Отново търся напътствие. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отново търся напътствие.
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2182 пъти
СТ1: В момента е 03:41 а в главата ми е само мисълта за бившата ми приятелка слушам една и съща песен вече час и не знам какво да правя. Смятам да напиша историята и причините за всичко случило се с нея и мен за да може някой чието мислене не е замъглено от чувства на къде да поема. Преди играх една игра в нета и там се запознах с едно момиче прехвърлихме се в скайп и там си писахме по цял ден всеки ден от сутрин до вечер с нетърпение чаках да свърша училището за да мога да си пиша с нея след 2 месеца някъде изяснихме че имаме чувства един към друг и започнахме връзка без да сме се видели още на живо.

Един ден пращах някакви песни бг. рап и и пратих линк на една песен която не бях изслушал още и не знаех какво се пее но ми се стори хубава а тя я засегна и то много защото е туркиня а песента пееха глупости тя ми се ядоса и за секунда ме блокира и ми тегли майните. Веднага излагах майка си че отивам на гости у един приятел и ще сам при него за ден два а аз си взех парите и на другата сутрин станах 5 часа хванах автобусът за Бургас за да и се извиня за да я видя и за да бъда с нея. Пристигнах писах и смс тя ми каза да се връщам и зачаках автобусът за връщане. Но след 30 минути тя ми звънна и ми каза къде да я чакам.

Бях на мястото и зачаках. Когато я видях онемях аз гледах как едно прекрасно момиче със сини токчета сини каси панталони бяло потниче синио горнище се приближава към мен и само мислех колко е красива. Аз мислех как да и се извиня а в момента в който тя се приближи ме прегърна така сякаш не иска да ме пуска никога тогава всякакви двигателни функции в мен угаснаха но и аз я прегърнах. Прекарахме денят заедно и стана време да се връщам в Хасково на гарата между автобусите както бяхме хванати за ръце аз спрях погледнахме се и се целунахме докосна ме с устни и угаснах никаква мисъл в главата ми само две неща имаше аз и тя. Изпрати ме и бяхме заедно виждахме се често разтоянието не беше проблем. Имах страхотна връзка с момиче за което не съм и мечтал писах и стихчета дори песен не че мога да пея но исках да я радвам. Една от причините заради който се разделихме е това че е туркиня. Нейното семейство така и не разбра че тя е била 2 години с българин криехме връзката си от тях защото ако знаеха нямаше да бъдем заедно аз не мога да искам от нея тя да зареже семейството си за да бъде с мен а и тя ми каза че няма да го направи дори и да го поискам. Но тази причина не излизаше като сериозна докато не се натрупаха и останалите. В последно време а именно от 6-7 месеца тя започна да ме задържа какво имам предвид.

Невероятно е ревнива проверяваше ми телефона много е добра с компютрите и ми намери паролите за всички сайтове в който имам регистрация и ми четеше всичко на мен не ми беше проблем защото няма какво да крия но ме дразнеше че не ми вярва и след 2 години не е разбрала че освен нея не искам друга. Друго което разруши връзката ни е начинът по който ме откъсваше от приятелите ми само ми говореше какви били пияници а момичетата к... ви и се карахме за тях защото не ми харесва да ги обижда като не ги познава. Когато съм бил с нея и моите приятели някъде тя все се изолираше и аз стоях до нея не ми даваше да пия и аз не пих за нея. Ако отида някъде без нея на купон или на бар винаги ми съсипваше повода с смс-и от типа "отивай и се напивай с твоите приятелчета" или "напивай се и спи с която искаш" а аз искам само да вметна че аз не пия много пия 2-3 пъти в месеца и знам кога трябва да спра. Всички тези неща ме правеха много нещастен и ядосан постоянно и несъзнателно започнах да си изкарвам яда на нея постоянно се карахме и само се отчуждавахме един от друг и накрая се стигна до раздялата. Казах и че вече не знам дали я обичам и не знам дали искам да сме заедно тя ми отвърна добре и с това се оставихме 2 години свършиха. От 2-3 месеца не сме се чували аз съм я блокирал в скайпа и на други места за да може да ме забрави. Но тази вечер тя се появи в умът ми и не спирам да мисля за нея и за това колко ми е било хубаво с нея чудя се дали да и пиша или не защото тук съм чел истории на момичета "след.... време той ми писа" и не искам да я товаря с напрежение от факта че съм се появил. Чудя се дали ако се съберем по някаква магия нещата ще бъдат различни или всичко което мисля е грешка и трябва да я забравя и да продължавам напред. Който е отделил време да прочете всичко това и ми е дал съвет благодаря му.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: b84e6514c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всяко нещо си има край. Ще ти се появяват спомени за нея, ще те боли, ще я сравняваш със следващите, но не прави опити да си я връщаш-вече няма да е същото. Бил си щастлив с нея, вече е минало, за да бъдеш пак щастлив потърси си друга. Като свърши щастието отново друга и така докато... спомних си за един надпис " и ние бяхме сред вас, но и вие ще дойдете при нас " - зловещо, нали?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 63391b914a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много хубава, но същевременно тъжна история. Момичето няма никакво основание да не ти вярва. От разказа ти разбирам, че я обичаш много и цениш, но тя не разбира това. Ти правиш наистина много за нея, но се запитай дали за нея означаваш същото както тя за теб. Единственият начин да спреш да се тормозиш е като говориш с нея очи в очи и си изясните отношенията. А промбелът със семейството й също би могъл да бъде разрешен с разговор. Стискам палци нещaта да се развият, така както ти искаш :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 98f74a0121
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Сложна работа... но колкото и банално да прозвучи, последвай сърцето си! Запитай се с нея ли си бил по- щастлив, или сега когато тя не е до теб. За твоето щастие никой друг не може да отговаря, освен ти. А ако направиш опит и нищо не се получи, значи има някаква причина и така трябва да стане.. но важното е да опиташ, ако сърцето те води натам. Недоизживяните неща са много болезнени, затова не трябва да се предаваме лесно, а да се опитаме да ги доизживеем. Успех все пак, каквото и да стане!

Doriana

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 155282ae9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторът едва ли вече си следи историята, но ще е интересно да каже какво е станало?

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 751df60e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какво стана ли. Събрахме се. А сега какво става нещо още по ужасно. Тя ме остави този път причините един ден просто ми каза "не съм сигурна в чувствата си" а аз и отговорих "като не си сигурна не ми губи времето" много тъп отговор нали? Защо го казах ли. Няколко дни по рано я попитах дали е сигурна в това което чувства към мен тя ми отговори да и когато ми писа това се обърках ядосах и казах нещо лекомислено когато трябваше да я попитам защо не си какво е станало. Стана нещо не знам какво не знам как но седмица преди да ми каже това беше при мен в ръцете ми снимахме се когато я изпращах се прегърнахме и прегръдката и беше същата каквато първата целувката и беше същата и погледът и беше пълен с обич. Но след седмица се случи това от тогава до сега 2-3 седмици по-късно не съм спрял да и пиша колко я обичам колко значи за мен колко голяма грешка допуска като се предава и не се бори като няма вяра в собствените си чувства и в бъдещето което бих изградил за нас. А аз от къде знам какво чувства тя ли мамка му бе хора не сте ли обичали или само аз обичам толкова и само аз не се съмнявам и за секунда че съм намерил правилното момиче и тя е намерила правилното момче и че с нея ни е писано да сме заедно. Чувството е уникално дава ми толкова много сила и радост и същевременно ме убива бавно всеки ден в който тя ми казва "не те обичам вече" "сигорна съм в това" чувствам с всяка част от себе си че трябва да се боря за нея и съм също толкова сигурен че тя ме обича по същия начин все още но го крие и подтиска прави всичко на инат защото не иска повече да продължаваме разделени и зашото продължава да мисли че нямаме бъдеще заради родителите и. Нека ви кажа едно обичам това момиче ще направя всичко за нея за да е щастлива ще се боря за нея ще я обичам толкова силно колкото съм я обичал винаги и никога няма да позволя да и се случи нещо лошо тя е уникален човек с добро сърце и дори да не е с мен ще се погрижа да е щастлива защото друго не заслужава. Сега тя е решила да бъде с друг и аз ще и го позволя защото останах без думи мога да отида веднага при нея за да и покажа истината както направих първият път още утре и толкова много го искам но тя не го желае. Ще я оставя да направи тази грешка да сложи край на тези чувства който стоят открити в мен и скрити в нея защото не мога да заповядвам на сърцето и. Надявам се да е щастлива с това момче и той да е готов да направи всичко за нея защото друго не заслужава тя. Аз ще я обичам вечно това го разбрах от първият ни допир и ще се надявам някой ден да ме деблокира и просто да ми каже обичам те бухалче. А аз ще и отговоря ти никога не си спирала също като мен.

 
  ...


...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 55994bb33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хмм.. не знаех че съществува такава статия за живота НИ :) Но си пропуснал да споменеш много важни детайли.. За приятелите ти ти много късно осъзна, че са готови да те зарежат като имаш нужда (но сега пред други пак ще ги защитаваш, защото си наивен).. За родителите ми вярно мога да им призная, но така и не бях сигурна в теб, понякога си толкова лекомислен не мога да зарежа едно семейство и да тръгна с теб и да се разделим след 2 години тогава аз какво ще имам? На мен не ми трябват думи " ще направя всичко за теб " а дела, каквито не видях за 4 години откакто се познаваме :).. А защо ли съм била ревнива на това се смях като го прочетох :) Ами айде да не забравяме свалките с "жени" на които даже не казваше, че си обвързан и се зарибяваше с тях (да това ще го отречеш в природата ти е ). Казваше им " разделихме се и няма да се събираме повече ". добре да зарежем чатовете ами какво ще кажеш за опитите когато ти омръзвах и тръгваше с някакви да правиш жалки опити и точно това признание, което си писал преди година е когато не се е получило с едно от момичетата и изведнъж си се сетил за мен, но бях глупава и пак се съгласих :) Нямам приятел в момента-още една лъжа за пред хората, но е вярно че го обмислям :) Аз знам, че ме обичаш но прекалено много грешки прекалено голямо разстояние просто проуми, че това ни пречи.. Надявам се да си щастлив и недей да пишеш романи тука хората едва ли ще ни разберат в сайт, където всеки измисля някаква история за да се забавлява с коментарите.. Но както казах ти си наивен и си написал истината от твоя гледна точка :) Няма да следя сайта всичко най-хубаво.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: bb8328eaaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако правилно съм разбрала: автора и любимата му са се намерили тук и си разменят мисли. Ако е така, искам и аз да се включа малко с моето мнение, защото моята история много прилича на вашата. Аз, също като момичето, смятам, че ревността винаги си има причини. Имах 2 сериозни връзки и никога, ама никога не съм имала повод да ревнувам, понякога дори умишлено подхвърлях някакви изречения, които загатват ревност, за да им погаля егото и да не си мислят, че съм безразлична към тях. В сегашната ми връзка обаче излиза, че аз съм някаква патологична ревнивка, направо безнадежден случай. Цялата работа идва от там, че ние имаме коренно различни представи за „допустимо поведение”. Човекът не пропуска да заговори нито една жена, не отхвърля нито една непозната, „случайно” изпратила му покана в скайп или ФБ, завързва дълги разговори с тях, разпитва за всякакви подробности около живота им. Аз като жена знам, че това, което те виждат в него, е заинтересованост към тях. Въпрос на време е някоя да му отвърне със същата заинтересованост и..? Освен това бившият ми приятел излизаше без мен, но рядко и казваше „ще излизам... ти ще дойдеш ли? ’, никога не е настоявал аз да си стоя вкъщи и съответно аз бях достатъчно тактична да не се мъкна с него всеки път. Сегашният обаче ми заявява „ще излизам САМ”, като набляга на сам, което неминуемо поражда съмнения „какво пък толкова му преча, ако дойда? ”
Авторе, предполагам съвестта ти е чиста, в смисъл, че не си изневерявал физически на момичето и затова смяташ, че нищо нередно не правиш, че да не ти вярват. Да, ама има една дума „съобразяване”. За нея пък е редно ти преди всичко да обръщаш внимание на нея и просто не е нормално да предпочиташ да излизаш по барове с приятели без нея. За нас жените е нормално, ако обичаме някого, да споделяме с него всичките ни хубави и забавни моменти. Щом се дразниш от нейното присъствие – има нещо гнило. Пък ако някога си излъгал за нещо, дори най-най-дребното за теб, то оставя следи за дълго, макарий ти да си мислиш, че не е от значение.. Очевидно нямате и обща компания и това е още един много голям проблем. На нея вероятно никак не и допада твоята компания и това е едно усещане, което трудно може да се промени – просто манталитета им рязко се отличава от нейния, вероятно. Пък и мъжете много повече се влияете от мнението на някой и се понасяте по течението, да не кажа почти винаги. Ако нея не я кефи твоята среда, е нормално да очаква, че ти ако не си още, то ще станеш като тях. От цялата работа – вие просто имате големия различия в начина, по който сте свикнали да живеете и да поддържате отношения с половинките си. Няма особен смисъл да се карате, да го изяснявате, защото тук промяната в единия от двамата би била твърде голяма жертва, която ще избие някъде в бъдеще. Аз като не мога да спя цяла нощ, докато той е на дискотека, а на сутринта съм на работа? Цял живот ли да не спя и да се преструвам, че съм ОК? Така че, авторе, по мое скромно мнение вие просто не си пасвате. Да се обвинявате кой кво направил ще помогне ли? Нея я дразни твоето поведение, тебе – нейното. Ти смяташ, че тя няма право да те ревнува, а тя смята, че твоята среда рано или късно ще те предразположи към изневяра. Приеми, че не можеш да бъдеш с това момиче и да водиш досегашния си живот, тя не е длъжна също да изневери на своите принципи, за да приеме твоите.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 43c5438ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ревността не е фектор от толкова нито причина от години. Излизал съм с други момичета да когато сме били скъсали с нея 3 пъти общо съм пробвал с други по време на раздяла за да мога да я забравя защото мислех че ако бъда с друга ако направя грешката на бързо край няма връщане не зад но винаги и в трите случая излизах с другите първате среща и я провалях нарочно правех се на идиот излагах се за да няма друга но тва са глупости които не играят в нея съм имал винаги пълно доверие относно верността и правилните избори. И още нещо любовта не е единият да променя другия и да се жертва заради него любовта за мен е компромиси и приемане на другия и с всичките му странности дефекти в характера без значение положителни или отрицателни обичането на един човек заради всичко което е а не което може да бъде. На последният коментар има верни неща но огромна част просто не си разбрала. Когато има нещо истинско за което заслужава да се бориш трябва да се бориш знам че ние имахме нещо много повече от истинско имахме нещо което можеше да продължи вечно но тя беше пределно ясна в това което иска сега и това ще получи.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: bb8328eaaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторе, компромиси трябва да има, разбира се. Но човек трябва да има има някакви свои изградени принципи, на които да държи до край, иначе става нещо като безхарактерен. Затова трябва да се преценява от рано с какви компромиси би могъл да живее човек. Ако просто се съгласиш да приемеш нещо, но вътрешно това не ти дава покой, измъчва те до безкрай, то ще съсипе връзката непременно - един ден ще има "аз колко ревах заради тебе, докато ти дори не предполагаше... и за какво? " Всичко се решава само и единствено чрез разговори и пак разговори, докато усетиш притесненията на другия, докато влезеш в неговата кожа и тогава ще можеш да разбереш кои компромиси е редно да очакваш. Ревността се преодолява само с изграждане на доверие, а то се гради много бавно, докато една дори думичка може да го върне в начално положение. А ти на какви компромиси си готов в името на любовта? Какво смяташ, че си пожертвал за тази любов?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 43c5438ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На какви съм способен? Способен съм да правя всякакви компромиси стига да правят нея щастлива и да не са в конфликт с мен. Нищо не съм пожертвал не ме е карала да жертвам нищо. Но бих всичко. Ще съм благодарен да не пишете повече коментари по тази история беше хубава, истинска и правилна трябваше да е друг краят но този пожела тя и ще уважа желанието и. Не пишете повече защото вече не ми помагате.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker