Лъже ли ме Той ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лъже ли ме Той ?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 1799 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 18 години и се нуждая от безпристрастно мнение, защото има нещо, което много ме тормози. И така.. по същество..

От доста време съм с приятеля ми. Никога, ама никога не съм се съмнявала в него, въпреки че в момента, връщайки лентата назад си обяснявам много неща. Той се държи страхотно с мен, много сме си близки или поне аз така си мисля. Това, което ме накара да се усъмня в истинността на неговите чувства беше това, че забелязах комуникацията му с разни девойки в сайтове за запознанства. Като цяло съм либерална към подобни неща и не смятам, че трябва да се ограничава в комуникацията си с други жени.. да, ама това са си сайтове за запознанства и ме е страх да си помисля какво се случва там.. Въпросът ми е : Според вас нормално ли е обвързан човек да си пише с разни момичета просто ей така.. Аз лично се чувствам страшно обидена от този факт..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: fac8fbe0de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момиче и съм на 21 години, от 3 години живея с приятеля ми, който е с 8 години по-голям от мен. Ревнив е, но не прекалява. Аз също посещавам такива сайтове и контактувам с други мъже, отговарям им на закачките, на флиртовете... в началото, когато приятеля ми разбра (не съм криела, но все пак не го правя пред него) му стана кофти и започна да си мисли какви ли не неща, прочете разговори, в които става въпрос за срещи, на които казвам, че ще отида, той помисли дори, че съм ходила. Не знам как, но с разговор спях да му обясня, че нещата са далеч по-различни от това, което изглежда, аз в такива сайтове не търся нищо, просто се забавлявам, радвам се, че доста мъже проявяват интерес към мен ( не че в реалния живот не е така). И сега приятеля ми като се прибере от работа и види страницата на сайта за запознанства отворена на лап топа ми и ме базика... пак ли се гъбаркаш :Д Но, не знам приятеля ти с какви намерения посещава подобен вид сайтове. Тъпо е да ровиш и да четеш примерно какво си пише и с кого, питай го директно, кажи му, че не ти е приятно и поговорете за това. Смятам, че ако отношението му към теб си е ок, нямаш повод за притеснение. Ето сега ми хрумна как да разбереш за какво става дума. Регистрирай се в няколко сайта и направи така, че той да разбере. Ако се издразни, значи се притеснява, че можеш да направиш нещо, което той вече прави, ако го приеме нормално, значи и той като мен убива време. Друго, което ми хрумна, ако знаеш как му е профила и в кой сайт влиза, направи си една регистрация тайно с снимки на някое симпатично момиче и му пиши.
Пламсита 21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker