Самотна съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотна съм
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 8553 пъти
На 24 съм и колкото и да ме е... срам... да! колкото и да ме е срам да го кажа (въпреки че стоя зад решенията си), досега никога не съм имала истинска връзка... Може би ме е страх да бъда разочарована, може би ме е страх да се превъзмогна и да допусна някой до себе си... Има "много може би"... Но знам, че времето тече, знам, че все по-често изпитвам нуждата някой да бъде до мен и да ме прегърне и... не знам какво да правя... Често ме заговарят, забелязвам как мъжете се обръщат след мен... Само че винаги мъже, с които никога не бих могла да имам нещо общо. Не обичам тези "мъжкари" със високо самочувствие без капка покритие, а само такива се осмеляват да ме заговорят. Не мога да си го обясня. Знам само, че съм самотна...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: aab0c08361
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо всички жени в този сайт мислят, че се съвършенно прекрасни и умни и всички се интересуват от тях :) А и защо ти не направиш крачка. Намери такъв с какъвто би имала нещо общо според твоите разбирания и опитай да развиеш нещо... защо всички се оплаквате преди да сте опитали да си решите проблемите?

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 49134c2e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм на 22 и си имам сериозна връзка от една година и също се чувствам самотна. Не е гаранция че като имаш връзка няма да си самотна. В първите месеци на връзката ни се чувствах страхотно обръщаше ми внимание просто не мога да го опиша колко беше хубаво, а сега всичко е коренно различно.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: a85bc45825
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Да, по принцип в наши дни не е лесно да си нормален човек и да търсиш нормални хора. Предполагам че не те е страх от нищо - просто не си срещнала подходящия. Но и това ще стане. Горе главата.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 009f7d8053
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здарсти:)! Казваш обръщат се след теб, тогава харесай един от онези който смяташ, че биха ти допаднали. Предприеми нещо в тази посока, дай шанс на някого. Явно смяташ, че някаква черта в мъжкото повседние те отблъсква, занеш ли, доста по-плахи и чувствителни са от нас понякога. Започни ти първта крачка някой който наистина ти допада. Всичко е в ръцете ти:)!

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 809b09544e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм на 35 (мъж) и също не съм имал "истинска връзка". Имал съм много "охажорки", но никога не съм се впускал в сериозна връска. Може би причините са същите, които ти казваш. Не знам какъв съвет да ти дам, но искам да ти кажа, че страшно съжалявам за испуснатите възможности.

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: d198914326
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, на 30год. съм не от онези "мъжкари", както ги наричаш и също съм тъй самотен! Може би защото страдах по едно момиче не отдавна и сега ме е страх да се захващам (не, че нямам смелост нито съм се отчаял, но може би ми трябва малко време) . а за срама ти , ако питаш мен , няма от какво да те е срам да го споделиш дори и тук . ако желаеш можеш да ми пишеш на е-майл : tsafo22xtc@abv . bg. ако искаш можем да бъдем приятели(макар и виртуални:) . ако не , позволи ми да те подкрепя , като ти кажа не се отчайвай и бъди силна и уверена в себе си и ледай само напред. винаги можеш да намериш това , което искаш стига да го търсиш и да го поискаш !чао

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 10ae3f6315
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аман от стари моми и ергени!!! - от какво се страхувате бе? - да не ви е шубе кой, какво ще си помисли или каже нещо за вас ... ??? - а може би се страхувате да не ви се изтрият половите чаркове между краката, от ежедневна употреба.. - С изключение на № 1, 3, 4 - всичките сте мръднали .. - я ходете и си теглете едно хубаво ебане ... поне от здравословна гледна точка и после пак споделете в този сайт, как се чувствате .... - еее... направо се ядосвам, като чета такива коментари и сега ще трябва да отида да хвана моята мацка за хубавия задник докато мие чиниите, за да ми мине яда....

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 424166f8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм N5, към N7. Аман от нахакани господа, които не могат да разберат проблема, камоли да дадът адекватен съвет. Предложението ти за едно хубаво ебане е добро, но едва ли това решава проблема. Всичките ми връзки започваха с презумцията за страхотен секс, и приключваха след това. Така и не можах да се задаржа по дълго с никое момиче. Защо, не знам. И аз като автора, очаквам компетентен съвет. Ядосах се, отивам да видя комшйката дали има възможност и е в настроение за секс. А на изказването " а може би се страхувате да не ви се зтрият половите чаркове между краката, от ежедневна употреба.. " ще кажа- не е сапун та да се изтърка.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 873f112fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Включвам се от името на мъжката галерия.Един простичък съвет - намери някой, който е твой тип и го заговори. Ако попаднеш на срамежливец - заговарянето няма да е грешка от твоя страна, а ако кандидатът го е страх от жена,която поема инициативата - толкова по-зле за него. Такъв в бъдеще може да се окаже притежател на какви ли още не фобии спрямо жените. И най-важното - не се паникьосвай! Отчаянието често води до такива решения, които са хиляди пъти по-лоши от предишното ни положение. Дано да съм бил полезен поне малко!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 0cda2bc89b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Лесно е да се влюбиш , но е трудно да намериш истинският , човекът , който на 1 място ще ти е приятел и след това мъж .

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: f6ee247d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   То е нещо нормално вече да си самотен аз също съм една от тези имала сам не една сериозна връзка и винаги първата година е било супер интересно но после като че ли мъжете просто забравят че ти все още си онова момиче, което е жадувало и жадува за тях , те просто го забравят.За тях вече сме жените , които са до тях , превръщаме се в ''сигурните'' за тях.Понякога се питам дали влюбването е няколко месеца и след това мъжете просто ни възприемат за просто жената в къщи..Питам се толкова ли неможем да си останем луди и влюбени до края или просто подсъзнателно сме изкушени да опитаме нещо ново от предлагащото се разнообразие на различни типажи, надявам се самотата ми да изчезне независимо как и да намеря своя мъж,който ще знае какво искам дори се моля този,който е до мен да се пробуди за да не ме загуби.....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker