Какво да си мисля за това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да си мисля за това?
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3607 пъти
Здравейте много съм объркана и се нуждая от вашия съвет!:(
Имам връзка с момче което е по-малък от мен с почти 6 години. Просто не мога да Ви опиша колко много се обичаме, и колко не можем един без друг!
В началото имахме проблеми, криехме връзката си, аз се чувствах ужасно, мислех си че никой няма да ни разбере. Опитах се да споделя на някой мой приятелки, защото наистина ми беше ужасно, и те в началото не бяха изобщо съгласни... казаха ми ооо мн е малък, ваште няма да го приемат! По добре не им казвай! Приятели какво да Ви кажа! И така някололко месеца се криех от наще, докато накрая не се пристраших да им кажа! Майка по го прие спокойно, но баща ми имах чувството че се срамува от това! Беше ми мн болно и още ми е така, защото по принцип никога не съм споделяла с тях!

И така вече повече от 1 год. сме заедно, без да се криеме! Mисля че сме доказали на наще че се обичаме
Проблема при мен е че не мога да повярвам как неговите родители са съгласни и одобряват нашта връзка, при положение че аз съм доста по-голяма от него! По някога си мисля че леко лицемерничат към мен, но не знам сaмо мога да гадая.... досега добре са се държали към мен! Даже в началото постоянно са питали кога ще се запознаем, колко мн. искали да се запознаят с мен! Правили са ми подаръци без повод, споделя ли са ми, специално майка му доста лични неща!

Преди време една жена ми гледа на кафе и ми каза: че не ми мислели доброто, че лицемерничат пред мен, че не одобряват връзката ни, и че аз съм по-голяма!
Оттогава, всеки ден го мисля това, ако е вярно това щяха ли да са съгласни да хода почти секи ден в тях, да ми копуват неща, за коеито не са длъжни, да ми споделя лични неща! Мисля си го и главата не ми го побира това! Приятеля ми ми повтаря, че ако са имали нещо против че винаги щели да му кажат, че нямало проблем, харесва ли ме! Не знам мили хора какво да си мисля, няма и на кой да споделя това:(

Има още толкова много, което пропускам да Ви кажа, ето сега живот и здраве ни предстои пътуване, той иска да заминеме да сме си двамата, а майка му била казала: ако ти заминеш и ние ще заминеме с теб:(... и те наистина ще дойдат с нас, е може да не живееме заедно, но това още не се знае ;( Какво да си мисля:( Имам чувството че се е вкопчила в него:( Знам че сиг не съм права, да говоря така, защото е по малък:( Другото което ми беше казал моя приятел, че е говорил с родители те му да идвам по-често в тях, и баща му казал, няма проблем само да не оставам сама, е какво ще рече това бе! Данеби да окрада къщата ли какво! Или от сорта търсат ме много приятели, да не оставам сама, да не ме виждат! Какво да си мисля за това! Че се притесняват какво ще си кажат другите ли? Какво? Ето по такива неща съда че не са мн мн съгласни:( Има още куп такива, но просто няма да Ви занимавам:(само искам някой да ми даде съвет, какво да правя, аз вече сама не знам какво да си мисля, и на кой да вярвам:(
Благодаря Ви предварително, и че ме изтърпяхме!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 5f2e9b8433
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри да си тормозиш главата с това какво мислят родителите му. Той те обича, заедно сте, прекарвате си добре, няма проблеми, родителите не са изявили несъгласие.. Радвай се на това, което имаш и не си измисляй допълнителни проблеми.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: da3ba64214
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се затормозявай сега с мисли и негативизъм. Учудва ме изказването на баща му обаче. Ще ги опознаеш и ще решиш, но не отхвърляй любовта си.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 968b508888
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е, ти какво очакваш, да са супер щастливи от факта, че ще останеш сама в дома им сама ли? Естествено, че ще го каже и даже ти самата не би трябвало да го искаш. Все пак това си е тяхното лично пространство и биха искали да го запазят такова. Колкото до това, че имате голяма разлика бих казала само да не прехвърляш твоите угризения върху тях и да не си търсиш причини да обречеш тази връзка. Aко наистина сте влюбени просто се наслаждавай на това, няма да е вечно.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: f1a10ec480
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не аз нищо не очаквам! Eстествено, че не съм се съгласявала да оставам сама в тях, но признавам случвало се е поради тази причина защото си имаме кученце и да си го гледаме :) я зa да помагам с каквото мога.... с една дума като осана така сама, аз се грижа за ВС, за цялата къща,и те нямат нищо против, просто и аз се очудих това което е казал баща му:( може би и аз не съм много права, може би се вкарвам малко в филми! Прави сте трябва просто да спра да го мисля, и да се радвам на това което имам! А колкото до голямата разлика, немисля че е чакк толова голямаа както казвате, има далеч далеч, много по-големи...:)

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: f1a10ec480
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ...По принцип има много неща които не съм Ви казала за връзката ни! Да наистина сме много щастливи! И не ни пука, дригите какво си мислят, за разликата в годините! Много ми е мъчно,че няма на кой да споделя, затова реших да пиша тук, да Ви помоля за съвет! Главно заради тези думи на баща му, и особенно с това гледане на кефе, много се обърках: (попринцип мн не вярвам в тязи неща, но пак от добри "приятели" ми напълниха главата как вс. е било вярно, как на тях са им гледали, и как в. е станало!

Затова съм притеснена! Иначе хората много добре се държат, радват ни се! И предполагам, че наистина ако имаха нещо против досега да са го показали, или да са му казали на него! Поне аз мсиля така:) Благодаря за всичките Ви коментари:) може би и аз малко попрекалих с думите! Ще гледам да не ми пука чак толкова много, и наистина ще гледам да се радвам на това което имам, защото то няма да е вечно!:) мерси още веднъж за коментарите, и последно Вие какво мислите за тези гледаници, вярвате ли изобщо?

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 2e93213211
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Гледай си живота. Баща му може да не е искал да оставаш сама по положителни причини, а не защото ще ги окрадеш. Може да се притеснява за теб или нещо подобно, не знаеш какво му е на човека в главата. Що се отнася до гледачките те съветвам да забравиш за тях. На мен преди 10 години ми казаха, че ще се разделя с приятеля си, но аз не обърнах внимание и живях с него 10 години, при това хубави. Гледачките само ти влияят на мисленето и започваш да виждаш нещата не такива каквито са, а такива каквито някой ти казва, че са. Я майната им. Радвай се, обичайте се с младежа и всичко ще е наред. Истории има всякакви, но не забравяй че ти и той сте тези, които живеят заедно, родителите са само фон, с коато всимки намираме начин да се справяме, независимо дали ни харесват или не.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker