоявам така, но то е на везни с мнението на № 3, 4 и 5.
№ 10, скоро и друг човек ми зададе този въпрос, но под друга форма... Би ли пояснил/а какво имаш предвид?
Благодаря за съветите и коментарите на всички!
Авторката

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: e86a5c67a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Конкретен отговор недей да търсиш, надявам се осъзнаваш, че това е личен въпрос и зависи само от играчите, не от 'подочулите'. Както има хора които търсят сигурност, така има и такива които това ги уморява и отегчава до безкрай. Ти си на 22, предполагам че момчето на мечтите ти е на подобна възраст; това не е възраст в която много хора търсят спокойствие за да улегнат, а от изказа ти малко така излиза.
друго нещо което се усеща е едно леко високомерие - той колко е патил, колко е тъжен и нещастен, а ето аз сега като дойда и му дам всичко той ще е ОК. Ако на някой му е кофти, само той си знае какво и как го иска. В добрия случай ще се прикротка при теб докато му завехнат раните и после ще вземе да мръдне на някъде. В лошия просто ще се възползва от добротата ти. И двата случая - нищо хубаво.
Каквито и да са хората, за да имат хубава връзка, те трябва да са в хармония със себе си и един със друг. В описания случай единия се явява в позицията на смазано коте, а другия е големия защитник. Но, след време ролите се сменят. За това, трябва да се почва на равни начала. И двамата са 'сингъл', запознаване, ухажване, любовни дейности и обвъзрване. Това, че всеки си има багаж, не значи, че трябва да си гради връзките на него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker