Объркване, ревност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркване, ревност
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2309 пъти
Здравейте, аз съм момче на над 20, а приятелката ми е няколко години по-малка от мен (не желая да пиша точни цифри). Заедно сме почти 5 години вече. Но през последните две животът ни и на двамата взе да става ад. Много е сложно, не бих могъл да обясня всичко тук. Проблемът е, че тя не ми обръща внимание, очаква да я разбера, което се опитвам да направя, но ме игнорира постоянно и се държи ужасно с мен, а разбирането ми като всяко нещо си има граници. Скоро се запозна с едно момче, една година по-голямо от нея и си пишат вечер, разказват един за друг. Това ме влудява, а тя ме обвиняма че съм бил много ревнив и проблемът бил в мен. Едната вечер исках да си говорим, а тя ми отказа, защото съм щял да разфокусирам разговора и с него... Или има много да учи и ме отрязва директно за да не и преча "лека нощ, имам да уча", а той ако и пише си говорят 1 час въпреки всичко, като ми се оправдава че не може да го отреже, чувства се гузно, бил и приятел. А аз какъв съм и??? Пише си и с други момчета, дори не ме осведомява. Обяснявам и че това ме наранява и тя казва ""не трябваше да ти казвам тогава". Сега крие от мен някои неща. И най-лошото е че аз съм виновния - бил съм много ревнив. Та аз не получавам почти никакво внимание за разлика от всички други, а толкова много я обичам. Казвам и го хиляди пъти и тя казва, че съжалява, просто имала нужда от приятели. И че осъзнава че не ми обръща внимание и ще се поправи. И до там. На другия ден същото. В мен ли я проблемът, какво да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8ab2371ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   явно не те обича приятелю, но и е жал и е слабохарактерна да те остави, защото сте свикнали заедно от дълго време... намери си нова тръпка, така може би ще те преоцени, но дали има смисъл, ти най-добре ще си знаеш за себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e81e4801bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   После, потърси ли те, ти претръпнал няма да й се връзваш. Ако те потърси по телефона, тя само ще ти се оплаква колко много време е изгубила. Затова ако ти звънне по телефона, запази мълчание или просто кажи, че не разпознаваш гласа и толкова.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e81e4801bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   1, какъв е смисълът да си намери, след като преоценяването ще дойде точно тогава... Той просто трябва да я игнорира и тя да не знае нищо за него. Имам предвид, че женската завист е голямо бреме дори, когато няма смисъл да я показва.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c38e3389d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз бях така с бившия ми, вече от близо 1 месец.. непрекъснато си пишеше с други.. аз исках да си говорим, нали затова бяхме заедно, а той предпочиташе да се разтоварва с чужди хора, жени. И съм му намирала чатове как флиртува с други, как ги уговаря да излизат.. и колко съм плакала и съм го молела да спре, защото ме е наранявал.. Не! Щял да си прави каквото си иска и все аз бях виновната, била съм много ревнива. Оставих го, намерих сили, благодарение на това, че намерих друг, не че съм се влюбила, още си обичам стария. Малко лошо ще прозвучи, но с новия се опитвам да туширам чувствата към стария.. Защото когато преди съм се опитвала да си тръгна, винаги съм се връщала и нещата са били все същите. Не го оставих само заради тези флиртове, ами и заради много други по-лоши негови приказки и действия.. Първата седмица след като го напуснах, не ме потърси изобщо.. после когато си събрах нещата почна да ме търси.. Снощи ми се обяснява пак в любов - колко е искрена любовта му, как винаги колкото и лошо да се е държал с мен се е радвал да ме види, да ме чуе.. Само че е късно.. :( Много ми е мъчно, защото го обичам още, но нещата няма как да са същите.
Та към автора - обясни на твоята приятелка, че наистина ще съжалява, ако не промени поведението си, може да не е сега, може да е след месеци, но се съмнявам, че ще можеш да издържиш още много така. Тя те е приела за даденост.. за да не страдате като мен и бившия ми сега, наистина й обясни сериозно как трябва да стоят нещата. Стегни я. Ако ли не, можеш да я сплашиш като си тръгнеш, като не й казваш нищо и тя сама ще те потърси, но изчакай да си помисли, че наистина е края.. Ти реши заслужава ли си :)
Ив!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 866c9a4260
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Всеки има нужда от приятели, но е хубаво да ти обръща вниманието, което заслужаваш. ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 823aa2f94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Няма смисъл да продължаваш да се измъчваш. Вижда се, че не й пука особено как се чувстваш. Тя явно няма доблестта да сложи край на връзката ви. Направи го ти. Остави я при приятелите й, от които има повече нужда. Тогава тя сама ще разбере кое е най-важното за нея.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5469e642a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви за отговорите на всички. Жалко е, дадох и всичко, на което съм способен, 5 години не съм спирал да и бъда верен и да я боготворя. Правил съм какви ли не жертви за нея. Едва ли са много момчетата като мен. И ще го осъзнае някой ден, но тогава ще си има друг и на него ще даде всичко. Ужасно нечестно е. Може би сам си виновен, прекалено много съм я обичал. Но каквото било - било. Факт е, че нещата не могат да продължават така, ще се побъркам. Още веднъж благодаря за коментарите, ще ги взема предвид.
От автора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker