Има ли смисъл - сайт за запознаства? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли смисъл - сайт за запознаства?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3673 пъти
Здравейте,

На 28г съм, мъж и живея в чужбина от 3-4 години. В този период сериозна приятелка и жена до себе си не съм имал. С местните, колкото и добре да се оправям с езика съществува 1 бариера, и освен някой флирт и нещо кратко, връзка не съм създал, а и не вярвам да успея скоро, ако не е пак чужденка европейка!

Въпроса ми е следният - регистрирах се в 1 от най-големите и посещавани сайтове за запознанства в БГ. Нормален сайт, не от тия само за секс. Сложих си няколко хубави снимки, не съм красавец, но и нищо ми няма като външен вид. Сложих максимално точно и ясно описание, както на външния си вид, така и на други въпроси. От тогава минаха 2 седмици и имам само 4 посещения на профила, 2 от които... от мъже! Никой не ми е писал, никой не е коментирал нищо. Вярно е че ако си жена и получаваш много повече внимание и писма, аз не съм влизал по чужди профили, просто исках да видя дали някоя жена ще ми хареса снимката и ще се отбие, уви нищо такова не се случва! Та въпросът ми е - ако само чакам какъв е шанса и след 1г да съм на 0 писма според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: a7142de685
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

1.   ''Та въпросът ми е - ако само чакам какъв е шанса и след 1г да съм на 0 писма според вас? ''
-------------------------------
100%. Не се занимавай със сайтове за запознанства. Просто представи си разочарованието сега, за да не го изпиташ след година. Знам, че някой са си намерили половинките точно в такива сайтове, но пък едва ли са много на брой.
И аз нямам гадже сега, но и през ума не ми минало да търся по сайтове. Звучи ми отчаяна стъпка. Сякаш казва ''никой не ме харесва в реалността и затова съм тук''. Може й да греша, но така мисля.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e7a6db9292
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Нямаш шанс. Дори и да си активен, пак не е гаранция.... Общо взето е трудно онлайн, хората не си вярват и е нормално да е така. Освен това имаш различно от местното ни мислене и това е бариера за елементарните хора тук.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0c4b70b5d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Всичко има смисъл.
Неприятното е, когато очакваш много и се хванеш като удавник за сламка, за каквото дойде, защото мислиш, че ще се удавиш :) Това в живота няма да се случи, освен, ако не си в море или океан. Може би трябва да се научиш да плуваш. Ще я срещнеш, когато трябва, а не когато ти искаш. А и 2 месеца са прекалено малко време. Все пак Бог е часовникарят, а не ти :)

от опит

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 70ea391901
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   В кой "един от най-големите"? От българските сайтове за запознанства само сексуално ориентирания е с повече активност, другите са заспала работа. :) Хората се пренесоха във фейсбук и може би и за теб ще е добре там да търсиш запознанства. Наистина най-добре си е на живо, но на колкото повече места търсиш, би трябвало шанса ти да се увеличава. Така, че не пренебрегвай и сайтовете. Освен това трябва да проявиш някаква активност, а не да чакаш другите да те заговарят. Ако не си особено атрактивен на външен вид, трябва да компенсираш с добра комуникация. Другият вариант е да се регистрираш в групи по интереси. Това според мен е най-добрият начин за завързване на нови запознанства. Пречка при теб е това, че си в чужбина и уговарянето на срещи е трудно, а без възможност за контакт на живо как ще стане запознанство? Освен да предложиш спонсорство. :)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: fb7ae9ddaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мхм и след 5 години резултата би бил един и същ, защото жените макс да се случи понякога някоя не особено красива, понякога доста грозна дори или без снимка да ти прегледа профила, но в никакъв случай няма да се усмели да ти пише, а в много случаи може да разпратиш стотици писма и да не получиш нито 1 отговор или най-много някой и други отказ! Казвам от личен опит тези сайтове са за губене на време и пилеене на пари, няма никакъв смисъл от тях!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker