Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да постъпя?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2635 пъти
Не знам от къде да започна ;(
Запознах се преди седмица с едно момче от друг град е.. Харесваме се но след около 20 дена ще заминава в Чужбина за няколко месеца.
Знаех че няма да го има няколко месеца но преди 2 дена написа, че може да остане и повече.
Стана ми много мъчно.. Написа че може да се видим още веднъж но до като не е в България aкo срещна някое момче да се събера с него, че не иска да се чувствам длъжна да го чакам!
Написах му, че ще го чакам (след това той каза, че може да остане повече.. Много ме заболя страшно много..

Предполагам, че има много двойки, при който положението е същото. Ние не сме заедно все още... за сега само се харесваме, но аз имах надежда в него.
Мислите ли, че след като се харесваме може да не остане там? И според вас грешка ли ще бъде ако му напиша, че по добре да не се виждаме(щом има такава вероятност да остане там по дълго)Или ако се видим това може да + за мен и да е по сигурен след като замине какво решение да вземе).. Да знам вие няма как да знаете просто искам съвети как да постъпя. Мъжете нека споделят те как биха постъпили..
И да не си мислите, че ме лъже.. Наистина ще заминава още преди да се видим беше казал-но сега написа, че може за повече време..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: d42793f150
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   моята история е същата.. запознахме се и след 20 дни замина за 6 месеца в чужбина.. не исках нито да си обещаваме нещо нито да си говорим някакви суперлативи.. казах му че времето ще покаже какво ще е.. естествено поради някои негативни преживявания в живота ми изпращайки го този човек не очаквах да ме потърси повече.. все пак 20 дни не са нищо каквото и да се е случило нито можеш да опознаеш някого нито да се обвържеш по сериозно.. разбира се всичко си зависи от хората.. моето момче намери начин да подържаме връзка през тези 6 месеца.. аз преминах през най-различни състояния.. съмнения, страдания, радост.. беше трудно.. но сме заедно и това чакане си заслужаваше..

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 037d1f5324
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката
Радвам се за вас.. Надявам се и с мен да се случи подобно нещо... За мен ще е като изпитание
И аз мисля, че може да си заслужава да го чакм. Но проблема е че ме е страх да не би да остане по дълго или пък за постоянно. А също може и да си намери някоя чужденка.. Много ме боли. Искам да се получат нещата

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d42793f150
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От номер 1: знам много добре как се чувстваш от тук нататък ще става по трудно.. целият процес е едно безкрайно чакане.. намери си хоби.. мен лично това малко ме спаси.. ще е добре поне в началото да не възлагаш големи надежди.. времето ще покаже как ще бъдат нещата.. дано и момчето да знае какво точно иска.. защото това си е наистина изпитание.. може да го изчакаш и като се върне да го видиш съвсем различен.. на мен в един момент това ми бяха много големи страхове защото за 6 месеца еуфорията от срещите ни тук изчезна.. малко или много и разстоянието си оказва влияние.. бъди силна и търпелива.. ще се радвам ако пишеш как се развиват нещата.. на бригада ли отива или?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c0d236f379
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Петър Дънов е казал "Ако обичаш някой, не му говори за любовта си", така че недей да задълбаваш на този етап с такива разговори, та вие не сте двойка и не се знае дали нещо ще се получи впоследствие. Пусни го да ходи където поиска, без да създаваш напрежение между вас с очакванията си. Пожелай му просто приятен престой там и ако пак ти каже да се събереш с друг, отговори нещо от сорта че ако срещнеш подходящ, може би и това ще стане. Недей да го тормозиш с изисквания и очаквания.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f9ed4f1569
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пак от авторката
А как да се държа с него? До като замине ще си пишем.
Но да го избягвам ли, не знам? Според мен ако иска да има нещо между нас щеше да дойде при мен тези дни, а той се отказа.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 90ad6f4801
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   създай някаква близост.. покажи му какъв човек си.. и без да го обвързваш с излишни въпроси за връзка, чувства и любов

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: caa52505dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, каква близост? Какво да му пиша, че да усети близост?
Няма да се виждаме, за сега нищо, само ще си чатим.. Но виждам, че ме избягва.. Влиза си в феиса а в скаипа не влиза.. аз нарочно не се правя на линия в феиса, че да не си мисли, че го следя и го чакам с нетърпение да си пишим.. Не искам да го показвам това, но се дразян от факта, че веднъж казва едно после прави друго. Имало възможност да сме заедно но нямало как, че ще заминава.. И ме харесвал но виждам, че бяга от мен..
И все пак ще се радвам ако ми кажеш за каква близост говориш?
Той разбра каква съм, не съм кифла, не ме интересува материалното, скромна съм.. и нямам почти никакво самочувствие :D

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 767d34cc18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ами примерно да излизате, да прекарвате заедно времето си, да общувате.. това по интернет нищо не е.. истинската близост се създава очи в очи.. аз като се запознах с моя приятел и до заминаването сме излизали, седяли до 4/5 сутринта на пейка в парка и сме си говорили.. аз бях човека който не исках да се обвързвам или да си даваме обещания.. просто ситуацията е сложна никой не може да даде гаранция че няма да срещне някой през това време.. но много е важно самия човек да вярва в себе си и в дадена кауза.. твоя човек може би не е сигурен всичко се случва най вероятно не иска да те нарани ако ти даде обещание и след това не го спази поради някакво стечение на обстоятелствата.. стига сте общували през тези компютри излезте, разходете се, говорете

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e89c548b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Също искам да кажа, че за сега само се харесваме.
Виждали сме се само веднъж честно казано и аз не съм влюбена в него..
Според вас колко време ще му трябва за да се влюби в мен-горе долу.. На мен малко ми трябва даже вече маи съм хлътнала по него.. Но той дали ще се влюби в мен не знам и ако се влюби горе долу колко време ще му е нужно.
До някъде аз съм виновна, защото на срещата се държах дръпнато и той ме попита ако съм ти неприятен да си тръгвам. Аз му казах, че не.. Но и за целувката също съм виновна, защото само си допряхме устните..
Но пък като го изпращах ме хвана за ръката, до като бяхме в кафето също се хванахме за ръцете..
И дали може да не иска да се виждаме до като замине, защото може да се влюби и за това /или го прави заради мен да не хлътна по него? Как мислите

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 767d34cc18
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   за толкова кратко време няма как да стане.. може да се харасвате.. може да си допадате но едва ли ще я има тази силна любов.. трябва ви време да се опознаете, да бъдете заедно и да си имате вашите моменти.. знаеш ли ще ти дам съвет да бъдеш открита говори директно с него за всичко което те мъчи.. от това по добър начин няма..

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e89c548b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От различни градове сме и няма как/той беше казал, че ще дойде до като замине. Но се отказа не знам защо..
Предния път ме целуна и ми каза извинявам се но не се сдържах.. Може би за това не иска да се видим пак да не ме нарани повече и да ме целуне пак и аз да си давам някакви надежди..
Ако наистина ме харесва няма да тръгне с друга, За мен това щеше да е като изпитание, но виждам, че май няма смисъл..
Той даже се крие от мен.. влиза си в феиса в скаипа не влиза и аз като видя, че е там излизам от феиса за да не си мисли, че го следя а и да не се чувства длъжен да ми пише.. Защото като не е в скаипа и като види че съм в феиса и ми пише. Не искам да го задължавам

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 22133502f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   може да те изпитва дали ще го потърсиш.. не си мисли че мъжете са кой знае какво.. не забравяй че и те душа носят има и мн срамежливи и стеснителни при тях.. пиши му.. даже и да не е на линия в фб му пиши писмо.. питай го как е, как се развиват нещата при него.. дали ще се видите преди заминаването..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4698cb4c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Оо не не искам да досаждам, не е от срамежливите :)
Той ако иска да се видим ще дойде, няма да му се моля.
Все пак не е на 10, че да иска пари от техните.. тук говорим за младеж на 24-25!
Първо беше казал, че ще дойде но се отказа.. Може би за да не си давам надежди напразно пък и той ако не се сдържи ще ме целуне пак и.. А не трябва защото не се знае като си дойде какво ще стане. Бях му казала, че ще го чакам, но той написа че да не се чувствам длъжна. И не иска да се обвързваме за сега. Преди няколко дни го питах дали като си дойде нещо може да стане той написа, че няма как да знае от сега.. Аз ще се постарая да поддържаме връзка -да чатим. Но не знам това ли ще е достатъчно тук говорим за около 4 месеца а може да остане и повече :(

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 56d08ff6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке аз съм момче и ще ти кажа какво става, защото аз бях в същата ситуация като момчето. Не се прави на интересен, нито пък му е неудобно от целувката. Истината е, че той разбира, че след като замине ще е много трудно да поддържате връзка от разстояние. Ето защот преди да замине въобще не иска да започне такава. Аз го направих от същите съображения, защото моята история беше същата. Сега сте в един начален етап, на който даже няма чувства а има някакво влечение само. Ето за това той не иска да се обвържете. Просто нямате време да се опознавате. А и разстоянието е разковничето. Не знам дали си поддържала връзка от разстояние, но аз ще ти кажа, че това е невъзможно вече почти. Просто е много болезнено и за двете страни. Ако бяхте гаджета от година две, тогава нещата щяха да са други. За това го остави да прави каквото пожелае и въобще не му говори повече за обвързване. Като се върне ако станат нещата-добре. Ако не станат-още по-добре. Така ви било писано и това е.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 45b792889a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   ХАИде още коментари дее! Нищо ново под слънцето, Не идва и това си му е.. Според вас възможно ли е
1 Да не иска да дойде, защото просто няма и намерение след като се върне да се получи нещо..
2 Или може би, защото си мисли, че пак няма да се сдържи и ще ме целунне.
Как мислите

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6685812862
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Май ви не е интересна темата :( 1 Да не иска да дойде, защото просто няма и намерение след като се върне да се получи нещо..
2 Или може би, защото си мисли, че пак няма да се сдържи и ще ме целунне.
Как мислите

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ec0fda49b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Хайде де моля ви нуждая се от вашиет съвети ;(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker