Интересно ми е да разбера какво е с друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Интересно ми е да разбера какво е с друг
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3780 пъти
На 20 съм и живея с приятеля си вече 1,5 г. Обичам го наистина, а той остави приятелката си заради мен. Всичко е идеално, ама не съвсем.

Той е на 30 и вече мисли за сватба, деца. Не съм се наживяла, липсват ми свалките, купоните и лудориите...Не мога да го оставя, нали го убедих да бъде с мен все пак.. ще нося в себе си мисълта, че съм разбила нечий живот, ако го направя. Родителите ми много го харесват, само за него питат. Толкова исках този мъж, а сега незнам какво се обърка.

Отгоре на всичко секса вече не ми носи нищо, едва ли не мога да пиля ноктите си, докъто той свърши... Тук идват и мислите за други мъже.. интересно ми е да рабера какво е с друг. Имам вече няколко влечения, но не съм направила нищо, заради съвестта си. И не съм виновна аз, че тялото ми реагира към някое момче, което ми е направило впечатление, все пак не го правя нарочно. Имам малко време в аванс докъто завърша висшето си, но от там нататък незнам какво ще правя. Освен това казва, че ще ме заведе някой ден в църква да се закълна, че не съм му изневерявала.. така, че ако стане нещо, няма как да излъжа в църква..

Като терор ми изглежда това с църквата, но само така знае, че ще кажа истината и ако разбере, че съм напрвила нещо, няма да се поколебае да ме остави. Той не ме разбира в това отношение, защото е бил с доста жени, доста е излизал по баровете. И не ме води почти никъде! Седим си вкъщи и понякога като седим пред телевизора направо откачам и винаги се оправдава, че нямаме пари. Страх ме е, че като стана на 40 и съм вече с 2 деца това нещо ще избие по някакъв начин, а не ми се ще да наваксвам на стари години и да ставам за смях, защото няма да ми отива на годините.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 081a3a5b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж наистина си осъзнала че сега е времето да си живееп живото това което си написала тук му го кажи на него ... кажи му че имаш нужда от разнообразие а това че нямате пари не е оправдание човек може да се забавлява и с малко излезте на разходка направете си питник има толкова много неща с който можете да разнообразите скучното ежедневие без да харчите много ... а ако мислиш че той не е мъжът за теб не се колебай кажи му го защото ако не го направиш ще сповалиш не само неговия а и твоя живот а ако сте заедно и имате деца и техния защото рано или късно ще си проличи

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: be38128e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знаеш ли ти сама го каза - той се е наживял, жени, барове, ресторанти.... А на теб ти се живее. Помисли си добре, решението е твое. В момента се усеща че не си щастлива. Това за църквата е пълна глупост.

Аз съм мъж, за мен секса е много важен. Щом секса не ти носи удоволствие, какво изобщо правиш с него. Още не е късно да решиш какво искаш.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 999f349c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ще става и по-зле. Наистина съвсем ясно си осъзнала промяната и до какво ще доведе тя. Моят съвет е да се наживееш, защото рано или късно ще ти избие:) Аз съм на 24 год. и добре си поживях студентските години. Последната година се обвързах сериозно и сега вече живеем заедно, но продължаваме да се забавляваме - доста голяма компания сме, но тези забавления са доста по-рядко и по-...пестеливи.

В същото време разбира се, че има дни, в които си седим вкъщи пред ТВ/РС и мързелуваме доста усърдно. Проблема не е, че имате 10 години разлика, а че ти си все още само на 20 год. След 10 години и ти ще си се наживяла и вече сама ще усетиш как копнееш за семйство и деца. Всичко с времето си! Не си готова още :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker