Той е далеч от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е далеч от мен
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2296 пъти
Всичко започна от там.. запознахме се в един сайт за запознанства... тои е от Турция.. много го харесах... той също мен.. или поне така твърди.. Потдържаме връзка от 2 месеца и мисли да дойде лятото да ме види. Радвам се наистина, но нещо друго ме притеснява.. Има кофти характер.. или поне доколкото съм го опознала. Сърди се за всяко малко нещо, аз му казвам, че се базикам.. а той излиза извън линия например.. Имало е случеи в които.. аз се опитвам да му се извиня.. а той просто не ми пише.. затворен е, а когато искам да поговорим, той или отрича.. или казва "сега не е момента".. като го попитам защо се държи така той ми отговаря "не ме питай защо" или нещо от този род..

И винаги когато не му изнася казва "имам работа".. "трябва да тръгвам".. оставаме нещата така.. и на другия ден всякаш нищо не се е случило. Вече ми писна да си мълча. АЗ разбирам, че е понякога му е кофти.. но рабзирам да съм казала нещо с което да съм го обидила, аз поне се съобразявам какво и на кого пиша.. опитвах.. опитвах, но не се получава.. Дайте ми савет как да поговоря с него. Много ще ми пмогнете.. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8335e46d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Радвай се, че е така!

Прочети темата „бременна от мюсюлманин“ и се радвай, че твоят „правоверен“ не е у нас.

И още - ЕС визовият режим за турците е страшно затегнат - хората са се напатили - поради което са стигнали до идеята да се занимават с глупачета като теб. След като се доберат до позволение за постоянно пребиваване + лична карта, ЕНЧ хукват за Западна Европа при роднините и по-богатите пчелички, докато ти сама можеш да си храниш черните дечица.

Махни го този и го блокирай навсякъде!

Имам профили в скайп и фейсбук. От самото начало почнаха да ме търсят всякакви мароканци, турци и друга измет, докато не скрих държавата си. Сега защо не ме търсят, а?

Глупачка си, ама голяма!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 093f5a700a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Онлайн нищо не е както в реалността. Харесала си го казваш. Ако се видите наживо и се окаже че е половин метър по-нисък от теб, или пъпчив, или заеква, или е импотентен, много бързо ще спреш да го харесваш мисля. Не се вживявай толкова в тази въображаема връзка, а си потърси реален мъж, който можеш да прегърнеш и целунеш, да е до теб, когато се чувстваш зле да ти даде рамо да поплачеш на него. Този виртуалният може и да е женен, с пет-шест деца и въобще да не го е грижа за теб.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: af4c7f384b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Съвет как да поговориш с него? Ами питай някоя забулена туркиня, те са по-запознати с техните си мъже и ще ти дадат по-адекватен съвет за характерите им. Тук такива трудно ще намериш. Както и да е, моят съвет е въобще да не говориш с него. Сериозно, в крайна сметка това е човек, който никога не си виждала и въпреки това ти се сърди за най-малкото нещо, държи ти сметка... и въобще демонстрира типично турското си поведение.

Иначе ти какво очакваш, мислиш ли, че имаш бъдеще с него? Как според теб той ще се държи, ако имате връзка, виж му поведението сега, представи си да си заедно с него и си представи какъв ще е след няколко години връзка.

Абе не мога да схвана акъла на българките, които се хващат с турци, араби (и всякакви мюсюлмани), наистина не мога, толкова ли им липсва мъжко внимание, че при първото такова тръгват играят по свирката на първия срещнат (най-често загорели турци).

Ти авторке, вместо да му теглиш една майна (както би постъпила една нормална жена с достойнство), си седнала да ни питаш как да "поговориш" с тоя турчин.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e781261d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   мила не знам какво да ти кажа. не ми се е случвало това. но ще опитам да ти помогна по някакъв начин. турците са властни трябва да внимаваш. опитай да говорите за чувствата си. дори ако се наложи по заобиколен път се опитай. сподели своите чувства. и ако нищо не се получи просто спри всички контакти.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a764b7f111
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз лично не смятам, че всички турци са такива.. има изключения може би.. и силно се надявам да се разберем! : )

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a987106244
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз няма да те упреквам (но няма и да те подкрепя) в решението ти да се видиш с него, сама си преценила, влюбила си се, лично твое решение си е. Само ще ти кажа, че човек когато се сърди за най-малкото, той ще се и скара с теб за най-малкото, не го подценявай и не се оставяй да те прави на глупачка и да му прощавашу въпреки, че си права!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bf1ee3eb04
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти сама усещаш нередности в държанието му и въпреки това продължаваш да се занимаваш с него... интуицията ти може би ти подсказва, че този човек не е за теб. Замисли се хубаво преди да се видите, защото кой каквото ще да разказва, турците са си турци и възпитанието им е различно. Всички мъже там са със собственическо отношение към жените си. Наистина се замисли какво правиш, за да не съжаляваш по- късно. Успех!

Doriana

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker