Директен ли? Май не харесвате така! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Директен ли? Май не харесвате така!
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 4021 пъти
Аз винаги съм такъв. Разбира се не прекалено, но достатъчно. Чел съм тук много жени казват "бъди директен, не овъртай не това, не онова.. " Е хубаво де и какъв е резултата накрая?

Познавах се с едно момиче от 2 седмици (2 срещи сме имали) и като и звъннах за трета тя каза че не можела тогава. След 3-4 дни пак пробвах и пак отказа. И аз понеже тоя номер го знам до болка, си и казах че аз тая игра на котка и мишка няма да я играя.. и я питах защо от раз почна да не се интересува от тва дали ще се видим и тя каза "5 пари не давам за теб защото не те познавам"... Е стига бе братче нали за това й звъня? ЗА ДА МЕ ОПОЗНАЕ?? !? И пожене съм такъв, дето не позволява да го въртят на малкия си пръст казах й че е поредната малка пикла и й изтрих номера. И срещите ни с нея не минаха зле за да си мислите че нещо съм сгафил. Мисля че няма извинение за такова поведение от нейна страна. На 17 е тя .
И все пак мили жени защо поне малко не давате шанс на момчето понякога да видите що за човек е и тогава да преценявате какво да го правите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: e0916f627a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Ами ние повечето момичета сме такива недостъпни, аз например ако си харесам дадено момче не поглеждам други и не обръщам внимание на другите момчета.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dfc25eaafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти недей обобщава всичко с такива изречения:
"И все пак мили жени защо поне малко не давате шанс на момчето понякога да видите що за човек е и тогава да преценявате какво да го правите? "

В конкретния случай, както сам си написал:
"И аз понеже тоя номер го знам до болка, си и казах че аз тая игра на котка и мишка няма да я играя.. "
Ми то не е игра това бе, уж имаш опит пък се връзваш на измислици - не иска да се среща повече с тебе поради някаква причина и точка, и не е поискала да ти го каже направо. Кво толкова? Нема значение каква е причината, най-вероятно е предпочела някой друг.

"И пожене съм такъв, дето не позволява да го въртят на малкия си пръст казах й че е поредната малка пикла и й изтрих номера. "
Абе колкото тя е пикла толкова и ти си посерко щото си се нервирал по тоя начин :))

Айде занапред да знаеш, че като си излязъл с някоя два пъти това не значи че ще има и трети път :))) Даже ако си пошибнал някоя два пъти тва не значи че ше има и трето :)))

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: baf65ff488
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Еми да за т'ва са тия срещи за да се опознавате, но тя явно не иска да те опознава... сещаш ли се, не те харесва. Така че спри да й досаждаш!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5afba066da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя и момиче, не жена и в това е отговора мисля. Още не е узряла да се опознава с момчета. И другото е, че не е знаела как да се скрие от теб по любезен начин.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c48e14e5e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Жените понякога везапно губят интерес.... а ако си бил и малко по-нахален това ти е изиграло лоша шега.
Пък и по телефона трудно ще опознаеш някого... подходаътти изглежда не е много правилен.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2994a0de11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   а какъв е правилния подход?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 368a84f5f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защото повечето мъже е ясно за какво звънят на 1во място- не за да те опознаят, а за секс. И ти като не се връзваш на тези номера, жените също не се връзват и им е пределно ясно какво искаш- секс, а не че си умрял да ги опознаеш. И знаеш ли и аз съм ги правила тези 'номера', но не за да разигравам някой, а защото не съм била уверена в искрените му намерения, и накрая съм се оказвала права- че ги интересува, само едно и единствено опознаване- в леглото. Сам си си виновен- аз на точни хора номера не съм въртяла, а само на неискренни. Жените не падат от небето и имат много по-силна интуиция за това, кой е наистина сериозен към тях и кой не е. Затова колкото и да се залъгваш каква жертва си и как жените въртят номера, погледни себе си на 1во място и виж защо предизвикваш това.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 34de5a33e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ехааа, ... старата тема на нов глас :) Кое те кара да мислиш че жените не обичат по-директния подход? ! ... Само защото някой момичета са те "отсвирили", не значи че всички ще го направят!!! Една жена, обикновенно избира по-смелия мъж, стига да е готова и за малко приключения :)) Обаче, какво виждаш ти под директност, а? Диретност не е да досаждаш, не е да се натрапваш, не е да прекаляваш! ... Директност е, не да си прям, а да бъдеш внимателен, ама и откриет и искрен. Да правиш предложение, хубаво, ама нали се сещаш, че предварително е нужно да си направил добро впечатление? ! ... Какви са ти очакванията? Да и звъннеш, и от другата страна на линия да каже, да ей сега идвам :D Няма такива работи! Ако тя те харесва, няма само да си даде съгласието, а ще пожелае да общува повече с теб, което ти ще го усетиш от нейното държание. Чудя се, как не разбирате, че жените отдавна са много предпазливи, как не го разбрахте? ! ... Света е объркано място! ... Редовно стават глупости, жена се доверява на мъж, а оня се оказва че иска само да я оправи и си хваща шапката и дим да го няма! Как мислиш, дали жените не са се нагледали и наслушали, на
двуличници, и на сладки лъжи. Аз мисля че да! Затова и
сега дори и ти да не си такъв, те не бихa могли да те удостоят с пълно доверие изведнъж. Доверието се печели с
времето! ... :)

Хммм... Добре де, като виждаш, че не става, защото продължaваш да я търсиш? Но хей, по-важното, за какво я
търсиш, с каква причина, ти подхождаш към нея!!! Ок, ясно е като бял ден, харесваш я :)) Обаче каква е целта която гониш, защо искаш да се сближиш с нея, ... бързо? Ако не те вълнува секса, какво друго те кара да бъдеш настоятелен, и да бързаш? ! ... Добър въпрос не мислиш ли? ;) Даммм... очевидно си сам, може би не си имал приятелка, и искаш и ти да усетиш какво е да имаш някой до себе си. Ама не става така :) На тях им е по-лесно да се доверят на момче, което има, или е имало приятелка, защото за тях ще значи, че си свестен, щом друго момиче в било с теб. Ха, или да бъдеш себе си, и да не се правиш на какъвто не си. Това с флирта, връзките, не е игра, в началото е нещо като игра :)) Ама ако искаш да те харесва, не бива да преиграваш. Според мен, малко избързваш в слагането на вина на това момиче! ... Осъзнай се, бил с нея, на две срещи, и от това как си се държал с нея, тя си е направила заключение за теб. Момичетата не си падат много по-рисковете, с момчета които са по-различни, или ги търсят често. Страх ги е да не попаднат на някой използвач, на някой ненормалник, или тен подобен кретен :D дето ги има на купища, та чак с лопата да ги ринеш! ...

Странно, ... как очите ти виждат само темите, които искаш да видиш! А не виждаш ли, и другите теми, за момичета, изпозвани и наранени от момчета на които са се доверили. Какво ще кажеш за тях? ! ... Грешката е, че тръгваш настървено и целенасочено към обшуване и сближаване, това плаши и отблъсква :) На теб ако момиче, те търси и настоява да се видитe, а ти примерно, имаш и други обожателки, и дори момиче което харесваш. Какво ще направиш, знаеки, че тази която те търси, дори не я познаваш? ! ... Ако да кажем, по-същото време, те търсят още 3 момичета, точно за същото - за среща - каква дилема :)) Моля те, постави се на мястото на момичето. Разбери я, и така ще имаш по-правилен подход. Като не може, общувай с друга, почакай, потърси, може тя да те потърси, а ако не след малко повечко време и припомни съществуването си! ... Ама без да и натякваш за среща. Общувай за самото общуване, а каквото стане стане! ... ;) Да притискаш някой, никога не помага. Ти не я познаваш, а мислено вече си изградил врзъка с нея, за къде бързаш ;) Жените се довервяват трудно, но веднъж ако спечелиш доверието им, ще бъдат разположени към теб. Запомни, доверие се печели само чрез доверие!!! :) За да ти даде някой от себе си, първо ти трябва да дадеш нещо от себе си. Да бъдеш търпелив, но и да не я плашиш, значи в началото гледай да си по-резервиран, освен ако тя не поразчупи малко леда :))


Тези който ще са ти полезни, ако ги прочетеш! :)
(Знам че след броени дни, същата тема със сигурност ще
се повтори! Всички вие търсите сециален отговор, а такъв просто няма! :))


Запознанство на улицата
http://spodeli.net/story.php? ID=24437

Сайт за запознанства vs. Навън
http://spodeli.net/4/story-24591.html

Трябва ли да се вярва на момчета?
http://spodeli.net/story.php? ID=24455

Какво впечатлява мъжете?
http://spodeli.net/story.php? ID=23954

Малоумна игра?
http://spodeli.net/story.php? ID=24268

Поредната тема против женските номера
http://spodeli.net/4/story-24174.html

Мъжете - ужасни същества!
http://spodeli.net/story.php? ID=24057

Ще ви кажа какво искат жените от един мъж
http://spodeli.net/4/story-22069.html


П. С Христос Воскресе :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2994a0de11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 7 ти си най-тъпата. НЕ ЗВЪНИМ САМО ЗА СЕКС БЕ! Това няма ли да го проумеете.. никога не съм звънял за секс, аз искам нещо мн по-смислено от това. Нямаш причина да казваш че искаме само секс защото не е така!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 9ca3229f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   7, ти да срещнеш обикновен невинен човек, който да ти разкаже всичко за себе си на първа среща и ти да не му зададеш въпрос, после на втора среща той да те запознае с родителите си и ти да си като пън и нищо да не им кажеш за себе си, и трета среща няма да има... но от твоя страна. Не мислиш ли, че някак си недоверието прераства и любовта отстъпва все повече :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 43078e3720
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Предимно отговарям на номер 8 и автора.

Някой момичета просто са идиоти(като номер 7), защото са хора, но има и такива които и са много несигурни, до такава нереална степен че единственият смисъл в живота им е да докажат че! всички! мъже са "прасета" до един, и за това пропиляват шанс след шанс за любов(както референцията на номер 7 че се обаждаме само за секс;повече от очевидно е тя какви мъже познава).

Примерно преди две седмици някъде срещнах едно момиче в парка, и то беше като слънце за мен, хлътнах веднага защото отдавна в живота ми има само агония и проблем след проблем, а тя направо сияеше и ми изкара усмивка на лицето. Запознах се с нея, и защото съм искрен същия ден в скайп си говорихме, и й казах че мисля че тя (според мен) има уникален характер, който не съм срещал често (което си е така). На следващия ден се оказа че тя е решила че съм поредния сваляч с "изтъркана" линия, и че мразила хората да се правят че я познават. Мислеше се за велика и веднага се отказах от нея.

Поуката тука е че не всички момичета предпочитат да си искрен с тях, да им даваш комплименти и тн. още от самото начало (Нито да си нахален и само да се фукаш както автора определено действа). Всички жени ти казват че искат силния мъж, перфектен за техните вкусове и не знам си какво, но те НИКОГА не вярват, когато найстина го срещнат, на мен лично точно това ми се е случвало поне 2-3 пъти, момичетата просто неискаха да повярват че им показвам истинския "аз" и решиха да се прават на интересни идиоти.
Разбира се другата причина това да става е и че повечето мъже са още по-неразумни простаци, и за съжаление жените (пак повечето) са решили че всички сме еднакви (защото все пак са хора, а хората = ИДИОТИ ) и губят шанс след шанс, и после реват на други как не могат да срещнат правилния човек.

За това найстина няма причина да се чудиш защо еди какво си става по еди какъв си начин, отговорът е прост(и се прилага в много неща), хората са неимоверно тъпи същества.

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 34de5a33e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Death_Blade, радвам че виждам твое мнение :) Обикновенно добре казваш, мненията ти са интересни със своята критичност. И аз съм леко саркастичен, но към забавната гледна точка! ... На мен ми е ясен отговорът, а и аз нямам проблемите на автора ;) Защото съобразявам и разбирам и отсрещните страни. Не са вайкам, не се кося, за глупости! ... :)) Всъщност е интересно на кой какво не му е харесало в мнението ми, защото аз не виждам нещо неправилно, или грешно. Предполагам че автора, не му харесва действителността, е какво пък, нормално си е! Ще си поблъска главата известно време, докато разбере какво да му е отношението. Отдавна съм разбрал, че на човек трудно може да се помогне! И как? Опитваш, караш го да се замисли, да се погледне и да осъзнае действията си, а ако иска да си помогне, ще се поправи. Ако не, още блъскане в стената ще помогне :)) Казвам го на шега, но пък не ли така? ! ... Който няма грешка в подходa си, няма и проблем! Който има проблем, значи някъде има и грешка! Нали? ! ... Такъв е живота :)

Хммм... Death_Blade което казваш е така, но пък аз затова и съм написал че има различни! ... И всеки ден се убеждавам че е така ;) Обичам да общувам с различни хора, и когато общувам с момиче, не го правя целенасочено, не го правя с цел. А защото ми е приятно да общувам с нея, да кажем, която и да е. А искреността помага, това е най-добрия тест, да случиш на добро, и с чиста душевност момиче. Ако тя те отбягне, отхвърли, значи не е достойна за разговор или познанство с теб! ... Има момичета, който лесно се заговарят, не делят, нe сортират момчетата, и не се възгордяват. Просто имащите проблем, гледат все в такива момичета който не биха им обърнали внимание. Не е да си клоун че да те забележат, правилната за теб, ще те види и хареса, защото си човек, и си себе си!!! Разберете го, и си улеснете "главоболията". Като не става, не става, да не би да е последното момиче на земята, тази дето ви отхвърля :)) Отхърли ли ви, тя губи, стига наистина да сте светни момчета ;) За да се разбирате с нея, е нужно да имате нещо общо. Второ, да създаде нещо общо. И трето, преди тези двете, да се опитате да вникнете в живота и същността й.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: baf65ff488
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   От Номер 3 до 6-АВТОРА
Абе, авторе, няма правилен подход! Очевидно избранницата ти не те харесва като мъж... Да, тя може да те харесва като човек, но нищо повече. Така че, като не си харесван, няма да станеш колкото и да се натискаш. Спри да я търсиш. Намери си момиче, което да споделя чувствата ти.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 43078e3720
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Winterfire поласкан съм от твойте думи и съм съгласен с теб, на автора просто не му угажда, за това и критикувах неговите начини. :Р И авторче.. поумней малко преди да сваляш дамите, те не са просто "пичета за е*ане" а са уникални и прекрасни като unicorns ( в повечето случаи :Д )

Death_Blade ^

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker