Кога един мъж бяга от една жена, а тя дори не го преследва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога един мъж бяга от една жена, а тя дори не го преследва
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 24561 пъти
Здравейте на всички, ще бъда кратка за да не ви занимавам с излишно четене. Искам само смислен отговор на поставения въпрос. Имаме заигравка с един мъж, който очевидно ме харесва обаче се държи много странно. Ако може мъже, които четат това да се опитат да ми дадат логичен отговор. Странното държание се изразява в това, че отдалече не откъсва поглед от мен и има смелост да ме закача и да флиртува, но ако се срещнем се държи много неадекватно, нервничи и не смее да ме погледне в очите. Звъни ми изключително рядко и то след като сме се засякли някъде и сме се закачили с поглед, усмивка и така нататък. Кафета липсват разбира се, излизахме 2-3 пъти след което излизанията спряха и като се чухме обяснението беше, че мисли за мен но нищо не може да ми даде. Ок, приех го и му казах че не са ми нужни обясненията му, но флирта и обажданията продължават. Последния път се засякохме случайно в заведение и като се заприказвахме го попитах как е, той отговори че не е добре и нещо го мъчи. Попитах какво, а той се усмихна и не каза нищо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: 2ba37d175c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че много добре знам какво се случва. Веднага помисли дали няма някой който наистина да те харесва? Ако има значи случая е такъв: Той те харесва обаче не иска да има спречвания с другия мъж, а и другият мъж може би е заплашил по някакъв начин твоя любим... Поговорете на тази тема открито... А иначе за неадекватното държание е напълно нормално, всеки мъж се притеснява и понякога от притеснение казва някоя глупост... Надявам се да съм бил полезен ;)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: eb24d0cedf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Аз мисля, че те харесва, но вътрешно получава някакви задръжки, които му пречат да продължи връзката с тебе на по-високо ниво, като интимни отношения например. Може би и ти трябва да му помогнеш с твоето разбиране и достъпност към него.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 59495df814
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Човека може да има сериозни най-вероятно семейни проблеми. И сигурно иска първо да ги разреши за да не те намесва, и тогава да започне връзка или нещо от сорта. Според мен си заслужава да изчакаш, все пак и той ти дава някакви надежди.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: c63ad34d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   1, може би той има съмнение, че тя има заигравка и с друг

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f5bbb856bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Авторката: мина доста време откакто имаше намесен и друг. С него нищо съм нямала, само приятелски отношения, дори флирт нямаше, но той ме харесваше и са в една компания двамата. И когато мъжът, който харесвам е питал за мен, другия е казал да не ме пипа, макар че му е било ясно че между нас нищо няма да се получи. Но все пак е минала почти година от тази случка и не мисля че в момента другия е причината. Просто ми е трудно да си обясня как може един човек да мисли за теб, а да бяга. Виждам, че го интересувам, та той не може да го скрие.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 54795239a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Кога, кога... същото когато и една жена бяга от един мъж :D Бяга, защото се колебае, не е сигурен че с теб ще се получи. А не иска да бъде наранен. Просто все още ти няма доверие! ... Ще да е имал неуспешни връзки и кофти опит, та сега е предпазлив и крайно търпелив. Искаш ли да го разбереш, представи си ако бяхте с разменени роли! ... :)) Да, знам че го харесваш, и ти се иска да ти позволи да се доближиш до него, и емоционално. Ама хрумвало ли ти е, че той не знае как ще реагираш! ... Че не иска да те товари с нищо, нито иска да бъде досадник за теб. Ето защо те търси рядко, и те отбягва. Той не знае за твойте чувства. Обаче 100% те харесва, сама описваш, не смее да те погледне в очите или да се отпусне, нервничи, отбягва те!!! Е какво, този мъж сериозно си те харесва. Мoже би му се струваш като твърде "висока и непревземаема крепост", или не се чувства достоен за теб, ако вижда че и много други "самци", се навъртат около ти! :D Ха, или просто решен да ти грабне
вниманието и интереса, като се прави на много загадъчен,
(типична мъжка тактика) :))

На страни ( Иии.. превключваме на канал "Какво разбрахме до сега".... ако една жена не харесва мъжа. И той я търси, е
досадник, натрапник, и тнк. Не иска, но и харесва да получва вниманието и одобрение за външния си вид, дори и на тези който не харесва :) А какво се става, ако жената харесва мъжа, и той прави всичко "което би искала жена която не го харесва", тогава жената се пита, какво му е? Защо бяга от нея? Е как какво му е, прави което обикновенно се иска да правят мъжете. Забавно е! ... :)) На мен ми се струва като рикушет!!! )

Най-просто винаги помага :) Обади му се, уговори си среща и така. Как очакваш да ти сподели своята трудност, ако ти не си му споделила нещо от своя живот? ! :) Доверие, се дава срещу доверие! ... Дай му да реабере, че държиш на него, и искаш да го познаваш повече.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: f5bbb856bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, упорито избягва близки срещи с мен, отдалече обаче е голям куражлия :D. Засичам го как ме наблюдава в моментите, в които аз не го гледам. Като му засека погледа, веднага се обръща. Е от време на време "се оставя" да го хвана как гледа и се закачаме и така. Хаха звучи като тийнейджърса история, обаче сме на по 25 и 27 години, би трябвало на тези години да е по-смел и просто не знам защо така се получава. Може би голяма част от вината си е и моя, защото съм по-дръпната с хората, особено като не ги познавам добре.

Авторката

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: c63ad34d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ако те наблюдава отдалече, помахай му. Като се заприказвате, просто виж дали той води разговора.

 
  ...
преди: 12 години, 29 дни
hash: a440e114a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моята история е подобна, започна с безобиден флирт от негова страна и докато се усетя се влюбих в него, но когато се стигне до срещи той предлага и после се отмята по различни причини. Аз му казах че го обичам и мисля за него и толкова, не го преследвам, не му пиша и не му звъня и тъкмо когато реша че не го интересувам той ще направи нещо с което да ми покаже, че е обратното. За себе си съм стигнала до извода, че е труден характер и има проблеми със споделянето, защото винаги когато заговоря за чувства се отдръпва и обръща всичко на шегички, които дори понякога са груби и ме нараняват. Всъщност оказа се че е единствения човек с когото не мога да говоря, а толкова го обичам... Единственото което искам е да можеше да ми обясни защо прави така, но отдавна зная че това е невъзможно и просто се примирих.
НИЧИЯ

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker