Досадница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Досадница
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2610 пъти
Ще бъда кратък. Запознах се с едно момиче и си разменихме телфоните. на 20 сме и двамата. От начало тя беше леко резервирана (не звънеше)ама изведнъж никва идея какво стана почна да ме търси със смс-и и то нон стоп.

И то от рода на "оо как е :Р" "ехоо кво правиш" и т. н. Аз нали отговарям на някой ама тя ги праща безплатно а аз съм на сметка и се трупат.. Пратихме си множество смс-и н накрая аз и споменах, че трябва да спрем малко че мн пари навъртях (25-30 смс-а). Тя каза добре и аз си отдъхнах нали. Само че след 2 часа получих нов смс пак по същия начин се почва.

И пожене бяхме говорили че няма да пиша повече.. не отговорих. Но след 30 мин още - НОВ СМС от нея. И така за половин ден 5 смс-а. И накрая и звъннах за 1-2 мин да я чуя за да не си мисли че се правя на недостъпен. Тя ми каза че ми се сърдела леко за тва че не съм писал. Е добре разбрахме се, че няма да пиша повече (отново), но на другия ден ми праща смс пак тия глупости да ме заговаря. И аз като не отговарям се събират по 6-7 смс на ден от нея.
Не ме разбирайте погрешно аз цял живот чакам таква досадница, защото до сега не ми се е случвало момиче да ме търси така често и това ме радва. Но накрая тя винаги е недоволна защото не съм бил отговарял. Последно вчера ми писа след 5 неотговорени от мен смс-а тя каза "Е хубаво, явно не ти е приятна компанията ми няма да ти пиша повече айде чао" И аз нямах избор и и звънах отново да се разправям.
Днес пак се повтаря така тя не разбира че аз нямам толкова пари да си позволявам милионна сметка на телефона. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6acaea205a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прехвърли се на друга оферта. Хем ще имаш по 2000 минути и по 2000 смса и то за 6-7 лв на месец. Ние така направихме.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0f9f6ae93d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе, вие на колко години сте? Звучиш ми, а и тя с глупостите си направо инфантилно! Все пак сте на 20, а не на 12 - защо не си поговорите очи в очи както се казва, а освен това нямате ли работа, че по цял ден си пишете съобщения. Защото излиза, че единственият проблем е финансов.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ec2527dc26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мини към друг оператор. И аз имам 1500 безплатни смс-а, такава ми е тарифата. Освен това можеш да й пишеш от интернет-всички оператори вече предлагат тази услуга.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 34a96780b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ей, ... каква дилема! ... ;) Ами сега, ... споко, сега виждаш какво е да си от другата страна на барикадата :D Само да знаеш колко момчета си метаят да са на твое място!!! Да ги търсят тях, и да не оставят и дъх да си поемат, абе направо да си ги "изтормозват" с тия "ужасни" Sms-си, и позвънявания. О "ужас", горгия ти! ... :)) Няма спасение, а? Сега да видиш какво им е на момичетата! ... Поне си признал че ти харесва! ;) Виж, да не вземеш да й се сърдиш? ! Недей! Момичето си си те харесва, хлътнало е по теб ;) Сещаш се, чувства и тнк. И и харесва да си общува с теб по-често, абе с една дума, решила е да направи всичко по-силите си да се сближи с теб. Да то каже, хей, аз съм тук, харесвам те, и не смятам да те оставям, ясно? ! :D Ta... Какво ще направиш, ще се скриеш ли като мишка, под девет мазета в десето, или ще и предложиш, да сте повече от приятели. Как иначе? На там отиват вашите неща! Чести търсения, обаждания, и тнк, ами че вие все едно сте си гаджета, без да сте си го обявили официално ;)

Ха, ... когато, някой ти досажда, в повечето пъти е сигурен знак, че има чувства към теб! :) Хмм... уверен съм че е умно момиче, и разбира, проблема ти с трупането на сметка :)) Ама това спира ли я да се притеснява? Да, притеснява? Защото не иска да те изгуби, а като не искаш да говориш с нея? ! ... Ясно има нужда от теб, липсваш и, ако не си каже нещо с теб, замислял ли си се за това? ... :)

(Честотите се заплитата, и пак се озоваме... къде? На канал "Какво разбрахме до сега". Къде другаде! :)) Изключително интересно е, че щом една жена е влюбена, и обича, не счита че ако търси някой често, или го "изтормозва", му досажда! За жената досада е само когато я търси който тя не харесва, не обича. А тя самата, не намира за неправилно да прави същото към друг. Скъпи дами, знам че сърцето ви често се колебае, но давайте и възможност! ... Защото виждате, случвате и на грешни. А по-важно е, да случите на които ви обича :) А дали малко по-напористо ви търсят, или не, какво от това. Не блъскайте от ръцете които се протягат към вас, защото може да се окажат точно ръцете в които ще бъдете щастливи ;) Та, какво според вас, да направи автора сега. Да и бие дузпата, и край ли? Не, ... защото може да е досадница, но е "досадницата" която го харесва! ... ;)

Към автора, ... човече не си изпускай шанса :) Какво да правиш? Ами така и така те търси, кажи и че искаш да ходиш някъде, и ще се радваш да те придружи! ... Излезте, поговори с нея, бъди откровен, кажи и че я харесваш. И че което си казал, за телефона е било истина, а не за да я режеш и тнк. Можете да намерите решение, примерно, един от двама ви, да премине на същия мобилен оператор, и да си се сложите на безплатно! ... Да си говорите до колкото си искате ;)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b2fe1309e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   не се заяждам, но да не да има проблеми с паметта или просто не разбира от дума? ! ;x ;D

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 40042096be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами то хубаво всичко, ама автора я нарича "досадница", а това не издава особен интерес от негова страна май. Не мисля, че въобще е успяла да го грабне с нещо, а и с това досаждане по-скоро го отблъсква. Ако тя беше интересна за него, нямаше да си пресмята парите за смс-ите хаха. Ако съм права, авторе, и не я харесваш, поне не я заблуждавай напразно защото тя явно доста си е паднала по теб.

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 34a96780b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Doriana... да, нарекъл я е така, ама какво? :) Прави ли го безчувствен към нея, ... или безразличен. Това е само текст, ама всяка, дума има значение ;) А автора е казал също така и "Не ме разбирайте погрешно аз цял живот чакам таква досадница" ;))

Той не е безразличен, само се притеснява, че ще се набута с много пари! ... Това е! Обаче съм сигурен, че без нейното внимание, няма да му приятно. Защо си мислиш, той въпреки че и е казал че не може, пак и пише и се обажда. Защото не иска тя да се отдалечи от него.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e1bce1645c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ок, съгласна съм, winterfire, само му давам съвет да не я заблуждава ако смята че не я харесва достатъчно. Това е! А и любовта не брои кой на кого колко смс-а и за колко пари е изпратил... ако въобще може да се нарече любов това.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: bceeb9bed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   winterfire, ти не си ли жена?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker