Използвана и разгневена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Използвана и разгневена
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2646 пъти
Здравеите аз съм на 21 имах приятел които много обичах но тои мен не нормалните неща правих всичко за него не съм правила секс, защото не искам да го направия с някои просто така. Но тои много искаше да правим анален секс и аз му позволих не сме правили нормален секс чувствам се използвана честно казано испитвам ужасни чувства и даже си мислия да не би да сгреших с тази моя постъпка вие как мислите ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4abf6cc151
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако беше на 13 - да, но ти си на 21!!!

Нали си деВствена, какво ти пука - нали това ти е важно (заради религията? ).

Отиди на психолог, имаш изкривено и нездраво отношение към секса, приемаш го като нещо мръсно за жената. Млада жена в нашето време така не може да има нормална връзка - днес жените сме равноправни и в живота и секса. За нас секса е необходимост и удоволствие като при мъжа, даване и вземане, не унижение. Жената, която знае, какво иска, истинската жена не се чувства използвана при секс, защото самата тя е получила удоволствие, близост и се е насладила на интимността с мъжа, когото обича.

Но да дадеш анално, за да запазиш девствеността си за мен също е болно. Особено, когато човек е на 21 г., би следвало да може да разсъждава абстракно и да се сети, че девствеността не се изчерпва с една ципа, а на 21 никой не очаква да си девствена. Живеем в 21 век, за Бога!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 817a308fbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо започваш връзка, след като явно си недорасла за такава? С идеята да тормозиш и измъчваш човека, когото уж много обичаш, като не си съгласна да правите най-нормалното нещо за една връзка - да консумирате любовта си. В това няма нищо лошо и срамно. Уж твърдиш, че го обичаш, пък после пишеш, че не искаш да го правиш "просто така". Че на това обич ли му се вика? Явно има още много път до съзряването ти, щом питаш тук дали не си избързала, дали е редно и бля, бля... Много си зле, затова не се учудвай, ако приятелят ти започне да ти изневерява или пък поиска да се разделите. А ти изчакай принцът на белия кон, ще дойде някой ден, бъди сигурна...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f99da69e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   1-во: Няма да е зле да наблегнеш на граматиката и правописа преди секса...
2-ро-След като не искаш да правиш с него нормален секс какво очакваш? Човекът си има нужди...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 852189f470
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е разбирасе на нормалния и свестния няма да пуснеш никога, но на идиота винаги и то в дупето :) И после както винаги ревете по форуми че сте използвани.. ми като пускате на такива кво ревете?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5288972cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Хмм, ... сигурно сe пазиш, за някой по-специален човек, или момент ;) Но погледни, на колко години си - 21! ... Надявам се не се пазиш за принца на белия кон, с диамантената усмивка :)) Виж, знам че за теб първия път
трябва да е специален, да го почувстваш, изживееш по-уникален и запомнящ се начин. Но чуй ме, колкото
повече чакай, накрая ще го изживееш, но ще е по-напълно обикновен начин! ... А и как иначе! ... Кой чакаш? Какво чакаш? Уникално ще е, ако го изживеш с човека с който се обичате. Еее, той не ли този човек, не те ли обича? ! ... Ти не го ли обичаш? ! ... Какво тогава те спира, да го направиш с него, по-нормалния начин :) Какво има да губиш, една девственост, при условия, че вече не си малка. Според мен не си сгрешила, ако ти е харесало, ако и на него му е харесало, значи сте го искали, е тогава няма грешка! ...

Защо се чувстваш използвана? Просто е искал по-голяма близост с теб. Как иначе? След като се познавате не от вчера :D Аз ако бях, на негово място, щях да те разбера, и да не искам нищо, докато сама ти не пожелаеш. Но в случая, щеше да ми е неприятно. Защото позволяваш през задния двор, а не и през парадния вход! ... :)) Щях да си помисля, че ми нямаш доверие. Като гледам, май често си се предоверявала на хората, и те са предавали доверието ти. Може би затова и си по-плашлива, и твърде предпазлива. Но задай си въпроса, струва ли си да загубиш човека който те обича, заради страха си? ... Аз мисля, не! ... Не говори в минала форма, каквото и да станало между вас, направи нещо, върни си го :) Поговорете. Стига наистина да те обича, ще се върне при теб. Секса не е най-важното, а сърцето. Аз бих подходил с разбиране :)

П. С Христос Воскресе :)


~winterfire~

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 180d37e420
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   СТ1: Аз не виждам от какво толкова се тревожиш няма смисъл. А съветът ми е да си намериш приятел нов да го опознаеш и да си сигурна в него и чувствата му и да правите секс ако човекът е специален и момента ще бъде независимо дали някой ден ще скъсате или не.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 74b5af7ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Никога не мисли за някоя твоя постъпка като за грешка. Живеем един живот. Отдала си се на момента. :) Такива неща се случват постоянно. Не го мисли и си върви по пътя!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker