Бременна от мюсюлманин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бременна от мюсюлманин
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3902 пъти
Запознахме се миналата година в един далечен град съвсем случайно. Още като срещнахме погледите си между нас прехвърчаха искри. Имаше много страст и аз неустено се влюбих. Мислех че съм открила своята половинка в негово лице, обичах го безумно много така както не съм обичала друг. Тъй като той живее в друга страна поддържахме връзката си по телефон и интернет. Комуникацията не беше постоянна и ежедневна. Каза ми че има жена и деца.

Обясни ми че според неговата религия може да има до 4 жени. Разказа ми че се е оженил по настояване на родителите си, като майка му е избрала жена му и той към нея няма чувства. Признавам си че се стреснах и леко се отдръпнах. Но той постепенно пак ме спечели и си мислех, че аз за него съм специална и че ме обича истински. И двамата желаехме пак да сме заедно и правехме планове да се видим отново.

Покани ме да отида при него в неговата страна, каза ми че ще бъдем само двамата и описваше бъдещата ни среща толкова красиво че аз не се замисих и заминах при него. Прекарахем няколко страхотни дена заедно, постоянно беше до мен и ме караше да се чувствам като принцеса. Хубавите моменти свършват бързо и аз се върнах отново вкъщи. Скоро след това разбрах че съм бременна. Той усети че има нещо кето премълчавам и ме притеснява и аз изплплюх камъчето.

Казах му. Неговата първоначална реакция беше нападателна, обвини ме, че съм го предала и лъгала все едно аз нарочно съм забременяла от него. И изчезна. Спря да ми се обажда, спря да ми пише. След няколко дена ми изпрати съобщение в което ми казваше да оправя проблема скоро. И това беше. От тогава ни всет ни кост. Чувствам се толкова гадно и така използвана, сама в това положение. Никаква подкрепа от негова страна. Нищо. Сега ми предстои аборт, няма как да оставя детето въпреки че го искам. Исках да споделя историята си и ако някой може да ми даде съвет ще съм благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5c94931fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Расите не трябва да се смесват! Освен това ти си постъпила адски наивно, глупаво и лековато. Само и единствено ти си виновна за положението, в което си. Направи аборт и забрави за тази история. Всички сме хора, всички сме еднакви и т. н. са пълни глупости. Мюсюлманите не са като нас. Имат различна култура, различен начин на мислене, различен мироглед. Пак казвам - адски глупаво си постъпила като си си помислила, че нещо може да се случи, а си знаела, че е женен... И не само. Нима си повярвала, че ще зареже неговия си свят и ще се хване с теб? Оправяй положението и не се занимавай с глупости повече.
Ж26

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 045c1df3c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съжалявам, но отдавна не бях чела в този сайт история от толкова наивна жена.

„Обясни ми че според неговата религия може да има до 4 жени. “ - е, явно си е бил изчерпал лимита!

Нещо не ти ли светна, мила, не се ли запозна с „културата“ на тези хора - ЖЕНАТА НЯМА НИКАКВИ ПРАВА, тя трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е девствена, ако не е разведена или вдовица.

Да мине поредната християнска к.. ва е била целта на този тутманик.

Прави аборт, защото дете от такъв не ти трябва. Приветствам решението ти.

Иначе - как можеш да правиш необезопасен секс с непознат! Направи си изследване за ХИВ и за другите венерически, защото ако не ти е ясно - в страните от арабския свят, африка и сред гетата в Западна Европа, САЩ вирусът се шири на воля. Противно на фалшивия си морал, мюсюлманите изнасилват жени, правят го с най-долните проститутки и с леки жени всекидневно, стигат до извращения, за които не можем и да си представим ние. Аналният секс, при който вероятността от заразяване е над 80%, се практикува и от 13-годишните „девственици“ - дири с бащи, роднини, чичивци.

В България все още сме сравнително пощадени, но има случаи на заразени магистрални проститутки от арабски и турски ТИР-аджии с ХИВ + хепатит - смъртна присъда е тази комбинация!

Стегни се, за Бога! Отиди и се помоли на някоя икона, защото Бог те спаси от това чудовище. Чети малко и гледай телевизия - при тях не е рядкост новата съпруга да трябва да спи с всички чичовци, братовчеди, братя, бащата и т. н. - особено, ако е к... ва - християнка.

Не само като жена си по-малко от праха по обувките им, но и като българка за тях си по-малко и от парче свинско месо.

Тъпа, по-тъпа, най-тъпа и идват жените като теб!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8a62ab58bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ислямът изрично забранява извънбрачния секс.

Бил е лицемер спрямо теб. Намерил е оправдание за връзката си с теб. След като те покорил, пък си намерил оправдание да избяга от отговорност.

Не ми се мисли какво би станало с теб, ако беше решила да се ожениш за него. Това, че се е оженил насила подсказва, че живее в консервативно ислямско общество, с консервативни родители. С други думи, ако някой ден му станеш скучна и безинтересна, като нищо щеше да се появи трета жена, с която да прекарва по цели дни, също както ти си прекарвала навремето. Но тогава ти щеше да си сама и без възможност да се отдръпнеш от брака и да продължиш с живота си без него. Както написах, подозирам че живее в консервативна среда, а в Исляма концепцията за развод е почти изключена.

Но това са само мой подозрения. Не знам за коя страна става въпрос и какво е семейството му... но не мога да преодолея чувството, че макар и да си наранена от станалото, то е било за твое добро.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3a473b9ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нищо чудно, Пълно е с хора като теб които си следват първичните животински инстинкти. И обикновенно живота ги смачква.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fc8f454cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   всяка жаба да си знае гьола.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7a0f00ddfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вижте много зависи за коя страна говорим. Аз например имам много приятели мюсюлмани. И бих казала, че те са много по-broad-minded от повечето българи. Но никога не бих помислила и да имам връзка с тях.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cf505a14d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ужасно миличка. Аз също съм мюсюлманка, но не знам какви са тези фанатизирани семейства. Как живеят така хората? Как така майка му ще му избира жена.. ще има 4 жени. Пълни глупости. Не знам.. може би разликата е, че аз живея в БГ, а той може би Турция. Миличка, ти решаваш какво да правиш с бебето, но със него не се занимавай повече!
Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1e7dad1c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Нищо против расите, не искам да съм расист и спрямо религията Ислям. Но това е религия, която е нагативно настроена срещу другите, които не ги признава. И там е пълно с лицемерие, в България е може би по различно, хората живеят заедно и християни и мюсюлмани и като цяло няма дразги. Мюсюлманите тук не са нещо различно от християните, но не харесвам религията Ислям. Нямате си напредстава какво има в главите на хората по мюсюлманските страни. Исляма е това, което разделя хората и глупостите, които пише в Корана. Въобще някой сериозно ли си мисли, че Мохамед е пророк. До сега прочетеното излиза, че е най-обикновен луд.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1e27284d91
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Толкова ли българи няма та по мюсюманите тръгнахте? Е сега си сърбай попарата :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 775ed9f91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Историята ти е смайваща :(. Незнам какво да кажа.... имала съм връзка с мюсулманин но навреме прогледнах и го оставих. Трябвало е да се замислиш за това което става с вас-че той е женен и най вече че е мюсулманин!!!! Всеки от нас поне малко е запознат с техния начин на живот и мислене. Незнам какво си видяла у него, че чак да заминеш при там. Винаги съм била против абортите, но в твоя случай мисля че е по-добре да го направиш. И следващия път мисли двойно!!!!

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: afaf88db57
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Такъв нападателен народ никъде в света няма, язък, че сме християни.. УЖ! Да, наивна е била, но е била истинска, да, направила е грешка, но е човек и е човешко да се греши. Със сигурност жената не пише тук, за да я упрекнат, потърсила е помощ. Който не може да помогне, поне да не налива масло в огъня, едва ли тя не си е направила сметката, че е постъпила глупаво, това ще й е обеца на ухото, но вие бъдете по-човечни, защото утре ще се влюбите и няма да си спомняте и думичка от сегашните си словоизлияния!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2616791f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ако ще махаш бебето само защото те е наранил бащата, е глупаво! То ще бъде такова, каквото го възпиташ! Ако абортираш, рискуваш да нямаш деца, предполагам, че го ззнаеш. Ако пък го оставиш, трябва да си достатъчно умна и смела да забравиш всичко негативно или поне да не прехвърляш емоциии и вина върху бебчето.
Колкото до бащата, номер 3 е прав(а). Явно става въпрос за някакво съвсем консервативно семейство. Зависи и от държавата. В Сирия например са много отворени. Знам за толкова много смесени бракове, издържали на времето и най-важното, в които жената не е била принуждавана да се променя след брака. Та така, до хора е, до държава, до град и до село понякога!
Аз съм атеистка, но мога да се обзаложа на всичко, че 90% от мюсюлманите са вярващи точно, колкото мен! Познавам достатъчно много, за да го твърдя:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 71c79be19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   13, запознала се е миналата година с него след това са поддържали връзка по телефона и чрез нета. Отишла е за няколко дена при него. Де факто връзката им е била няколко дена. Тя не взима никакви мерки при секса(говорим за нея, иначе той е още по-отвратителен в това отношение). Прибавяме това, че е мюсюлманин и вече има жена и деца. Можел да има до четири жени т. е. ще го дели поне с тази жена, която има в момента, а в бъдеще могат да се появят и други. Да не говорим, че за да има нещо между тях, тя трябва да си смени религията и да приеме техния начин на живот, а и за това, че те наистина не приемат това жената да е спала с някой преди брака...
Определено е истинска жена. Дори не мога да я съжалявам, толкова възвишена ми се струва нейната естественост.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: afaf88db57
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   15, оценявам напъните ти да оригиналничиш върху коментара ми, но не ме впечатли особено. Никъде не съм поощрила поведението на авторката, нито съм отрекла наивността й, казвам просто, че при свършен факт упреците ви са напълно излишни, най-много да я объркат още повече. Да не говорим, че вероятно са и болезнени - да не мислиш, че тя не си удря главата в стената, на неин гръб тежи глупостта й. Замисляйте се малко какво говорите, ако е някой психически по-лабилен човек и в депресия може да го вкарате. Когато някой сгреши, е много лесно да застанеш отстрани и да го сочиш с пръст "Ти си виновна, сама си го направи, ти спа с оня, ти това, ти онова". Разумният човек в такъв момент просто ще даде съвет, или най-малкото, от чувство за такт, ще си замълчи.
Номер 13 :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e0f9c4796d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   въпрос на възпитание не на религия е отношението на човека. има и християни които зарязват по същия начин жената. какво ти пука в крайна сметка гледай си детето. аз съм женена за мюсюлманин в арабска страна нямам проблеми

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5d1745e0f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Това, което сам си го направиш, никой друг не може! Леко тъповатичко си постъпила.... имай си уважението... мюсюлманин! Незнам да те съжалявам ли, да те обвинявам ли? Надявам се да се поучиш от грешката си, и да разбереш, че всяка жаба трябва да си знае гьола!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1d318f858d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ситуацията, в която си попаднала е тривиална. Няма нищо общо според мен с религията или произхода му. Въпросният мъж е постъпил както биха постъпили почти всички женени мъже, решили да се позабавляват и попаднали на романтично настроен обект. Щеше ли да е по-различно ако беше българин, грък или чех, примерно? Не се заблуждавай - нямаше да е. Щеше да си бременна от християнин, пак семеен и избягал през глава. Разлика кой знае каква няма. Жалко само, че може да има доста големи последици за теб. Предполагам, че все пак за в бъдеще няма да си толкова наивна. Стискам палци всичко да мине добре с аборта.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ce3ac2e2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Никога ама никога не вярваи на помак. Никога не се движи зад магаре или пред помак. На тези същества лъжата и предателството са част от живота и бита.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker