Разделихме ли се или има смисъл за нас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разделихме ли се или има смисъл за нас
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2316 пъти
Здравейте! Искам да споделя накратко историята си с вас, защото имам нужда да получа някаква насока за пътя, който трябва да избера. Снощи приключи 4-годишната ми връзка и болката която изпитвам е.. смазваща.. объркана съм и не знам коя истина да приема.. Не е първата ни раздяла надявам се и не последната, но причините не са били такива, че да не могат да се решат. Аз съм била тази, която първа звъни по телефона, желае да се видим и да поговорим..

Може би съм такъв характер, че когато искам нещо и виждам смисъл в него се боря до край. Според него не можем да се разберем, говорим различни езици, различни характери сме.. това изтъкна като причина. Каза ми, че смята него си за виновен, защото и друг път го е осъзнавал, но е влагал надежда и го е подтискал. Чудел се дали не сме се срещнали прекалено рано (рано, защото аз бях на 16, а той на 21 ) т. е не сме били достатъчно пораснали за тази връзка.
Като цяло той е изключително момче (не защото е бил с мен до сега ) и съм убедена, че ме обича безкрайно много, както и аз него... Тази любов не ми позволява да приема, че раздялата е окончателна и нямаме общ път.. Иска ми се да си кажа, че всичко е приключило, заради него, защото след като това е волята му.. аз няма как насила да го накарам да бъде с мен, но не мога.. Отново в главата ми се въртят оптимистични мисли, че можем да бъдем заедно.. Не знам какъв да ми бъде и подхода.. Няма нито скандали, нито обиди.. нищо.. Ще кажете времето ще покаже.. кое да ми покаже, че го обичам и не мога без него.. Моля ви.. помогнете ми.. съсипва ме тази болка...! П. С. Току що приятелят му ми каза " Тежи му нещо, но и той не знае какво "

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 00c6e47665
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ей на никой не му се изказва мнение... :((

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 368624c4f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам какво да ти кажа... Има едно клише "Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил" Но все пак си мисля че ще се върне при теб, щом това не е 1-вият път когато се разделяте :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2d7573b08d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   До авторката:
Не мисля, че на никой не му се изказва мнение, а по-скоро ти не си дала много информация за самата връзка, а повече за раздялата и твоите чувства около нея.
Когато се разделяш с някого боли ужасно и едва ли някой може да ти помогне както апелираш тук. Това си е твоята болка, ще си я изживееш ти, няма как някой да ти я вземе. Ако имаш разбиране за това, че нещата не стават насила и, че когато се разделяме с някой печелим друг, тогава може би разумът ще подейства на емоциите ти, като ги направи не толкова остри.
Ако това момче не иска да е повече с теб, а сте заедно само по твое желание и той направи компромис, вероятността отново да се стигне до този момент е голяма. Казваш, че и друг път сте късали. Е, струва ли си?
Знаеш ли, понякога навикът е много по-силен от любовта и когато поотшумят всичките терзания покрай една раздяла, си даваме сметка за това. Любовта на 16 е много по-различна от любовта на 30 например. За да ти каже, че сте се срещнали прекалено рано е имал основание и може би не иска да е обвързан повече, за да се наживее, както се казва. Да, знам, че всички основания губят стойността си, когато те боли, но се опитай да приемеш по-спокойно ситуацията. 4 години не са малко, но животът е свършва на 20 години.
Ако той не чувства, че ти си човекът за него, то тогава всичките ти опити за какво ще са ти? Помисли върху това. Също така аз допускам възможността да има намесена друга жена/момиче, която да му дава усещания/изживявания, които не среща при теб. Това не е упрек към теб, тъй като няма идеални и съвършени хора. Просто едни хора си подхождат повече, а други - по-малко.
Опитай се трезво да обмислиш ситуацията, излизай с приятелки, разхождай се, занимавай се с нещо. Когато проблемът засяга повече от един човек не можем само ние да решаваме и се налага да приемеш това.

Успех!
Soul

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 87a0f4fded
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е какво има за изказване, права си, че прекалено рано сте се събрали и сте опитали да правите сериозна връзка. И аз като Вас имам сериозна връзка от 6г., като е почнах бях на 17г. и знам, че е много тежко и едвам се издържа. Какво друго да ти кажа, ами на момчето просто му се боцва нещо различно, разбираемо е защото има връзка от 4г. само с една жена... Та в общи линии е това, не може да си представи Вас двамата като двойка за цял живот, мъжете точно това ги плаши, като си помислят какви жени отстрани изпускат, и че са обречени да са само с една жена до края на живота си... и такива други глупости, заради които мъжете се разубеждаваме, че искаме сериозна връзка.

24 М

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 86715aeb1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Здравей! Аз също се надявам вашата раздяла да не бъде окончателна... Виж според мен понякога хората имат нужда от време за да преосмислят всичко.. Дай му време да преосмисли връзката ви.. а щом си убедена че те обича значи това е временно съгласна съм, че няма гаранция, но си струва да изчакаш, не го зачертвай напълно.. всичко ще бъде наред... Стискам палци!!! :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cfc4c6b779
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   А защо в крайна сметка се разделихте? И аз съм като теб - когато обичам и искам нещо и знам, че още не е дошъл края се боря за него. Говоря за 3-годишна връзка.. Накрая всичко приключи.. по мое желание.. понеже стана ад.. Чакала съм го след работа. По всевъзможни начини се опитвах да се свържа с него, когато не ми вдигаше телефона.. Умолявала съм му се.. А когато е трябвало той да се извинява.. извини ми се и понеже няма как веднага да простя, той ми казва "ами аз ти казах че съжалява, ти като не приемаш, оправяй се" и аз пак ходя при него.. Да не би твоя човек да не те обича толкова колкото би трябвало.. Вярно, че мъжете са и много горделиви.. При всички случаи, ако смяташ, че любовта ви не е приключила се бори за него, но да не стане така че после той ти прави услуга като оставате заедно, защото тогава ще бъде още по-лош, тъй като едва ли не ти си го накарала да стои с теб. И поговорете, изяснете се, на кой какво не му харесва. И той наистина ли се държи толкова добре с теб, че толкова много държиш на него, понеже при нас той се държеше отвратително, няма да обяснявам, но не му се моли, ако виждаш, че нещата не вървят... няма смисъл
Пиши пак какво се случва :)
Ив!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 86bd6df858
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто се пошегувах! Благодаря на всички отзовали се! Беше ми приятно да прочета различни гледни точки.. :))))

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2d7573b08d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Просто си се пошегувала? Историята ти е измислена, така ли?

Soul

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 50256923c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Нееее!!! Пошегувах се за това, че никой не иска да коментира.. как бих могла да си измислям..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 845bf1e7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8, дори и така да е, поне това не е наживо :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker