Съобразявате ли външния вид с партньора си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съобразявате ли външния вид с партньора си?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2796 пъти
Сигурно темата ще ви се стори глупава и направо безсмислено, обаче ще опитам.
С приятелят ми сме заедно от 2 години. Той е на 25, аз на 22.
Винаги е изглеждал поддържан, облечен добре, нагласен (е не прекалено)... Напоследък обаче малко промени стила си, стана по-небрежен. Е преди 2 месеца замина за чужбина и като се върна не можах да го позная просто. Като някакъв клошар, буквално. То даже техните дънки не са толкова разпрани... Екстра към цялата тази промяна беше и брадата, която си е оставил... Само дето косата му е много светло руса, а брадичката рижа. Много весело... Шегувах се, говорих сериозно- нервира се и нищо не предприема. Допълнително при някои "занимания" тази брада ми боде и гъделичка... На него не му дреме, на нищо не прилича. Не че няма пари да си купи свестни дрехи... Донесъл си е някаква тениска, цялата надърпана и като видях колко се е изръсил...
Бих искала да се съобразява с мен. Винаги, когато той иска нещо от мен го получава. Въпросът е принципен. Днес е за дрехите му, утре кой знае... Единственото, което му отказах беше, че не исках (и не можех) да го придружа за тези 2 месеца. Отрича това да е причината, но може и такла да си изразява недоволството...
Обмислям и какво да предприема, за да се вземе в ръце. Ако го оставя на сухо известно време не знам дали ще има резултат... Не е кой знае какъв проблема, но както споменах по-горе: въпросът е принципен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9285cc2f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Честно казано, ако гаджето ми ми намира кусури за това как аз се харесвам и се нося - аут! Хората променят вкуса и мисленето си и не са длъжи на се съобразяват до такава степен с другите, че да носят едни дрехи, а други не.
Ж26

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bf981ff790
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Эависи сега. Ако е само стила на обличане не е толкова страшно. Надявам се че поне се къпе. :D
Последното донякъде е шега.
Понеже ти го описа така сякаш е станал хипи.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a93f28eb07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Защо пък да се съобразявам? !? ! Всеки си има свой вкус и както каза номер 1, хората се променят, ако ти не можеш да го приемеш и ти е такъв проблем, то по - добре се разделете. За 22 годишна мислиш доста по детски... Момчето си променя стила, купува си хубави дрехи - по негов вкус, просто го приемаш. Чак на сухо щяла да го държи, а ти не се ли сещаш, че като го подържиш малко, на него ще му писне, ще види каква лигла си (не целя да те обидя! ), какво дете си и ще си намери друга по - зряла, на която не и пука с какво ходи. Щом поддържа хигиена и не се е променил към теб значи няма какво да се дразниш. И да някой ден ще промени държанието и към теб, да не би да очакваш да си остане същия във всичко.... помисли малко, момчето си има стил, какво ще му се бъркаш, можеш да му даваш модни съвети, но повече от това какво? ! И недей да се опитваш да го наказваш заради самият него, просто ще те зареже....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 54a120909a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зависи къде точно в чужбина е бил, но специално в Западна Европа в момента този т. нар. "небрежен" стил е много актуален. Не става въпрос за липса на хигиена, просто се носят малко по-естествени, по-удобно, по-свободно, не знам как точно да се изразя.
Но за съжеление в БГ явно още се смята за стилно и модерно да се омажеш с кило гел, избръснат до синьо, ланци и прилепнали "Армани"-та за по 15 лева бройката.
Аз съм на мнение, че донякъде трябва да се съобразяваш с партньора си за външен вид, но зависи от това колко са сериозни отношенията ви. В смисъл - да направиш нещо, което знаеш, че ще хареса и така да го изненадаш, да се грижиш за външния си вид (та дори и заради себе си, не само заради мнението на околните) - такива работи, но не и да си налагаш мнението тотално и да искаш да го промениш по твой вкус. Въобще - не бива да се изпада в крайности :)

Палав Мечок

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8de83761fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ти какво искаш на гей ли да прилича? Или май е приличал и някой го в светнал в чужбина по въпроса. :)


Ajna

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 193111bc09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не! Изобщо не се събираме с партньори, за които външният вид е от първостепенна важност!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 399801c399
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мисля, че той трябва да се съобразява с твоите желания относно стила си. Всеки човек е уникален и има право да изразява индивидуалността, както той сметне за добре, ако не го приемаш, то някоя друга ще го направи. Може би се притесняваш от това, че се е променил и мислиш, че се е променил и към теб-вече не е този, който си познавала. Но ако по характер и отношение към теб си е същия какво се тревожиш.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6446f61b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   По принцип никой не е длъжен да се съобразява. Но ако положението наистина е станало толкова трагично би трябвало да намериш ТАКТИЧНИЯ начин да му обясниш. Аз лично останах с впечатлението, че се опитваш да му се налагаш. И е нормално в това положение той да не иска да се остави да го командваш едва ли не. Ако си била прекалено груба и директна той заради това сега се инати.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker