Силна депресия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Силна депресия
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2761 пъти
Имам нужда от помощ! Имам приятел от 3 години, всичко беше идеално... до преди нова година. Той започна да пие, да се държи арогантно с мен, разбрах, че ми изневерява... бях съсипана! Как може човека, с който съм живяла толкова време, изведнъж да се превърне в такова чудивище?

Изпаднах в депресия, напълнях вследствие на целия тормоз, обидите, скандалите! Преместих се да живея сама с надеждата да успея да го превъзмогна, да подредя живота и приоритети си - но уви! Нещатата не ми се получават и вместо да излезна от депресията в която съм, имам чувството, че става все по-силна! Той продължава да ме търси, казва "Ще се променя! ".. а аз му вярвам всеки път като най-голямата глупачка.. и след няколко дни целият ужас се повтаря отново и отново! Мазохистка ли съм, че си причинявам това..? ! Не разбирам защо го праве - защо му прощавам обидите, че съм дебелана, унижението, арогантното отношение? Моля ви дайте ми съвет какво да направя, защото наистина вече не издържам! :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: ea087b3d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм момиче. Имам подобен приятел само дето при нас е без изневерите. Караме се, ревнува ме, обижда ме но аз не си тръгвам! Защо? И аз незнам - може би е навик, че съм от 4 години с него и незнам как ще продължа напред. Всеки ми казва - " Остави го " Но и досега сме заедно и търпя всичко.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 38e7e0b0db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е лесно да живееш по такъв начин- тормозена и унижавана. Моя съвет е да уважаваш себе си, и да не позволяваш на този мъж да навлезне отново в живота ти!!!! Нормално е да си депресирана, но помисли позитивно-ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО. Можеби този човек не е подходящия за теб. Един ден всеки от нас намира сродната си душа. Повярвай ми, не си струва да бъдеш с този който прави живота ти ад. Съветът ми е- да си намериш нещо с което да се занимаваш и в същото време да е полезно за теб, и да ти дава някакъв стимул за живот. Например-фитнес, разходки или пък отиди на диетолог. Покажи на себе си че имаш силна воля и свали качените килограми, и нека после онзи да съжалява че те е изгубил. Горе главата и бъди оптимистка!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 995389f319
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Забрави го. Прекрати всякакви разговори. Ако трябва си смени номера, за да не може да те търси. Ти самата трябва да си сигурна в себе си, че искаш да го забравиш и да вървиш напред.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c6a9acb563
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто смело го остави! И аз съм имала такъв приятел и мислех, че няма да мога да си намеря не знам - "по-добър", но съдбата ми се усмихна. Остави го и не се връщай НИКОГА назад! Знам, че звучи като от някой филм, но така е най-добре. Има и хубави хора на този свят, не само идиоти, и ти ще си намериш по-добър, стига да имаш смелостта да затвориш тази страница от живота си. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d5bcf7a019
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като нямате най-просто самоуважение към себе си и като сте такива злета, търпете да се държат с вас по този начин. Какво бъдеще очаквате с такива хора? Какъв смисъл и перспектива виждате в това да продължавате да сте заедно като не сте щастливи, ами напротив, чувствате се унизени, нещастни и долнопробни. Каквито и чувства да изпитвате към такива мерзавци, по-добре преглътнете и продължете напред без тях. Ще намерите свестен човек, който ще се държи добре с вас и ще ви оценява. Повярвайте, нормалните хора за щастие все още не са изчезнали. Недейте да търпите да ви правят на две стотинки и да се отнасят с вас по този начин, защото всеки човек заслужава нещо повече от това. Осъзнайте се навреме и не погубвайте месеци и години в преследване на миражи и в очакване, че човекът до вас ще се промени, защото това едва ли ще се случи. Имате глави на раменете си, използвайте ги. Не се оставяйте да бъдете мачкани и подценявани. Не си струва, колкото и силни чувства да изпитвате към тези хора.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2c840b96d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Взимаш чантичката и бягаш. Остави го да си троши главата сам, не за твоя сметка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4d4d0b8d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще те боли, но по добре сега, отколкото цял живот. Всяко зло за добро.. Той винаги е бил чудовище, но сега си го рaзбрала. Има хора които живеят с изроди, но още не го знаят а ти се радвай, че си го разбрала що за стока е... Колко и да те боли, драсни чертата за да не ти се увеличат болките.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c2bba874ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Както казват хората по- добре да те боли много и наведнъж, отколкото цял живот по малко, или нещо такова беше... както и да е, напълно подкрепям 7 и наистина помисли за своето щастие и го напусни докато е време, че ще вземете и деца да си направите и ще стане по- сложно. Махай се навреме и търси човек, който да те уважава и да ти показва какво е да те обича.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0de065bafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До авторката:
Зависимостта от човек не е толкова известна като зависимостта от разни вещества например, не се говори толкова за нея, но е доста често срещано явление. Участваш е една много характерна симбиоза между жена, която е зависима от мъж и мъж, който задължително може да бъде описан с едно или с всичките определения: безсърдечен, безразличен, алкохолик, грубиян, насилник, безотговорен, патологичен лъжец. Т. е. това, което ти наричаш мазохизъм, и поведението на твоя партньор са взаимно зависими и едното не може без другото. Положението, в което се намираш, не е никак безобидно и няма да стане само с добрата ти воля да излезеш от него. Сигурна съм, че си опитала различни начини, но ето че нямаш резултат, а пораженията върху психиката ти вече не са малки и за съжаление те ще се задълбочават. Защото психичната рана, която се подклажда постоянно, прилича на физическата. Представи си, че имаш физическа рана и я разчопляш постоянно - тя няма как да зарасне. Същото се случва и в твоята психика сега. Това, че приятелят ти ще се промени е част от репертоара на този тип мъже. Без обещанията за промяна няма да са те, това е част от самата им игра.
Съветвам те да се обърнеш към специалист, тъй като зад вашата симбиоза стоят много по-тежки нагласи, които се усложняват с времето и не са шега работа. Разбира се, ти можеш и да не го направиш и тук е свободният избор на всеки човек, който обаче неизменно е свързан и с последиците от абсолютно всички избори, които правим.
Пожелавам ти сила и хора, които да те подкрепят.

Soul

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker