Пак съм пред дилема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пак съм пред дилема
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2360 пъти
Здравейте,
бях споделила тук своята история преди няколко години.. Имах връзка с женен мъж, бях на 19 години, все още бях девствена и бях поискала съвет дали да съм с него или не. Той все още е женен, вече имат едно дете на 2 годинки, през този период ние бяхме все пак заедно. Той по някакъв начин все намираше време за мен, не ме е пренебрегвал, но по стечение на обстоятелствата се наложи да се премести в друг град със семейството си. Въпреки това по телефона поддържахме връзка, както и през Skype.

Аз вече съм на 23 години, преди Той да си замине си намерих и приятел, с когото живеем заедно и мога да кажа, че доста сериозно стоят нещата между нас. Затова реших преди 3 месеца да Му обясня, че вече искам да се разделим, защото на мен ми е съвестно за приятеля ми (което наистина си беше така). То беше голям рев, както от негова, така и от моя страна, защото ми беше мъчно да прекратя 4 годишна връзка. Изтрихме телефони и всичко, и се сбогувахме буквално.

Но Той все още е помнил пощата ми явно, защото ми е писал оттам преди седмица, че много му е мъчно, липсвам му, иска поне гласа ми да чуе и едвам се е сдържал да не ми пише, понеже ми беше обещал, е няма да прави никакви опити да се свърже с мен.. Казва, че няма намерение да ми развали връзката, но и че много му е трудно, като не може да говори с мен или да ми пише.. Не знам какво да направя, дали да му отговоря, аз обичам приятеля си, съвестно ми е, знам, че и той държи много на мен и постоянно повтаря, че съм шестица от тотото за него щом е намерил такава като мен, имаме си и неразбирателства разбира се, но те се решават бързо, защото не можем да стоим сърдити един на друг.. Вие какво бихте направили, бихте ли отговорили на "Излишния" във връзката??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9bbcc70b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Времето действително лекува. След години няма и да се сещаш за него, но ако поддържате непрекъснато връзка, той ще продължава да те използва за запълване на дупките в брака си - всичко за твоя сметка, разбира се!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e08f2e78e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Махай този женения, за какво ти е? Ако те е обичал, да се е развел. Зарежи го и си гледай живота

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e483ade134
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не съм съгласна с 1. Бракът не бил здрав, че още не може да се нагласи пуберът в семейна обстановка и да се отдаде на бащинството. По тази логика почти всички бракове са нездрави и ще се разпаднат. Да, ама - не. Пък ако авторката иска по-драматичен живот, да се "бори" за господина с детето. Хем няма да се мъчи да ражда :)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 79c71945ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До Авторката-
Не трябва да отговаряш на бившия ти по никакъв начин. Остави го да бъде нечии съпруг и баща. Би ли искала твоя мъж да ти изневерява, а пък ти да си стоиш вкъщи с детето, и нищо да не подозираш? Бъди с човека с който си в момента, той е само твой и не го делиш с никоя друга. По-нататъка създайте семейство и бъдете щастливи. Отговора е толкова прост, и ти го знаеш. Зачеркни това минало завинаги!!!! Знам че е трудно, но няма невъзможни неща!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker