Неволите на един самотник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неволите на един самотник
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2976 пъти
Големият въпрос е ЗАЩО?
Аз съм средностатистически 21 годишен младеж разочарован от живота. Писна ми да съм добър с всички. Писна ми да помогам на всеки имащ нужда. Писна ми да влагам чуства и старание и винаги да получавам разочарование. Явно поговоката, че който прави добро ще му се върне при мен нещо не сработва. Не мога да разбера, защо любовта ми е обърнала гръб откакто се помня.
Толкова трудно успявам да харесам някое момиче, а ако това стане идват проблемите. Или ще си има някой, или ще е доста ограничена, или няма да ме харесва. Не съм най-големият красавец, но пък имам добро сърце. Явно това не е важно за никой вече, , междувременно всички повтарят колко добър характер съм имал и тн. Ето последното ми разочарование е от преди 1 час. Момичето, което мислех, че вече ще ме накара да се почуствам добре ми се обади да ми каже, че заминава на почивка за 3 дни с друг. А бях готов да си излея душата утре...
Това е моят живот-неспирни разочарования. И след всяко следващо имам чуството, че ставам все по-отчаян и с все по-каменно сърце.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2bda5115ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пак ли ти...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d7f0cc4279
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно не си единствения. Аз също, но на 19 години, никога не съм си имал приятелка, но като ги гледам ония олигофрени навънка, се убеждавам, че аз съм със светлинни години по-напред от тях, в смисъл, че разбирам от любов, знам как да се държа пред момичета и с момичета, джентълмен съм, но момичетата са заблудени от материалните неща. Ето едно момиче което си харесвам, все още, много е свестна, но веднъж я чух да казва, че е хубаво да си имаш някой с кола, да си те вози. В последно време прослуша чалга, и не знам, тоя студентски живот погубва хората, ако се не пазиш, свършено е. Курва, алкохолик, материалист, наркоман. Тва са възможните неща в които можеш да се превърнеш с тоо пуст студентски живот и неговите "Най-хубави години, от живота на човек"
Та, това момиче ме игнорира, а уж нещо усещах че си ме харесва, много е добра и свестна и дано да се заблуждавам, дано остане вярна на себе си. Не й се сърдя за това, че отклони темата и прекъсна разговора, когато й намекнах, че искам да се срещнем някой ден, по-скоро ме е страх да не вземе да пропадне, заради тоя тъп студентски живот.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7356e0f5c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Жените надушват отчаянието - ФАКТ! Не знам как и защо, но го усещат и бягат. Помисли над това!

Палав Мечок

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c4d60c3b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич, горе главата! Все едно си описъл мен! От година и половина не съм получавал женски ласки и интимност, но какво от това... живота продължава... ;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e685ed1bf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Дори да имаш най-добрия характер на света, нямаш ли самочувствието и увереността на мъж, ще продължават да не ти се получават нещата.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6e159d22f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   6. Майната им. По-малък съм от теб(не с много), но вече не ми пука. Живея си по моя начин. Почти не излизам с колегите си. Само за пиене и дискотеки говорят. Нито обичам да пия, нито да ходя на места където пускат чалга!!! Както каза номер 4 "живота продължава". Живей си както искаш, пък като не те харесват... те губят!!!

Snowman

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 57217aaf39
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 2: Не е проблем липсата на пари, проблем е, когато липсата на пари се превърне в причина за ниско самочувствие. А ако има нещо, което жените мразят, то това е мъж без самочувтсвие.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: eecc59816c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не си прав да се обвиняваш, че си добър и не получаваш нищо в замяна. Проблемът при теб мисля, че идва от очакванията ти. Искаш да се влюбят в характера ти и да са твои завинаги, така както ти би бил за тях.

Но в крайна сметка никога не може да знаем какво се крие в главите на другите и какви са техните нагласи. Надяваш се на нещо повече от приятелство, и когато в крайна сметка си останеш само с него, се разочароваш.

Трябва да си дадеш сметка, че в повечето случаи хората са склонни да стигнат единствено до много добро приятелство и нищо повече. Това научих съвсем скоро и аз.

Изливането на душата е силно твърдение. Ако разочарованията ти в живота са свързани именно с това, то вземи си поука и не бързай с т. нар. изливане, или признание за чувства. Преди месец се докарах до депресия тъкмо поради споделяне пред човек, към който съм имал еднакво като теб отношение, т. е. старах се да бъда добър, да помагам и какво ли не, за което съответно получих нещо подобно, и именно така се филмирах. Помислих си "Хей, това е човекът! ", съответно си излях душата. Тъпа постъпка, най-тъпата през живота ми. Не само, че нищо не постигнах, ами и разруших всякакви приятелски отношения, които имах с нея. Нямаме грам комуникация вече. Което е тъжно, защото изглежда разруших едно добро приятелство.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d816a81c3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Причините са си изцяло в теб... както каза Палав Мечок, жените наистина надушваме отчаянието, не че не важи и за мъжете. Всеки човек има такава способност. Винаги се усеща кога един човек е готов на всичко, за да бъде с някого и този някого бяга... с всичка сила. Жените явно усещат, че би им паднал в краката за да те удостоят с вниманието си и бягат от теб. И да, това е присъщо на мъжете без самочувствие. Времената са такива, че рицарите които са готови да влязат в битки за девойката, не са вървежни. Търсят се мъже със самочувствие и гордост, способни да предизвикат у жената интерес. Не казвам да бездействаш, но не и да им се хвърляш в краката. От време на време проверявай докъде са готови да стигнат, за да са с теб.... разбира се вече след като си предизвикал интерес у тях. С всяка жена подхода е различен, всяка е уникална и единствена, две еднакви няма да намериш. Съответно и подхода към тях ще е различен. Ако си интуитивна личност, ще усетиш как точно трябва да подходиш към всяка. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 05f10f511c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Snowman e от секъде прав!!!
"Time's Up, Game over They lose We Win now we're bout to show these knuckleheads how to do this here.... "

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6e159d22f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   10, радвам се, че си с мене!!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 682c6f40ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Доста от момичетата са материалистки, което не го разбирам, (и аз съм момиче) вероятно повечето се интересуват от парите, колите и дрехите на човека, с който уж са. Явно защото имам всичко от което се нуждае едно нормално момиче, вярно е не са 100 чифта обувки, но родителите ми успяват да ме задоволят, не мисля, че любовта е по-силна когато е в колата или трябва да идем задължително в скъпо заведение, отколкото да се разходим в парка по анцузи. ЗА съжаление все по-малко мислят по същия начин и никога няма да разбера защо парите те привличат към някого, а не чувствата, които биха ти дали многооооо повече. Не търси такова момиче, но за съжаление всеки в днешно време всеки е сложил маска, и точно когато най-малко предполагаш си изкарва керливите ризи... Надявам се да съм ти помогнала и скоро да намериш любовта от която се нуждаеш.

М.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6e159d22f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   М, много бих искал да намеря момиче като теб :)
Snowman

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 030a059241
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторе, ако беше обещал на момичето почивка щеше ти да си късметлията. :) Не знам какви момичета харесваш, но ако са златотърсачки не чакай нищо повече от любов към.. портфейла ти.

Ajna

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c46b3f8528
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Пич карай я по спокойно ще ти дойде времето когато ти ще изригнеш и ще ги караш да се чувстват така както ти сега, на ръка ще ти дам моята история, започвам с това че живея в малък град много лош фактор всички се знаем и всички те познават момичетата са малко и определено като всички к**ви търсят пари, коли и. т. н и се оглеждат главно за тези който разполагат пари, а аз готино момче адски комуникативен и емоционален тип също и според самите момичета добър с отношение и т. н но все на втори ред и взе да ми писва станах на 19 и девствен това взе да ми играе доста върху психиката, самочувствието ми изчезна почнах да мисля че проблема е в мен че не съм готин може би или изглеждам отчаян и те го разбират и ме отбягват почнах да си самовнушавам и да се комплексирам, но понеже обичам спорта и плувах адски добре се записах на курс по водноспасяване обучиха ме да плувам перфектно, веднага след курса заминах за Несебър и станах спасител, там да не ти казвам вече в такива филми влезнах че коренно се промених от милото момче дженталмен се превърнах в пълния изрод буквално. Излизах с какви ли не момичета, жени, жененени, разведени, лъжех ги мамех ги имаше дни въртях ги по 2 по 3, колега ми предлагаше 3-ка с някоя си, хващали са ме в издънки, да не говоря за секса почти всяка вечер цяло лято а отидох девствен, накрая на лятото неможех да се позная станах толкова жестоко коравосърдечно копеле че си избирах само най-красивите и то само за секса дори когато някой от тях са искали връзка аз ги режех с кеф, но пък забравих какво е да се влюбиш и незнам дали това чувство някога ще се върне в мен, когато се прибирам в родния град стана 4 години след всяко лято тук момичетата взеха да ме гледат с други очи защото някой бе разпространил клюките как аз се вихря по морето, но на мен не ми дремеше имаше някои който почнаха да ме харесват а аз ги отрязвах тактично така че да ги заболи както мен някога и ми доставяше кеф, най-важното бе че на морето си върнах тройно САМОЧУВСТВИЕТО което бях изгубил като теб така че горе главата и твоето време ще дойде.
Мъж 25г.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3e66255a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Проблемът за мен в днешното общество е липсата на морални ценности. Чалга, силикон и скъпи коли - това се пропагандира. Обикновените момичета никой не ги забелязва. те са смотлите, зубърките и крокозъблите. Те не се интересуват от маркови дрехи, обущета и гримове. За тях разходката из планините, пикниците сред природата, посешението на ботаническата градина са забавления. които се помнят дълго. Хайде сега ми кажете, колко от момчетата, писали тук, биха се заинтригували от такова момиче? ! Всички гледат само външната красота, която уви е преходна, а никой не се вижда обаянието и чара на другия.

Т.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 00e072b071
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   какво значи "ограничена", не можеш да наречеш така човек, който има свои виждания за нещата, различни от твоите. Това се нарича не толерантност от твоя страна. И на всичкото отгоре щом си тръгнал да се оплакваш, че си добър значи не си. Видя ли, намерих ти куп кусури, които предполагам си личат наяве и това отблъсква мадамите

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 699b412615
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Любовта е за двама:1 да обича и 1 да наранява. :D Шегувам се... не знам какво толкова се тревожиш, игнорирай чувствата си или ако не можеш-отдай им се и предполагам ще си намериш ТВОЕТО момиче :)

15

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker