Изневерих... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих...
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2769 пъти
И така реших да споделя и аз какво ме мъчи.... момиче на 19г. съм и просто не знам на кой да споделя... приятелките ми ще ме упрекват, за това реших да пиша тук :)

Изневерих на приятеля ми с който съм вече 2г. Всъщност не смятам, че съм сгрешила, защото го исках, а и нямах причина за да не го правя... Държанието му в последните месеци е отвратително! Държи се с мен като с една от всички, а не с момичето което обича... груб е... изнервен постоянно и може би това, че в седмицата се виждаме 1-2 пъти и то не защото не можем, ами просто той няма желание... явно... Започнаха да ми липсват целувките, прегръдките, малките закачки, тръпката.... а не той самия... И може би това ме накара да ги потърся на друго място... не заради секса, а заради отношението...

Момчето, с което се виждах през последните 3 месеца се държи страхотно с мен дори мисля, че ще съм истински щастлива ако бъда с него.... но не знам как да оставя тази връзка, за която дори сме говорили за брак... той ме обича много, просто не знае от какво имам нужда... никога не е мил с мен...

Когато бяхме скъсали за около месец рева пред дома като малко дете и ме моли да се върна и след това стана същия еднообразен и ревнив... какъвто си е бил винаги... Просто не знам какво да правя с всичко това... гадно ми е да го гледам като знам какво съм направила зад гърба му... но и не спирам да го правя, защото другото момче е всичко от което имам нужда.... всичко, което той никога няма да бъде...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6fee15b937
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   СТ1: След две годишна връзка мога да кажа със 100% сигурност че аз съм се държал по същият начин по който се държи и твоят приятел само че моята връзка приключи на скоро. Причините ни бяха много но това не е моята история няма и да е така че млъквам. След толкова дълго време е нормално двама души да си омръзнат вие се познавате знаете какво иска другият знаете как мисли как действа знаете всичко един за друг с годините се губи искрата и аз се покланям пред хората който въпреки времето успяват да запазят тази искра във връзката си. Това обаче не те оправдава да му изневеряваш според мен изневярата е най-яркият знак че не обичаш един човек.

Ако си стигнала до там че да избираш между двама избери вторият защото ако обичаше първият никога нямаше да има друг. Всички нови са по добри от досегашните то е ясно в него виждаш това което сте имали с твоят приятел преградките , целувките (искрата) с времето може отново да се повтори същото а може и да не се повтори но според мен любовта между вас е загуба на време.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 22af1ec5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре дошла в клуба на изневерите. Няма какво да се упрекваш. Сега ще ти кажа първият принцип във фармацията-когато го няма оригинала търсиш заместител!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5eec9e6b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Стигнали сте до подводните камъни(изпитанията) в отношенията си. Ако двамата полагат усилия да запазят искрата жива, нещата потъгват. Казваш, че отношението му е грубо. А ти как действаш за да прогониш еднообразието. Опитай да бъдеш различна, накарай го да те търси, разширете хобитата и интересите, развивай себе си, стани му интересна. Ако и това не помогне, няма какво да си губите вемето, явно е нужна промяна и за двама ви

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3c0d1b501f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Грешиш много. Проблемите не се решават с изневяра, така дори се задълбочават много повече и нещата се объркват тотално. Ако не си щастлива със сегашния си приятел, поговорете и се изяснете открито като големи хора - какво очаквате един от друг, какво бихте променили в името на връзката ви, как си ги представяте нещата занапред. Ако има разминаване, което не сте готови да преодолеете и да промените, то тогава няма смисъл да се тормозите и да се наранявате един друг. В такъв случай ще е по-добре и за двамата да се разделите и всеки да поеме по пътя си и да търси щастието в очите на друг човек.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: be7c2bb762
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "защото другото момче е всичко от което имам нужда.... всичко, което той никога няма да бъде... ". Ако наистина го мислиш, зарязвай приятеля си. Ако пък си искаш него, седнете и поговорете като нормални хора и се изяснете, като ясно му покажеш че няма да търпиш безразличието му и това да те приема за даденост. Но докато не си отговориш какво искаш, проблема ти няма да се реши. Успех!

Doriana

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5434a57bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това ли заслужава приятеля ти след 2 години?
Имали сте своите моменти, всички имат и трудности, а ти реши да го оправяш в чуждо легло. Сама се замисли каква си! да не ти казвам аз.
това е поведение на 1 нещастник

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2a1127ae0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тук ще те оплюят и ще те изкарат проститутка. Не ги слушай! Нека сърцето те води! Прави така на теб да ти е добре, защото на никой няма да му пука за теб. Изневерявай колкото можеш. Като станеш на 80 и да искаш-няма. Сега ти е времето. Живей си живота!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2009f97306
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Много слабо бе номер 8 - "Тук ще те оплюят и ще те изкарат проститутка" и в следващия момент - "Изневерявай колкото можеш" - та това си е по лошо и от проститутка

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker