Сладка открадната целувка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сладка открадната целувка
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 5551 пъти
Харесваме се с един колега. И двамата сме обвързани, но има привличане между нас, при мен има и чувства, той го знае това. Два месеца сме само на съблазнителни погледи и разговори в чата. Не сме се целували, не сме си уреждали срещи, възпира ни това, че сме обвързани и не искаме да нараняваме други с евентуална близост между нас. Но мисля само за него, за това как искам да ме целуне, да усетя поне вкуса на устните му, друго може и да не се случи, невъзможно е да има нещо между нас, но мисля поне да имам една целувка от него. На работа е рисковано това, защото може да ни види някой, но никой от нас не поема инициатива за среща извън фирмата. Какво мога да направя, за да полудее още повече по мен и сам да си открадне една целувка, дайте съвет как мога да постъпя. Почти няма възможност да останем насаме на работа, освен ако не се засечем в стаята за почивка, ако няма други колеги там или по стълбището. Как да действам, сама не бих се хвърлила да го целувам, как да го провокирам сам да направи това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: e5f674b20a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   О, боже. Обвързана била... я си гледай човека до себе си, какви са тези глупости. Колегата щом също е обвързан и ако държи на приятелката си, не чакай целувки. Ако толкова се искате, зарежете половинките си, да не сте залепени за тях. Невъзможни неща няма... ние си ги правим невъзможни. Всичко зависи само от вас двамата.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3ffbc11c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нямам думи. Изключително съм възмутена от такива хора като вас. Като сте обвързани, за какво ви е да се занимавате един с друг и да флиртувате? Зарежете половинките си, пък тогава правете каквото искате. Много е нечестно спрямо тези хора, помисли. Ами ако твоят приятел мечтае тайно за някоя своя колежка и си търси повод да я целуне, ти как би се почувствала? Мисли хубаво преди да извършиш някоя недообмислена глупост. И после да не стане от два стола и на земята. Много се дразня на несериозни хора, които не ценят хората до себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 80c69f4ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   И от мен коментара няма да е положително настроен. И двамата сте обвързани, не можем да знаем, колко човека с теб те цени, но това че си го отписала и мислиш постоянно за увличането по този, за флирта с него и за това да го накараш да си откраднеш целувка, не знам, не го приемам и не го харесвам. Моля се да не попадам в такава ситуация...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7dc44394e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Знаеш ли, аз съм преминал през подобна ситуация, с разлика в това, че съм мъж (необвързан), а жената ще сключи брак след няколко месеца. Колеги сме от около 2 години и от самото начало взаимно показваме симпатиите си един към друг. Често обядваме заедно извън офиса, излизали сме и през почивните дни, но винаги в компанията на познати. Няколко месеца след като се запознахме бях много открит с нея и новината за дългогодишната и връзка ме срази - за пръв път говореше за своя приятел и до тогава с нищо не ми показваше, че има човек до себе си. Не бях настоятелен, с времето предпочетох да уважавам приятелството и да не я подтиквам пред мимолетни изкушения. Единствения съвет който мога да ти дам е да държиш на човека до себе си, в днешно време повечето мъже биха се възползвали от меланхоличното ти състояние, но как ли ще се почувстваш след като вече си вкусила устните?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8e7a21f974
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   До номер 4 на въпроса как ще се почуства след като вече е вкусила устните ще ти отговоря аз първо. Зле ще се почуства ще поплачи ще пострада на една пейка в парка ще се пребере у дома и ще се прави че нищо не е станало. За съжеление така стана с мен и за съжеление аз преминах бариерата с целувката и минах направо към физическата изневяра. Лошо много лошо сега си чистя гузната съвест с третата чаша водка. Пожелавам си успех ще ми е нужен.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fe0f9f0e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Не мога да разбера някои хора като кажат: "вие сте обвързани". Какво означава това? Че е минал валяка и за нищо не стават, като са обвързани. Я действай и хич не му мисли! Никого не питай и с никого не споделяй! Следвай сърцето си!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 952d6dda0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Браво на номер 6! И аз мисля така. Това, че в даден момент от живота си си срещнал един човек, хубаво ти е с него и т. н. не означава, че занапред не може да срещнеш нещо по-добро и по-вълнуващо. А на измислените моралисти мога само да се присмивам. Такива хора крият скелетите в гардеробите си с фалшиви моралистки проповеди. Действай! Щом го искаш, няма смисъл да се възпираш. Самият факт, че си го пожелала е достатъчно красноречив и физическото е просто логичното последствие. Успех!
Ж26

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 277bfb8504
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз съм авторката на темата. От доста години съм с моята половинка. През последните години направи някои неща, които много ме разочароваха. Реших да продължа с него, защото имаме деца, срина доверието ми към него, не показа с нищо през последните месеци, че обича мен. Той отрича да ми е изневерявал, но на няколко пъти го хванах да си пише среднощни есемеси и обаждания към разни госпожици. Твърди, че си говорили общи приказки.... , как пък му повярвах само... задържа ме това, че имаме деца. Промени ми се отношението към него. Появи се този колега, харесва ми, привличаме, но не може нищо по-сериозно да излезе, има си приятелка от доста време. Поне нямам ли право на една целувка с него? ! Да, ще ми е гадно след това, но спомена за тази целувка ще е приятен. Благодаря на №6 и №7! Но как сама да се хвърля за една целувка, не ми е присъщо.... как да го провокирам той да е първият!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a8eb1c357e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Главно до номер 1 - има толкова много невъзможни неща... Най-много мразя, когато хората не ги приемат. На всички ни се ще да го отричаме, затова е и тази банална фраза, че не съществуват. Човек не контролира изцяло съдбата си. Лично аз съм се сблъсквала с няколко такива, като в последствие търсех причината за тях, мислено връщах назад ситуациите и моментите, в които съм можела да направя друг избор, за да не се стига до невъзможен казус. Осъзнах, че всичко щеше да е сухо и различно... и тогава самият живот става фалшив. Губи се нещо от нормалния ход на нещата. Може би някои хора нямат да се съгласят. Но нека поне се замислят.

Violet. 17

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 952d6dda0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм номер 7. Защо не му изпратиш СМС. Нещо от сорта на: "Много искам да ме целунеш. Не ме мисли за луда". Ако и той го иска ще намери начин :) Успех!

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cfe33c67a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   1 съм... нападнах авторката не за друго, а затова че е с един, а желае друг. Това за мен е неприемливо... винаги когато съм имала връзка и се е стигало до момента да пожелая друг, съм предпочитала да оставя човека до мен, защото явно не е това което съм търсила. Да, може и аз да съм в грешка според някои хора, но всеки за себе си усеща как е най- добре да постъпи. Всеки има собствена интуиция и е добре да я послуша от време на време. Сега отново съм сама... и нищо не ми е станало. Влюбена съм в човек, с който нищо няма да се получи и съм сигурна в това. Но по- добре ли ще е да бъда с някого заради това да не съм сама, като в същото време сърцето и мислите ми са другаде. И другаде по темите съм го писала и пак ще го напиша- понякога ни трябва време да останем сами, да изчакаме човек, който ще запали искра в нас, вместо да залагаме на сигурното и да тъпчем на едно място, само защото така сме свикнали. Без риск и промяна живота е нищо. Много хора се оставят, за да търсят щастие

Doriana

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 113df8b7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   аз също попаднах в подобна ситуация! Имам семейство, той също, но има химия между нас! Целунахме се, по-точно аз го целунах, втория път пък той. Разбрали сме се още от началото, че никакъв секс не може да има между нас, защото това ще промени всичко след това! И двамата го осъзнаваме и се държим стриктно към това простичко правило. Срещаме се за кафе и кино извън работа, но това е. По-сигурно е като сме на публични места, иначе ще се награбим. Аз не чувствам вина, нито пък той. И двамата се радваме на времето прекарано заедно, а така работния ден става по-приятен и минава бързо. Бъди смела, просто го направи. Важното е да си щастлива. Аз държа на семейството си, но пък искам да откривам и нови емоции и не виждам нищо лошо в това. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6aa1e7e0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   12,

като искаш да откриваш нови емоции кажи на съпруга си, че искаш (още едно) дете.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f0b62c9d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   И аз бях в такава сиуация, но ми мина. Да, точно така, с времето и покрай пасивността на колегата изгубих интерес към него и сега не ща и да го зная, а 2 години ме зарибяваше и флиртувахме и се закачахме и какво ли не, а сега ми е толкова безразличен, че се чудя дали е нормално. Та по логиката на номер 1 е трябвало да напусна съпруга си в момента в който между мен и другия са прехвръкнали искри, така ли? И сега, две години по-късно, кво? Проумейте едно - както не се жениш за първия срещнат, така и не зарязваш семейството ти заради първия срещнат!!! Това към почтените, сега към авторката: Възползвай се от фирмените партита, можеш да го помолиш да те изпрати, и те така. :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 77fc567f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   14 харесва ми как мислиш! Заради едно увлечение е повече от глупаво човек да си разваля семейството... Съпругът ти разбра ли за него?
Как се отрази на отношенията ви докато беше влюбена?

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a253b3d4be
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Авторката пише:- "От доста години съм с моята половинка. През последните години направи някои неща, които много ме разочароваха. Реших да продължа с него, защото имаме деца". - Всичко е от ясно, по ясно! При нея любов няма, тя живее със съквартирант, с който заедно отглеждат дете. Между тях няма чувства, за какви изневери говорите. Мъжът й е толкова чужд, колкото и колегата(колегата не толкова, защото поне симпатия изпитва към него). Тя не търси човека, търси сладостта на целувката, както в сладкарница си купува изкуствени, направени от захар. "Преяло" й се е на жената, иска да вкуси и това, но заради ОНОВА, нали се сещате. Но не забравяйте, устата и очите са главните входове към женската душа. Получи ли целувка, няма да се мине само с това, а дойдат ли и екстрите, отиде каруцата в блатото. Авторката отдавна живее в семейно блато и й е все едно от последствията, но защо иска да изкуши и друг да натопи в подобно блато? Тя много добре знае, че само с целувка няма да се мине. Целувката е фитила към експлозията, запали ли го, няма връщане назад, бомбата ще гръмне. Жалко, много сапьорки се навъдиха, затова и много гърмежи се чуват!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4461be767d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Номер 14 съм до Номер 15: Ами не, съпругът ми не разбра. Единствената промяна в отношенията ни беше, че все по-често започвах да изтъквам пред себе си недостатъците му, а не положителните му качества, правех му повече забележки, някак си си свалих розовите очила, с които го гледах. Имаше моменти, в които ме целуваше и си мечтаех да е другия, ама сега като пиша, направо ми звучи нелепо. Чак се чудя какво ме е било прихванало. Скрих тези неща и се опитвах да ги подтисна и накрая успях. Хората за това сме хора, защото сме способни на САМОКОНТРОЛ.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 77fc567f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Номер 14 - никога не му казвай - нищо няма да е същото после!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 569889b798
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

20.   Съветвам Авторката да не прави нищо по въпроса и да се отдръпне. Мисля, че колегата щом не пристъпва към нещо по-решително няма да се развият добре нещата. Доколкото разбирам авторката иска само да се позабавлява а това гледане-като котки едва ли ще доведе до краткотраен флирт.
При мене се развиха нещата така-Един мъж от съседния офис в началото бяха приказки, после искри близо година. Един ден както си говорехме Той седеше с реце в джобовете и аз си пъхнах ръката. Той ме стисна доста силно и така.... Сложна работа
Жена на 45години

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: ba04097a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   апетита идва с яденето, не се целувайте, за да не стигнете по-далеч. Винаги съм казвал на приятелката ми, че ако търсим по-красиви, по-добри на пръв поглед, винаги ще ги намерим в лицето на някой друг, аз ще намеря по-хубава от нея, тя ще намери по-голям пич от мен, но не се знае какво се крие зад тези хора. Първичното влюбване е по-скоро на сексуална основа, отколкото на някакви по-специални чувства и нищо не се знае кой се крие зад тези непознати. Няма значение колко време ти е бил колега, когато ти е вкъщи, тогава можеш да прецениш какъв човек е, в този случай не е ясно дали не иска да те използва сексуално, а и ти може би искаш нещо такова. Не мога да приема да се вглеждам в страни, защото винаги ще ми се стори някоя по-добра от моята приятелка на пръв поглед, особено след скандал и прочие, за това просто не обръщам внимание на другите жени, не ме интересуват, а и тя е преживяла с момчета лъжи, изнвери и на 23 години се е научила за мъжката психология, така че вярвам в нея и се надявам никога да не направи нещо подобно като теб, защото залитне ли другаде, особено стигне ли се до изневеря и заменили ме с друг (при положение, че се държа с нея, като с богиня), ще я омаскаря пред роднините и, ще и напиша боклук на челото и ще я нараня страшно много, ще я мразя, а ако има физически контакт с някой мога дори да я осакатя физически, както да стигна и по-далеч, ако този с който ми изневерява е мой познат или приятел, мога и да убия, така че внимавайте на кой попадате и не се увличайте по никого докато имате връзка, това е моят съвет, не всичко с красива опаковка съдържа и добро съдържание, аз не се вглеждам в страни, надявам се и приятелката ми да не го прави, това е единствения шанс да просъществува една връзка

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker