Снощи отново не се получи в секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Снощи отново не се получи в секса
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3532 пъти
Привет на всички! Благодаря, че отделихте малко време за моята история. Започвам директно, като ще съм по – кратка, за да не дотягам на читателите и да не се отразява в качеството на коментарите.

Аз съм жена на 26г. Мъжът до мен е на 28г. Няма да казвам в какви отношения сме, не сме просто гаджета. Нещата са по – сериозни. Когато се запознахме той беше луд по мен. Може би като всяко друго момче към всяко друго момиче. Искаше да ме вижда абсолютно всеки ден, звънеше ми постоянно, пишеше ми sms-и почти всеки ден и изобщо имаше внимание от негова страна. Правехме секс по няколко пъти на ден. Събуждахме се през нощта и пак го правехме. Сега… след две години правим секс веднъж в месеца, а в добрите периоди, когато съм се оплаквала и ме е чул – 2 пъти в седмицата. Когато се запознахме той каза, че е пиел и е карал пил, но аз съм го променила и сега вече нямал нужда от алкохол.

Сега пие всяка вечер бира. Не пие много – по 2 литра или ако не я изпие си я оставя другата половина за другият ден. Снощи го гледах влюбено, пожелах го, отидох да го целуна и всичко, той ми отвърна, но без език и ме избута и каза: „Мишле, остави ме да си пия бирата… ‘’ Преглътнах отблъскването от негова страна и почаках. Започнах да действам отново, да го целувам, галя, но той ми каза да почакаме до после, когато си легнем. Казах „Добре’’. Легнахме си. Той отново не ми обръщаше внимание, затова аз отново направих тази крачка, тогава ми отвърна, започна да ме опипва и т. н., но без да ме целува, просто беше легнал мързеливо и ме докосваше. В един момент се усетих, че снощи го правихме и той не се беше изкъпал… Чела съм, че сперматозоидите живеят 4 дена и някак се притесних да не стане нещо, въпреки, че го рпавим с презерватив. Казах му веднага да отива да се измие, но той отказа и ми обърна гръб и ме изкара мен виновна, че винаги развалям момента или нещо от сорта. Гледахме филм и заспахме.
Днес….
…. изпитвам нуждата да споделя с вас. Връзката ми е перфектна, единствено това ме притеснява в нея, а за да съм сигурна, че нещо не е наред пиша до вас, с надеждата, че имате този опит и ще ми пишете. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 07207d9223
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Един път секс в месеца + два литра!!! бира на вечер + да не се къпе редовно = перфектна връзка?

Без коментар

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6fae992cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   A дали няма друго някое мишле? А, че си развалила момента, развалила си го!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4ec235636d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   ми като си тъпа ще те изкара
евгения

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2b126d513e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи викаш един път месечно, ама снощи го правихте пък тази вечер нещо не се получи :ДДд я си признай, че тровиш човека да те клати всяка вечер, той да не е секс робот :Дддд

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: eb33a466c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Малко объркано си написала историята, а и има някои противоречия в нея. Уж правите секс много рядко, пък предната вечер сте правили... На 26 години не би трябвало да мислиш, че може да се забременее от засъхнали сперматозоиди на 4 дни (извини ме за израза) :), а при условие, че ползвате презервативи, не знам как ти е хрумнало, че има опасност от забременяване.

Може и приятеля ти да е прав, че си развалила момента със забележката си.... но от друга страна, той ако наистина те иска това не би трябвало да му повлияе чак толкова на желанието - или ще стане да се измие, или ще продължи с любовната игра... но чак пък да ти обърне гръб. Явно се е навил снощи просто защото ти си била настоятелна. Това е кофти... все едно ти прави услуга. Разбирам защо се чувстваш отхвърлена.

Ако липсата му на желание е системна, може да е или защото вече не те обича (това е малко вероятно, иначе защо е с теб), или се връща много изморен от работа, или защото всяка вечер пие... каквото и да си говорим алкохола в малка доза може и да подсилва желанието за секс, но от 2л. бира на вечер вероятно на приятеля ти му се приспива :) Поговори с него, само това мога да те посъветвам. Хората няма как да се разберат ако не си говорят, един разговор ако не може да реши проблема, поне ще ти свери часовника, ще си изясниш причината за неговото поведение. Но със сигурност не ти е правилен подхода с оплакване и мрънкане да получаваш секс по-често.

И все пак предполагам, че си достатъчно зряла и си наясно, че в една продължителна връзка с времето е нормално желанието да намалее... как да се изразя, огъня трябва да се разпалва и поддържа непрекъснато, а това зависи и от теб, не само от него.

Успех! :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: dbd5e9b0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Това с двата литра бира, която предпочита вместо секс и то само след две години би трябвало да ти покаже как ще се развият в бъдеще нещата. А с това за къпането направо ме разби! Че тоя човек след секс не се ли мие?? ! Не се ли къпе? !! От вечерта с останала сперма ли ходи на работа. Направо отврат. Лично аз съм много гнуслива и чувствителна на миризми. Правя всичко с приятеля ми, но той поддържа отлчна хигиена.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 792c2482e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В продължителна връзка не мисля, че е чак толкова нормално да намалява желанието. Аз съм на 25, от 10 години сме заедно с мъжа ми и правим секс 6 пъти седмично.
Според мен определено не е ОК да пие 2 литра бира на вечер, това клони към алкохолизъм и освен всичко друго е пречка за сексуалните отношения. Говори с него сериозно, не му се карай и се опитай да го накараш да разбере, че искаш да помогнеш и на него, и на връзката ви.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 79cac3bb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ами... и такива работи има!... :) Kофти вечер, да ти
кажа, то си е нормално не само да се позачудиш какво става, ами и да си се попритесниш малко!... Нали? :) Всеки знае, че една връзка каквато и да е, в един момент, без наличие на интимност, води до влошаване на отношенията!!! Казваш връзката ви е перфектна! Ама кое я прави "перфектна"?!... Може би влагаш вашето разбирателство, и сериозността на връзката. Е да,.. но сама разбираш, че колкото и "перфектно" да е, ако не можете да стигнете до секса, ще стане проблем!... Защо ли? Ами ти си жена, имаш свойте нужди, той също! Даже е интересно, безразличието му към секса. Сякаш се е наситил, и не го вулнува особено! Хммм... ама това не е типично за мъж на неговата възраст, oще е далеко от критическата :)) Ta... да е бил уморен веднъж, два пъти, окккк.... ама по твойте думи, сухият режим в които сте, едва ли е от по-вчера!!! :D За държанието му, със сигурност има някаква причина.

Виж,... няма да е проблем, стига да поговорите, като една нормална двойка, за сексуaлния си живот!... ;) Така де, какво иначе ще правиш ако той продължава в същия безсексуaлно желателен дух?! :D Първото което се прави щом има проблем е да се поговори :) Че, както е почнал с бирата, да казваш не пие много само "по 2 литра или", ами че 2 литра не е малко :) А всеки ден да прави същото, какво означава? Че се отекчава, че в начина ви на живот, във връзката ви, липсва динамика,... сещаш се да направите нещо лудо заедно ;) Липсва ви изненадата неочакваността!... Ииии ето защо, желанието намалява.
като двама обичащи се, вие сте длъжни да поддържате
пламъка на любовта си! Какво искам да ти кажа - хора събудете се, нужно вие разнообразиеее :)

Ха... любовта не намалява лесно :) Нямай притеснения, само не забравай, "проблемите" се обсъждат за да не станат големииии ;)) Много връзки, са "пропаднали", заради същото, липса на секс, липса нa желание!... Не е шега работа ;D Ама да не направиш от мухата слон!... Знам, че ти е неприятно, и имаш опасение, дали чувствата му, не са намалели, нали споменаваш преди. Еми преди имали общо със сега? Не!... А че е спрял да пие заради теб, хах, може би, ама си е пак реплика която достичка мъже са казвали на жени, за да ги "спечелят". Защото вие, жените, обичате да чувате, че сте причина за промяна в мъжа! ;) За вас е признак и доказателство за люботва му. И сте прави!... Така си е :) Само дето като твоя е спрял да пие от преди, вземи му напомни, и го попитай, отекчителна ли е връзката ви за него? Искай искреност :) И да е, какво? Имате цялото време да "подобрите" секса си ;) Трябват ви малко повече вълнения, за да се пробуди сексуалното желание! :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5422bcd88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Опитай се да разбереш дали не изпитва прекалено много стрес от работата си или от други сфери на живота си. Желанието за секс не опира само до това дали желаеш партньора си или не или връзката ви отива към разпад, а поради ред други причини.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 4911890699
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ха, за тва с бирата, са сетих за Чарли, двама мъже и половина. А и верно номер 4 е прав. Задоволявай се и с малко. Имаш ръце, бръкай тама и готово. Не може секи ден сега. Ше станеш алчна по отношение секс и те така ше го зарежеш заради друг и така. А и на човека му е писнало. Ти ако по време на половия акт предимно си лежиш а той върши сичко- нормално е да му е писнало. Я го яхни един път и само ти, а той да си лежи? Ще му се върне желанието. Требва да го има тоя баланс, а не да му са нагъзиш и той сичко да прави, а ти само да направляваш "по-бързо, по-дълбоко" и подобни такива.
Я са стегни и поговори с него. А не с нас. Тва си е проблем който трябва с НЕГО да споделиш и да говориш, той ще реши проблема и ти, а не ние тука, я съм девствен, немоо ти помогна
;) 19г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker